Kép tükrözése a Microsoft Word programban

Avatar admin | 2021.01.23. 256 Views 0 Likes 0 Ratings

256 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Word logó egy szürke háttér

A kép tükrözése akkor hasznos, ha a fényképet elfordított perspektívában szeretné kinyomtatni. Szerencsére a Microsoft alkalmazáscsomagja segíthet. A Microsoft Word-dokumentum képének átfordításának módja:

Kép tükrözéséhez a Microsoft Word programban nyissa meg a képet (vagy helyezze be a képet a Beszúrás> Képek elemre kattintva, majd a képre kattintva jelölje ki.

Ezután Windows rendszeren kattintson a jobb gombbal a képre, és a helyi menüből válassza a „Kép formázása” lehetőséget. Mac-en a Command + Shift + 1 billentyűparancsot is használhatja.

Most az ablak jobb oldalán megjelenő „Kép formázása” panel „Effektusok” fülére kerül. Kattintson a „3D-s elforgatás” melletti nyílra annak tartalmának megjelenítéséhez.

Ezután változtassa meg az „X Rotation” fokozatot „180” -ra úgy, hogy beírja közvetlenül a szövegmezőbe, vagy megnyomja a szövegmező jobb oldalán található felfelé mutató nyíl. A felfelé mutató nyíl megnyomásával tízes lépésekben növekszik a fokozat.

Miután az X elforgatás beállítása 180 fok, a kiválasztott kép az eredeti kép pontos tükrözött másolata lesz.

A képet manuálisan is tükrözheti, ha a képre kattintva kijelöli azt, majd a jobb fogantyút balra húzza és húzza.

Ez a második módszer gyorsabb lehet, mint az első, de így nehéz pontosan 180 fokos képet elérni.


A kép tükrözése nem az egyetlen képszerkesztő eszköz, amelyet a Microsoft Word nyújt. Te is háttérképek eltávolítása a képekről, helyezzen szöveget egy grafika fölé, és több.
Source link


256 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok