Még mindig letöltheti a SketchUp régi ingyenes verzióját

Avatar admin | 2021.04.10. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

vázlat logo
SketchUp

Eredetileg ingyenes nyílt forráskódú szoftverként jelent meg, a népszerű 3D-modellezés A SketchUp program most prémium árcédulával rendelkezik. Vagy nem? Még mindig letölthet egy ingyenes asztali verziót, ha tudja, hol keresse meg.

A SketchUp az évek során néhányszor gazdát cserélt, egykor a Google tulajdonában volt, jelenleg pedig a Trimble nevű cég. Az írás idején a SketchUp egyetlen modern ingyenes verziója egy webalkalmazás. Ha a legújabb, teljes asztali alkalmazást szeretné, akkor évi 300 dollárt keres személyes használatra.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Microsoft Paint 3D használata

A SketchUp webalkalmazás megfelelő, és sokak számára elég jó lehet, de sokáig az asztali verzió is teljesen ingyenes volt. Amikor a Trimble megszerezte a SketchUp-ot, több szintre osztotta a terméket, és az ingyenes asztali verziót „SketchUp Make” néven tartotta.

A SketchUp Make utolsó verziója 2017-ben jelent meg. Jó hír, hogy a Trimble továbbra is hivatalos minőségben kínálja ezt a verziót, bár már nem kap frissítéseket. Ha a SketchUp ingyenes asztali verzióját szeretné, akkor is remek lehetőség. Itt találja meg.

Először irány át sketchup.com/download/all webböngészőben, például a Google Chrome-ban a Windows vagy a Mac számítógépen.

sketchup weboldal

Ezután be kell jelentkeznie egy Trimble-fiókba, vagy ingyen létre kell hoznia egyet. Erre a lépésre van szükség a letöltési linkek megszerzéséhez. Kívánságra könnyen bejelentkezhet Google vagy Apple fiókkal.

jelentkezzen be a trimmerhez

Miután bejelentkezett, a Letöltések oldalra kerül. Nyelv szerint rendezett, és mindegyik verzióhoz Windows 64 Bit és Mac OSX letöltés szükséges. Keresse meg a „SketchUp Make 2017” alkalmazást, és kattintson a „Letöltés” ​​elemre a platformján.

letöltés Készítsd el a 2017-es verziót a platformodhoz

A fájl letöltődik a böngésződbe, és ha elkészült, telepítheted, mint bármely más alkalmazást.

install sketchup

Ez az! A SketchUp Make nem annyira teljes funkcionalitású, mint az újabb „Pro” verziók, de az emberek túlnyomó többsége számára tökéletes. Ha korábban használta a SketchUp alkalmazást, akkor valószínűleg ez az a verzió, amelyet Ön ismer.
Forrás link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok