Legyen émelyítő, mint 1992-ben, a „Wolfenstein 3D” -vel az Oculus Questen – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.04. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Marhacsapat

Jó napot! Wolfenstein 3D most az Oculus Questen játszható a QuestZDoom játékindítón keresztül. tudsz oldaltöltés QuestZDoom a fülhallgatón, hogy elkezdjen játszani Wolfenstein 3D és más klasszikus lövöldözősek a VR-ben, vagy egyszerűen frissítsen a QuestZDoom legújabb verziójára, ha korábban használta.

A QuestZDoom egy módosított motort használ Végzet és a 90-es évek klasszikusai újra életre kelnek a VR-ben. Az indító olyan rajongók által készített ingyenes szabadidős játékokat tartalmaz, mint például Végzet, Hexe, és Wolfenstein 3D, így nem kell aggódnia a WAD fájlok levadászása vagy a 30 éves játékok fizetése miatt. Ez azt jelenti, hogy a régi WAD fájlokat a QuestZDoom segítségével használhatja az autentikusabb játékélmény érdekében.

A DrBeef és más közösségi moderátorok által kifejlesztett QuestZDoom az Oculus Quest egyik legnépszerűbb oldalsó betöltési alkalmazása. A DrBeef a portolásról is ismert Fél élet és Remeg a Küldetésre a Lambda1VR és Quake2Quest alkalmazások.

Játszani Wolfenstein 3D az Oculus Quest eszközön, töltse le QuestZDoom és töltse be az alkalmazást a fülhallgatóba. Megtalálhat egy oldaltöltési útmutatót a QuestZDoom webhelyén, vagy kövesse az oldalunkat részletes útmutató az oldalrakodáshoz a How-To Geek címen.

Forrás: DrBeef keresztül UploadVR[ad_2]
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it