Mármint ki ne akarna 300 000 dolláros 3D nyomtatott házat? – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.30. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

A 3D nyomtatott ház
SQ4D

3D-s nyomtatás szinte bármit megtesz. Aranyos kis robot dolog? biztos. Kerékpár? Igen. Az emberi hajnál kisebb hajó? Piszkosul igaz. Miért nem egy ház? Mint kiderült, lehet, egy cég tette, és most meg is vásárolhatja.

Alapján új lista a Zillow-nA New York-i Riverhead-i ingatlan állítólag „a világ első 3D-nyomtatott otthona”. Maga az állítás a legjobb esetben is kétséges, mivel a 3D nyomtatású házak egy kicsit különböző formában léteznek. Ami azonban kiemeli, az a tény, hogy azt a helyszínen tervezték, nyomtatták és építették. Ez az első, amelyet nyomtatott formában értékesítettek.

Ja, és robotok építették.

Pontosabban: egy nevű cég építette SQ4D az ARCS – Autonóm Robotépítő Rendszer – használata, amely gyorsabb és biztonságosabb módja a házépítésnek. Ez néhány Én, Robot cucc ott.

Szóval, maga a ház? Ez egy 1500 négyzetméteres kortárs otthon, három hálószobával, két fürdőszobával és egy különálló, 2,5 autóos garázzsal. Szóval, ez egy szerény családi ház. Negyed hektáros területen fekszik. Jelenleg 300 000 dollárért jegyzik, ami a környékbeli házak esetében megfelelő. Csak kár, hogy nem jár saját 3D nyomtatóval. Tudod, javításra.

A 3D nyomtatott ház képe

A ház teljes megjelenése meglehetősen egyedi, a világosan 3D-vel nyomtatott vonalaknak köszönhetően, a teljes külső részen, bár a felső fele hagyományosabb építési módszerekkel készült. Ah, semmi jó, régimódi tetőfedő munka, tudod?

Ez a második ház, amelyet az SQ4D kinyomtatott, de ez az első, amelyet a helyszínen készítenek és eladásra építenek. Az első a New York-i Calvertonban található, ami inkább a koncepció bizonyítéka. A legérdekesebb a Calverton ingatlanban, hogy mindössze 48 óra nyomtatási idő alatt építették fel 8 nap alatt, és csak 6000 dollár anyagot használt fel. Ha ez hasonló a Riverhead ingatlanhoz, akkor ez elég nagy haszonkulcs.

Jegyzet: A Riverhead ingatlan Zillow listáján szereplő képek egyike valójában a Calverton ingatlanból származik, ami némi zavart okoz. A kép a mellékelt garázzsal az eredeti Calverton projektből származik.

Tudjon meg többet mindkét projektről Az SQ4D honlapja, és van egy remek videó a Calverton ingatlanról Youtube. Nem tudok mindannyianról, de olyannyira szívesen 3D nyomtatást készítenék a következő házamra.

keresztül Gizmodo
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok