Marketing stratégia – Hogyan és miért használják a B2B marketingesek szándékadatokat: MarketingProfs cikk

Avatar admin | 2021.03.11. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A B2B marketingszakemberek azt állítják, hogy szándékos adatokat – a felhasználók tartalomfogyasztásából vagy a digitális tulajdonságokkal való egyéb interakciókból nyert jeleket – használnak az új fiókok azonosítására, hogy megcélozzák, összehangolják az értékesítési és marketing csapatokat, és rangsorolják a fiókokat a felkutatáshoz, alapján legújabb kutatások Emelkedés2, Bombora, és RollWorks.

A jelentés 126 marketinges felmérésének adatain alapult, akik B2B cégeknél dolgoznak.

A válaszadók mintegy 56% -a az új számlák azonosítását említi megcélozva elsődleges célként a szándék adatok felhasználására, 51% az értékesítés és a marketing összehangolását, 38% pedig a fiókok fontossági sorrendjét emeli ki a kutatás céljából.

az elsődleges célok a szándékadatok felhasználására a b2b marketing felmérésben


A B2B marketingszakemberek szerint a szándékadatok felhasználásának legmeghatározóbb módja a célzott reklám (52% szerint), a személyre szabás (49%), a számlán alapuló kezdeményezések (37%) és az üzenetkezelés / tartalom elkészítése (33%).

cselekvőképes módszerek a szándékadatok felhasználására a b2b marketing felmérésben

A B2B marketingszakemberek szerint a szándékos adatmegoldás vagy az eladó legfontosabb tulajdonságai az adatok minősége (67% idézi), az adatok forrása (i) (44%) és a megvalósítás egyszerűsége (42%).

egy szándékadat-megoldás fontos tulajdonságai a b2b marketing felmérésben

A B2B marketingszakemberek szerint a szándékadatok használatával szembesülő legfőbb kihívások az adatok minősége (56% idézi), az adatok cselekvőképessé tétele (50%), az adatok biztonsága (36%), valamint a marketing és az értékesítés összehangolása (35%).

a legnagyobb kihívások a szándékadatok felhasználásával a b2b marketing felmérésben

A kutatásról: A jelentés 126 marketinges felmérésének adatain alapult, akik B2B cégeknél dolgoznak.


Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok