Minden, amit a Samsung bejelentett a kicsomagolt 2021-ben – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.14. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Galaxy S21 és S21 +
Samsung

Az óraműhöz hasonlóan a Samsung is minden év első negyedévében kiadja a Galaxy S zászlóshajó okostelefon új verzióját. És a vállalat nem hagyta, hogy a 2020-as turbulens megszakítsa a szériát: most jelentette be a Galaxy S21 sorozatot, amely egy új, kicsomagolt eseménynek ad otthont, szemben a kizárólag digitális CES 2021-tel. Vessünk egy pillantást az új kialakításra.

A tavalyi évhez hasonlóan az S21 vonal is fel van osztva az alaptelefonra, egy + változatra és egy szuper-duper Galaxy S21 Ultra-re, csúcsminőségű specifikációkkal, mind 5G-s rádiókat csomagolva. A Galaxy S és a Galaxy Note sorozatban töltött évek után a Samsung elbúcsúzik ívelt üveg kijelzőpaneljétől, és egy hagyományosabb, apró keretű lapos panelt választ egy középre helyezett „lyukasztó” szelfikamerával.

Galaxy S21 és S21 +
Samsung

A stílus is kissé elmozdult: a hátsó kamera panel immár a készülék teljes sarka, az oldalán lévő fém keretbe áramlik. Egyedülálló megjelenés, amely segíthet abban, hogy kitűnjön a négyzet alakú és téglalap alakú hátsó kamerák tengerében. A Samsung szerint a fémmel borított kamerák is erősebbek. Az S21 megtartja a Samsung képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóját és vezeték nélküli töltési képességeit.

Galaxy S21

A alapmodell Galaxy S21 ugyanazon a képernyőn lóg, mint tavaly, 6,2 hüvelyk átlósan, tetején a Gorilla Glass Victus-szal. Fém belső keretet használ, hátsó edzett üveggel. A felbontás alatt meglepő leminősítés található: míg a tavalyi modell 1440p-s képernyőt használt, az idén csak 1070p, bár a 120 Hz-es frissítési frekvencián marad (ami az energiaellátás jobb kezelése érdekében adaptívan képes a frissítési sebességet 48 Hz-re tolni).

Samsung

A 10 megapixeles szelfikamera is megmaradt, és a hátsó kamerák megegyeznek a 12/12/64 megapixeles tömbökkel, mint tavaly (nagylátószögű, ultraszéles és teleobjektív). A Samsung szerint drámai módon továbbfejlesztette a világítás, a portrék és az általános fényképezés fotófeldolgozó rendszerét. A videorendszer akár 8K felbontású, azonnali fényképfelvételeket készíthet videó módban. A videó rögzítése közben megtekintheti a különböző kameramodulok pillanatképeinek előnézeteit is.

Samsung

Alatta található a Samsung Exynos 2100 processzora, amely a cég állítása szerint 33% -os növekedést jelent a nyolc mag teljes feldolgozásában, miközben az 5 nm-es gyártási folyamatnak köszönhetően növelheti az akkumulátor élettartamát is. (A Galaxy S21-es változatok az Egyesült Államokban és néhány más területen szinte biztosan Qualcomm Snapdragon processzort fognak használni, valószínűleg a 865+ vagy 888-at). 8 GB RAM-mal (ugyanaz, mint a tavalyi LTE modell, 33% -kal kevesebb, mint az 5G verzió) és 128 vagy 256 GB tárhellyel van párosítva. A 4000mAh akkumulátoron függ.

Galaxy S21 kamera modul
Samsung

További jellemzők: ultrahangos képernyő alatti ujjlenyomat-érzékelő, IP68 vízállóság, NFC vezeték nélküli fizetésekhez, Wi-Fi 6, 25 wattos vezeték nélküli töltés (és fordított vezeték nélküli töltés), valamint a Samsung testreszabott Android 11-es verziója. fehér és szürke színben, valamint rózsaszín és ibolya színben, a tartózkodási helyétől függően. A Galaxy S21 január 29-én kerül forgalomba, 799 dollárért.

Galaxy S21 +

A tavalyi Plus modellhez hasonlóan az S21 + is 6,7 hüvelykre nyújtja a képernyőt, és ez a sűrűbb 1440p felbontást használja. A Galaxy S21-es verzió további frissítései között szerepel egy 4800mAh akkumulátor (egy kis ütés a tavalyi évhez képest), valamint egy új Ultra Wideband rendszer a telefon beltéri pontos helyének követésére.

Galaxy S21 és S21 +
Samsung

Az S21 + ugyanazokat az első és hátsó kamerákat tartja, mint az S21, valamint a 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely. Ez a 8 GB-os adat ismét leminősítést jelent a tavalyi 5G modellhez képest, és úgy tűnik, hogy az 512 GB-os tárhely opció eltűnt. A Galaxy S21 + ezüst, fekete és lila színben kapható. A Galaxy S21 + január 29-i indulásakor 999 dollárba kerül.

Galaxy S21 Ultra

A csúcsminőség Galaxy S21 Ultra A modell természetesen a legnagyobb, némi ütéssel 6,8 hüvelykes, 1440p felbontású képernyőn, amely akár 1500 nitet is képes felvenni, és adaptív módon csak 10Hz-es frissítésre képes. Furcsa módon egy hajszállal kisebb, mint a tavalyi (6,9 ″), ami talán az ívelt üveglap hiányának tudható be.

