Mit közvetítsen, hogy inspirálja újévi fogadalmait

Avatar Gadam | 2020.12.30. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Christina a tengerparton

Christina Anstead a HGTV sztárja, aki néhány új kezdeten ment keresztül: Miután nyilvános megosztottságot folytatott férjével és Flip vagy Flop Tarek El Moussa házigazdája, Christina az exével átfordult a high-end LA otthonok átalakításáig. Ban ben Christina a tengerparton, eladja saját otthonát, megteszi az ugrást az együttnevelésbe, és egyszerre frissíti karrierjét. Szórakoztató nézni a drámát, ugyanakkor motiváció a kívánt új élet megalkotására.


Elkészítés

Ban ben Elkészítés, Amy Poehler és Nick Offerman főszereplő egy kézműves versenyre hívja ki a kézműves versenyzőket. A művészeket és az alkotókat kézműves foglalkozásokkal hozzák össze, kezdve az apró tárgyaktól, például a malacka bankoktól, a nagy tervekig, mint az egész fészer. Olyan, mint nézni A Nagy Brit Baking Show, hanem a kézművességhez. A világjárvány során a házigazdák, Poehler és Offerman kihívták a nézőket Készítsd el otthon, beleértve egy nemrégiben készült klipet, ahol arra kérték a nézőket, hogy készítsenek valamit a „szemétdarabjukból”, és valaki egy tengelykapcsolót készített ketchup csomagokból. A háztartási cikkek újrafelhasználásának lehetőségei valóban végtelenek.


Takarítás Marie Kondóval

Marie Kondo híres könyvéről A rendrakás életváltoztató varázsa, és a „KonMari módszer” szerint rendezi a kategóriákat. A módszert Netflix sorozatában hívják életre Takarítás Marie Kondóval, és arra összpontosít, hogy csak azt tartsa meg, ami örömet szerez.

A show segít a kliensek otthonában, és fenntartható módszert hoz létre a szervezéshez, de néhány epizód terápiává válik. Az egyik pár elárulta, hogy az évek során romlott a kommunikációjuk, mivel az apa belefáradt abba, hogy egy hosszú munkahelyi nap után meg kell takarítania a házat, és az anya csalódott volt abban, hogy egyedül tartotta össze a háztartást. Kondo segített nekik megnyílni és együttműködni egy új rendszer felépítésében, amely mindkettőjük számára működött.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it