Miért nem látom az égési sávot az Apple Fitness + edzéseimen?

Avatar Gadam | 2021.01.12. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

előnézet az égési sáv kiemelésével

A Burn Bar hogyan Az Apple Fitness + közösségi szempontot ad az edzéseihez. Összehasonlítja az Ön kalóriaégetését más emberekkel, akik szintén elvégezték az edzést, és elmondja, hogyan halmoznak fel. De néha nem látja a Burn Bar-ot. Mi ad?

Amit a Burn Bar mutat

Először gyorsan összegezzük, mit is mutat a Burn Bar valójában. Összehasonlítja, hogy az edzés elmúlt két percében hány kalóriát égetett el (és a végén az egész edzés átlagát) azokhoz az emberekhez, akik nagyjából azonos korúak, súlyúak és neműek (tehát az újoncokat nem hasonlítják össze) élsportolóknak). Ön rangsorolást kap: „A csomag mögött”, „a csomagban”, „a csomag közepén”, „a csomag elején” vagy „a csomag előtt”, annak alapján, hogy mit csinál.

A Burn Bar megjelenése két percet vesz igénybe

Mivel a Burn Bar az edzés eddigi két percének keménységén alapul, csak azután jelenik meg, hogy két percig tényleg edzett volna. Ha nem a Burn Bar-ot látja az edzés legelején, valószínűleg ezért.

A Burn Bar csak bizonyos edzéseken jelenik meg

erő edzés fitnesz +
Az erősítő edzések nem a kalóriák elégetéséről szólnak.

A Burn Bar csak olyan edzéseken jelenik meg, ahol a cél a kalóriák elégetése. Néhány edzésnek, mint például az Erő, a Jóga és az Elméletes lehűlés, különböző céljai vannak. A Burn Bar nem jelenik meg az ilyen edzéseken, mert nem jó teljesítménymérő.

Az Erő edzésen például az a célja, hogy kiváló minőségű, izomzatot felépítő ismétléseket hajtson végre, és ne a felpattanással növelje pulzusát. A Burn Bar nem tudja összehasonlítani az Ön ismétlését másokkal, ezért a Fitness + nem fogja megmutatni.

A Burn Bar kikapcsolható

Az első edzés után lehetősége van a Burn Bar letiltására. Ha ezt tévedésből – vagy szándékosan – tette kikapcsolta a Burn Bar-ot valamikor – lehet, hogy be kell kapcsolnia.

Edzés közben koppintson a metrika ikonjára a képernyő jobb alsó sarkában.

metrikák gomb kiemelve

A bekapcsolásához érintse meg a „Burn Bar” jobb oldali kapcsolót.

égési sáv kapcsoló kiemelve

Ha a Burn Bar opció már engedélyezve van ezen a képernyőn, akkor valószínűleg nem látja a többi ok miatt – lehet, hogy várnia kell két percet, vagy nem releváns az aktuális edzés szempontjából.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Burn Bar kikapcsolása az Apple Fitness + alkalmazásban
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it