Galaxy S21 Ultra S tollal
Samsung

Az S21 Ultra-val szemben az egyik fő különbség a külön megvásárolható S Pen kiegészítő támogatása, amely korábban a Galaxy Note sorozat védjegye. Ez magában foglalja a különféle szerkesztési és szoftveres trükköket, például a távoli toll használatát médiavezérlőként vagy fényképezőgép exponáló gombként.

A másik nagy különbség a kamerák. Az elülső kamera megafokozottan 40 megapixeles érzékelővé vált, míg a hátsó modul négy különböző érzékelőt használ: két 10MP teleobjektív tandemben, egy 12MP ultraszéles érzékelő autofókusszal a makróhoz, és egy állkapocsból leeső 108 megapixeles elsődleges széles szögérzékelő.

Galaxy S21 Ultra kamera
Samsung

Mindegyiket kiegészítik a lézeres autofókusz modullal, amely egy másik elem, amelyet a legújabb Galaxy Note kölcsönzött. A „kettős hajtogatású” periszkóp objektív kialakítás lehetővé teszi az 1–100-szoros zoom nagyobb tisztaságát, valamint részletesebb makro felvételeket. A 4K-t 60 képkocka mellett képes kezelni minden kameramoduljából.

Galaxy S21 Ultra hátul
Samsung

Az UWB követés mellett az S21 Ultra hozzáférést biztosít az élvonalbeli Wi-Fi 6E képességekhez, 12 GB RAM-hoz és egy továbbfejlesztett 512 GB-os tárhelyhez. Az S20 Ultra 45 wattos, gyors vezeték nélküli töltését kissé leminősítették „mindössze” 25 wattra (a többi S21 telefonhoz illeszkedve), hogy feltöltsék az 5000mAh-s akkumulátort. Fekete vagy ezüst színben kapható.

A Galaxy S21 Ultra 1199 dollárnál kezdődik, amikor január 29-én landol.

S Pen

A új önálló S Pen csak a Galaxy S21 Ultra készülékkel kompatibilis. Bár ennek a telefonnak nem lesz olyan belső helye, mint a Note sorozat, a Samsung több olyan prémium tokot fog értékesíteni, amelyek külön helyet tartalmaznak számára, beleértve a szokásos lökhárító és folio kiviteleket.

Új Samsung S tollak
Samsung

Az S Pen Pro, egy nagyobb verzió, Bluetooth-képességgel, még ebben az évben megjelenik. Extra funkciókat kínál, mint például egy távoli exponáló gomb. A szokásos modell 40 dollár lesz, de nincs szó az S Pen Pro áráról.

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro
Samsung

A babszem alakú Galaxy Buds kissé rendhagyó „nyitott fülű” kialakítása után a Samsung visszatér a szokásosabb vezeték nélküli fülhallgató kialakításhoz. A Galaxy Buds Pro célja, hogy versenyezzen az AirPods Pro-val és a hasonló ultra-prémium rügyekkel, fülbe épített, aktív zajcsökkentő és szilícium hegyekkel.

Samsung

A Buds Pro az eredeti Galaxy Buds és Buds + könnycsepp alakját használja, az aktív zajcsökkentéshez egy kis külső hálót használnak. A Samsung állítása szerint kiszűri a külső hang „akár 99% -át”, és ez drámai módon javítja a hívás minőségét is. Van egy új Voice Detect funkció is: a rügyek automatikusan átválthatnak környezeti hallgatási üzemmódba (külső hangok beengedése ahelyett, hogy elzárnák őket), amikor észleli, hogy valaki körülötted beszél.

Samsung

A Samsung szerint a Buds Pro négyórás házából egyetlen töltéssel 5 órán át bírja, a továbbfejlesztett 6,5 mm-es magassugárzóval és a 11 mm-es mélynyomóval jelentősen javulhat a hangminőség a korábbi modellekhez képest. Emellett izzadságállóak (bár nem teljesen vízállóak), IPX7 besorolással.

A Buds Pro holnap, január 15-én kapható 199 dollárért. Fekete, fehér és ibolya színben kaphatók.

Galaxy SmartTag

A Samsung új termékcsaládot is bemutatott: a SmartTag. Ez egy kicsi, lokalizált elemkövető, a Bluetooth Low Energy technológiát használja. Nagyjából pontosan ugyanolyan kialakítású, mint a Tile népszerű nyomkövetői, bár csak egy méretben és formában. Nem szabad összetéveszteni a Samsung korábbi Smart Things nyomkövetőjével, amely GPS-t használt és működéséhez mobil kapcsolatra volt szükség.

Samsung

A SmartTag végpontok közötti titkosítást használ a címkékhez. A címkék szürke és fekete színűek lesznek, állandó hurokkal a kulcskarikákhoz és hasonlókhoz. A replikálható érmeelem „hónapokig” működik, és a Tile-hez hasonlóan működhet más SmartThings-felhasználókkal is egy hálós hálózaton.

Samsung

Van egy SmartTag + is, amely magában foglalja az Ultrawide Band követést a helymeghatározáshoz, amelyet a kibővített valóság interfészen keresztül lehet aktiválni. Mind a standard, mind a + modellek különféle esetekkel vannak ellátva.

A SmartTag január 29-én indul 30 dollárért, 2 és 4 csomagok kaphatók. A SmarTag + ára 40 dollár lesz, ez évtől kezdődően.
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it