Most előrendelheti a „Raya and the Last Dragon” -ot a Disney + -on harminc dollárért – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.05. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Látta a trailer-t Raya és az utolsó sárkány? Nagyon furcsán néz ki! Hajlandó fizetni 30 dollárt a film megtekintéséért? Hát a Disney az több mint hajlandó elvinni a pénzét, mivel az előrendelési oldal már nyitva van. A film március 5-én kerül a mozikba és a Disney + -ra.

Ez az ismétlés Disney-é Mulan költözni tavaly nyárból: Raya elérhető lesz a Disney + -on, de nem ingyen. Ez a 30 dolláros vételár kiegészíti a havi 7 dolláros előfizetését magának a streaming szolgáltatásnak. Miután megvette a filmet, megnézheti, amennyit csak akar. Ezzel szemben a Disney kiadta a Pixart Lélek a szolgáltatáshoz felár nélkül karácsony napján.

Úgy tűnik, hogy a Disney a legnagyobb sátorfa-filmjeivel legalább bizonyos fokú színházi elkötelezettség mellett kötelezi el magát, már csak azért is, ha egyetlen ember filmjeinek árképzését kínálja sok ember számára. A versenytárs Warner Bros. kiadja az összes 2021-es (és decemberi) filmjét Wonder Woman 1984) az HBO Max-on felár nélkül, bár ezek a filmek csak egy hónapot kapnak a szolgáltatáson.

Ha kíváncsi: nem, valójában nincs ok a film digitális változatának előrendelésére. A megjelenés után is megvásárolhatja a Disney + -on.

Raya és az utolsó sárkány a Disney animációs kánonjának legújabb kiegészítése, amely sok ugyanazon csapattagtól származik, mint Kusza, fagyott Moana, és Roncs-It Ralph. (Nem Pixar készítette.) A Raya (Kelly Marie Tran, Az utolsó Jedi), egy fiatal lány, aki arra törekszik, hogy megtaláljon egy sárkányt, és megmentse a világot a szörnyek seregétől. A fantáziát a délkelet-ázsiai művészet és kultúra erősen befolyásolja.

Forrás: Engadget
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok