Miért ne bérelné a Porche Taycan EV-jét napi 295 dollárért? – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.26. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

Egy kékeszöld Porsche Taycan úton halad.
Porsche

Az elektromos járművek a jövőnek tűnhetnek, de ez távoli jövő a jelenlegi árakon. 80 000 dollár vagy annál nagyobb összeg eldobása egy autóra sok ember számára kizárt. De mi van, ha te bérelhetett a Porsche Taycan 4S csak néhány napra vagy egy hónapra? Nos, sok pénzt fog költeni, de ez csábító.

Ha nem tudná, a Porsche előfizetéssel rendelkezik az autóival kapcsolatban. Ha kíváncsi arra, hogy mi a különbség az előfizetéses szolgáltatás és a bérleti szerződés között, ezt elég könnyű lebontani. Lemondhat egy előfizetést, és az autó-előfizetések általában karbantartással járnak, míg a bérleti szerződések gyakran nem.

Jelenleg a Porsche Drive előfizetői program meglehetősen korlátozott és elég drága. A legutóbbi időkig csak négy városban lehetett csatlakozni, de most ez akár kilenc is lehet – Atlanta, Houston, Irvine, Los Angeles, Monterey, Phoenix, San Diego, San Francisco és San Jose. De a Porsche a jövőben ennek bővítését tervezi. És ez is elég drága; körülbelül 20% -os prémiumot fog fizetni egy szokásos bérleti szerződéssel szemben.

De ha érdekli a Porsche Taycan 4S, akkor ez most opció. A Taycan 4S egy csúcskategóriás EV, 522 lóerővel és 390 kWh akkumulátorral, amely körülbelül 200 mérföld hatótávolságot képes elérni. Ez egy luxusjármű luxusfunkciókkal és luxusárral – körülbelül 103 000 dollár. Mint ilyen, ne számítson arra, hogy olcsón feliratkozik rá.

A Porsche Drive terv ára az Ön igényeinek megfelelően változik. Havonta 3250 dollár a Taycan 4S. Később a Porsche 2500 dollárért kínálja a hátsókerék-meghajtású Taycant. A napi árak napi 335 dollár három napig vagy ennél kevesebb, vagy napi 295 dollár négy vagy több napig. És 500 dolláros aktiválási díj jár. És vannak más lehetséges díjak is.

Nem mondtuk, hogy olcsó. De ha csak néhány napig szeretné kipróbálni a dolgot, olcsóbb, mint megvásárolni az autót – ha a megfelelő városban él. Az autó-előfizetések viszonylag új modellek, de egyre népszerűbbek. Lehetséges, hogy a jövőben inkább bérelne autót. És ha az EV-árak nem csökkennek, akkor a bérleti modell jó alternatíva lehet.

Ha a Porsche által támogatott kilenc város egyikében tartózkodik, akkor ma elkezdheti a Porsche Drive alkalmazás letöltését iOS és Android.

Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it