Ez a Nintendo együttműködés a kapcsolókonzolokat a kórházi gyerekek körébe hozza – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.30. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Keegan játékokat játszik az új Starlight Gaming állomáson
Csillagfény

Mi lehet jobb, mint egy Nintendo Switch? Mi lenne a Starlight Nintendo Switch Gaming Station, amelyet kifejezetten kórházakban és egészségügyi központokban beragadt gyerekek számára terveztek. A színes állomás 25 csodálatos játékkal érkezik, és szobáról szobára mozgatható.

A Starlight 28 éve fenntartja a kapcsolatot az amerikai Nintendo-val, és 7200 Starlight játékállomást szállított az ország több mint 800 kórházába és egészségügyi intézményébe. Az állomás legújabb verzióját tavaly jelentették be a washingtoni Tacomában, a Mary Bridge Gyermekkórházban. Ez volt az első, aki megkapta a konzolt.

„A játék boldogságot nyújt a kórházban elakadt gyerekeknek azáltal, hogy szórakozást és a stresszhelyzetekről nagyon szükséges figyelemelterelést biztosít. Akár érzelmi támogatást is nyújt, csökkentett szorongást és jobb hangulatot eredményezve ” Csillagfény kijelentette közleményében.

Az állomás négy kivitelben kapható – Mario, Donkey Kong, Peach hercegnő és Yoshi -, és olyan kialakítású, amely megkönnyíti a fertőtlenítést és a tisztítást. A 25 meccses felállás is elég lenyűgöző. Ez magában foglalja az indie és az AAA játékok sokféle változatát, mint például Super Mario Maker 2, Minecraft, Pokémon: Menjünk Pikachu, A Legend of Zelda: A vad levegője, Cuphead, Super Mario Odyssey, és Super Mario Party.

A játékok nemcsak a figyelemelterelést, hanem a kaland érzését és a gyerekek számára a problémamegoldás, a stratégia és a kreativitás gyakorlásának módját biztosítják. Ez különösen fontos, mivel a COVID-19 bezárta a kórházi játszószobákat, amelyek korábban a kórházi gyerekek számára kiválóan alkalmasak szórakozásukra és figyelemelterelésre.

Ha érdekel, megteheti adakozzon a Starlight-hoz, amely segít az alapítványnak abban, hogy játékokat, kézműves foglalkozásokat és egyéb szórakoztató cikkeket vigyen el a kórházba kerülő gyerekeknek.

Forrás: Csillagfény[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it