Jelenjen meg következő virtuális találkozóján Pixar karakterként

Avatar admin | 2021.07.28. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Íme: Pixar Emily.

Íme: Pixar Emily.
Pillanatkép: Emily Long

Figyelj, mindannyian túl sok időt töltöttünk videohívásokkal az elmúlt évben, ráadásul minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a Zoomon (vagy a Teamsen vagy a Google Meeten) töltött időnk elviselhető legyen, ha nem kicsit szórakoztató. Növekvőben a Delta változat, nyilván itt az ideje, hogy rajzfilmfigurává változtassa magát.

Lefedtük a maréknyi nak,-nek csapkod a jelentkezéshez szűrők és hatások a különböző videocsevegő platformokra, és a legújabb dolog, amit ki kell próbálni, a Snap Camera Cartoon Style szűrője, amely az arcodat egy általános karakterré alakítja egyenesen a Dreamworks vagy a Pixar filmből (h/t The Verge).

Alapvetően ez az objektív egy emberi rajzfilmfejet alkalmaz, amely emlékeztet RatatoullieAlfredo Linguini vagy Elsa onnan Fagyott. Csak annyit kell tennie, hogy letölti a Snapchat Snap Camera asztali alkalmazását, és módosítja a virtuális értekezlet -platform kamerabeállításait, és máris indulhat. Itt vannak a lépések.

A Rajzfilm stílus szűrő hozzáadása a videocsevegő alkalmazáshoz

Kép a következő virtuális értekezlet megjelenítéséhez Pixar karakterként című cikkhez

Pillanatkép: Emily Long

  1. Close your desktop video chat apps (Zoom, Meet, Teams, etc.).
  2. Snap kamera letöltése és telepítése.
  3. Az előugró ablakok elfogadásával engedélyezze az alkalmazás számára, hogy hozzáférjen kamerájához és mikrofonjához.
  4. Válassza a lehetőséget “Snap kamera megnyitása” amikor a rendszer kéri, vagy nyissa meg az alkalmazást az asztalon.
  5. Írja be a „Cartoon Style” szót a keresősávba, és engedélyezze ezt a szűrőt. Böngészhet vagy kereshet más Snap Camera szűrőket is (pl a hírhedt macskaarc).
  6. Nyissa meg újra a videocsevegő alkalmazást.
  7. Az alkalmazás beállításaiban módosítsa a kamerát „Snap Camera” értékre. Ha segítségre van szüksége ebben a lépésben, kattintson a gombra “Mutassa meg, hogyan” linket a Snap Camera „Élőben élni ezzel a kamerával” szakaszában.
  8. Ha vissza szeretne térni a normál arcához, vagy tiltsa le az objektívet a Snap Camera alkalmazásban, vagy módosítsa a videóalkalmazás beviteli beállításait a szokásos fényképezőgép használatára. Az objektívek be- és kikapcsolásához gyorsbillentyűket is beállíthat a Snap Camera -ban.

Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok