Mi az a hőmérséklet-takaró? A barkácsolás vírusos lesz – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.07. 116 Views 0 Likes 0 Ratings

116 Views 0 Ratings Rate it

A TikTok hőmérséklet takarók a legújabb vírusos mesterségek.
@ amy.strauch / TikTok

Ha vírusos barkácsolásokról, hackekről és kézművességről van szó, a TikTok egyfajta uralkodó bajnok. A legújabb vírusfertőzés az, amit az emberek „hőmérsékleti takaróként” emlegetnek, és ez egy olyan mesterség, amely egész évig tart, de meglepően könnyen kivitelezhető.

Mi az a hőmérséklet-takaró? Nos, takaró – de egész évben a kinti hőmérséklet alapján készül. Tudnia kell, hogyan kell horgolni ehhez a mesterséghez – de hé, pandémiában vagyunk, ezért itt a nagyszerű alkalom egy új készség elsajátítására – és ha mégis, akkor nem túl nehéz elindítani ezt a 365 napos mesterséget . Ehhez kövesse az online alkotók utasításait – például @ amy.strauch. Ez a ravasz TikToker vett egy darab kartont, és lyukasztott le lyukat az oldalán, majd mindegyik lyukasztott részt más színnel jelölte meg, amely megfelel a hőmérsékleti tartománynak a középnyugati helye alapján.

@ amy.strauchKezdek ideges lenni emiatt … ? # temperatureblanket2021 #horgolás # bye2020 #felbontás♬ ICE (feat. MORGENSHTERN) – Morgenshtern

Ezután a fonal színeit a lyukasztott részekhez kötözte. A darab lényegében útmutató arra, hogy milyen színű fonalra lesz szüksége egész évben. Miután eldöntötte, melyik színt szeretné használni a takarójában, már csak az kell eldöntenie, hogy mekkora lesz. A szín és méret kivasalásával most már tudni fogja, hogy hány öltést kell elvégeznie naponta a hőmérsékleti sor kitöltéséhez. Ha ez megtörtént, akkor te is. Megkezdheti az egész éves takaróútját.

Ne aggódjon, ez csak január első hete, így bőven van idő arra, hogy megragadja az időjárási alkalmazást és utolérje.

[Via Elite Daily]
Source link


116 Views 0 Ratings Rate it