Minden, amit tudni kell a 2021. évi miniszterelnök napjáról

Avatar admin | 2021.05.28. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a 2021-es miniszterelnök legtöbb napjának kihasználásához című cikkhez

Fénykép: cristianthiel.net (Shutterstock)

Övez a bankszámláit, és ellopja az idegeit, emberek: az Amazon 2021-es miniszterelnöke csupán hetekre lehet.

A hatalmas eszabós éves hírek szerint az egész helyszínen eladható valamikor ez év júniusában, egy hónappal korábban, mint évekkel korábban, de nem tudjuk pontosan dátumok még. A Bloomberg beszámol A 2021. évi miniszterelnöki nap június 21-én, hétfőn és június 22-én, kedden lesz, bár az is lehetséges, hogy az Amazon a következő napokban teljesen más ütemtervet jelenthet be.

Ha ezek a dátumok elmúlnak, azt jelenti valamivel több van nálad három hét a Prime Day játékterv megfogalmazására.

Mi lesz akciós 2021. miniszterelnök napja?

A Prime Day gyakran magában foglalja a tévék, táblagépek, laptopok, háztartási gépek, edzőeszközök, kisállat-kellékek értékesítését … őszintén szólva, az akció során szinte minden Amazon-on értékesített termék leárazható. Csak nem fogjuk tudni, hogy valójában mi az ügylet vannak amíg a miniszterelnök napja meg nem kezdődik.

That said, it’s safe to assume many first-party Amazon products will gsee discounts, including:

  • Amazon Echo speakers, Echo auto accessories, and Echo smart displays
  • AmazonBasics products, such as kitchen appliances, furniture, and home supplies
  • Blink security cameras
  • Eero wifi routers
  • Fire TV streaming devices
  • Kindle e-readers and Fire tablets
  • Ring cameras and home security devices

It’s possible Amazon’s products will be available at their lowest prices ever—or at least, their lowest since last Prime Day. Add any of them you’re considering to your Amazon wishlist and you’ll be notified if they go on sale. But be careful—you should always make sure you’re actually getting a deal before buying anything on Prime Day.

How to know if a Prime Day sales is a good deal

The AmazonPrimeDaycéloldal[t|link[p|1846994435[au|5876237249238230434[b|lifehacker[lt|text”>AmazonPrimeDaylandingpage elsöprő lehet, és sok kedvezményes tétel nem jelenik meg a címlapon, ami megnehezíti a folyamatban lévő ügyletek nyomon követését. Szerencsére lehet iratkozzon fel az Amazon értesítésre az Amazon mobilalkalmazásában és tovább asztali számítógépre az Amazon-fiók beállításai között.

A push értesítések segíthetnek az üzlet megkötésében, még mielőtt elfogyna, de ne hagyja, hogy az izgalom felesleges vásárlásokba csaljon. Az Amazon visszaszámlálókat és más stratégiákat fog használni ez nyomást gyakorol arra, hogy gyorsan vásároljon termékeket, adjon hozzá extra termékeket a bevásárlókosarához, vagy elérje egy bizonyos kiadási küszöböt a bónuszok megszerzéséhez, de ezek egyikét sem érdemes üldözni, ha ez olyan dolgokat vásárol, amelyekre valójában nincs szüksége. Hasonlóképpen, erősen ajánljuk Önnek tartsa lenyomva a technológiai cikkek impulzus vásárlását a Prime Day alatt anélkül, hogy először elvégezné a kutatását, különösen, ha nem ismeri fel a márkát.

Aztán vannak olyan alattomos stratégiák, amelyeket egyes vállalatok a Prime Day alkalmával arra használnak, hogy elhitessék Önnel, hogy azt gondolják, hogy egy termék eladó, amikor valójában nem. Szerencsére a Chrome és az Edge kínál beépített árkövetés, így meg tudja ítélni, hogy az ügylet legitim vagy pusztán marketing, és ott vannak sok harmadik féltől származó kiterjesztés, amely a Prime Day ügyleteket állatorvosként kezeli és megmondja, hogy érdemes-e kedvezményes terméket vásárolni.

[[CNET]


Forrás link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok