LeVar Burtont elolvashatja a munkájáról a podcastjában

Avatar admin | 2021.08.21. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Kép LeVar Burtont olvasni a munkájáról a Podcast -on

Fénykép: Fűzőgép

Itt a Lifehackerben, kialakítottuk álláspontunkat LeVar Burtonnal és podcastjával kapcsolatban, LeVar Burton olvas, elég világos: Mindkettőjükért hálásak vagyunk és nagyra értékeljük őket. Még 2019-ben, a korábbi Lifehacker stábíró, Nick Douglas választotta ki azt a kétrészes részt, ahol LeVar a „The Merchant and the Alchemist’s Gate” -t olvassa (1. rész, 2. rész) mint a választottja a az év legjobb podcast epizódja.

Aztán néhány hónappal (ez most egy életnek tűnik), 2020 áprilisában, a Lifehacker ügyvezető szerkesztője, Meghan Moravcik Walbert írt egy bejegyzést „LeVar Burton hála Istennek olvas majd nekünk” válaszul arra a bejelentésre, hogy hetente háromszor fog élőben olvasni történeteket a Twitteren. Ha valaha is volt idő, amikor nyugtató, megnyugtató hangra volt szükségünk, akkor az volt. (És most is, és a kettő között.)

Most újabb jó hírekkel érkeztünk: mostantól a hónap végéig lehetősége van arra küldje el saját spekulatív szépirodalmi novelláit hogy LeVar olvassa a podcastot. Itt van, amit tudnia kell.

Az LeVar Burton olvas íróverseny

Együttműködésben FIYAH Irodalmi Magazin és Tor.com, az LeVar Burton olvas A podcast jelenleg az első írási versenyét tartja-Burton pedig a podcast tizedik évadában el fogja olvasni a nyertes spekulatív szépirodalmi (sci-fi/horror) novellát.

Itt van még Burton magától, via nyilatkozatot a podcast weboldalán:

Pár szezonon keresztül próbáltuk kitalálni, hogyan kell lebonyolítani egy novellásversenyt, a podcast hallgatóitól érkezett összes beadványt. Örömmel jelenthetem, hogy végre feltörtük a kódot! Rendkívüli és örömömre szolgál bejelenteni az első LeVar Burton Reads novellaíró versenyt. #bydhttmwfi

A verseny díjai:

  • Első díj: $ 500, a történet közzététele a Tor.com -on, és LeVar olvassa el a történetét a podcastjában (becsült kiskereskedelmi érték: megfizethetetlen)
  • Második díj: 250 USD, történetének közzététele a Tor.com -on
  • Harmadik díj: 100 dollár, a történet közzététele a Tor.com -on

Beadási irányelvek és egyéb szabályok

Mielőtt azonban elkezdené, szánjon időt a versenykiírások áttekintésére benyújtási irányelveket és szabályokat. A téma az „Eredetek és találkozások”, a bírákat pedig „érdeklik azok a történetek, amelyek a vegyes civilizációk és a kulturális cserék minden formája varázslatos örömeit és tragikus buktatóit vizsgálják”.

A megadott információk meglehetősen alaposak, ezért használja ki ezt – beleértve az utasításokat is hogyan kell megfelelően formázni a beadványod.

Egyéb irányelvek a következők:

  • A beadványoknak 2800 és 5200 szó között kell lenniük.
  • A beadványoknak spekulatív vagy fantasztikus elemeket kell tartalmazniuk. Az őslakosok fantasztikus, a túlvilági és alternatív történeteinek munkáit szívesen fogadjuk.
  • A nyíltan szexuális jellegű művek vagy a grafikus erőszakot/vérzést ábrázoló művek nem alkalmasak erre a versenyre.
  • Egyidejű beadványokat, újranyomásokat, rajongói fikciókat vagy hosszabb művek kivonatait nem veszik figyelembe.
  • A beadványoknak prózának kell lenniük. A verseket, forgatókönyveket és forgatókönyveket nem veszik figyelembe.

Végül, egy szó FIYAH -tól:

Míg a FIYAH korlátozott demográfiai kiadvány, ez a verseny mindenki számára nyitott. Erősen ajánljuk a hallgatást a podcast korábbi epizódjai hogy megismerkedjen LeVar ízlésével.

Hogyan küldje be novelláját

Miután befejezte a történetét, töltse ki ezt az űrlapot küldje be – a nevét, e -mail címét és egy rövid, legfeljebb 500 szóból álló életrajzot, amely elmondja a bíróknak magáról és munkájáról.

Az összes beadványt 2021. augusztus 31 -én 23:59 EST -ig kell beérkezni. A versenybírók között van Diana M. Pho és LD Lewis, a végső kiválasztást maga LeVar végzi. A nyertest 2021. október 15 -én hirdetjük ki.

Sok sikert, és legközelebb találkozunk.


Forrás link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok