Mozgó ellenőrzőlista: 5 tipp a gördülékeny mozgáshoz

Avatar admin | 2021.06.16. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Skót karton mozgó dobozok és szalag, a fejen látható
Egy nagyszerű lépés nagyszerű tervvel kezdődik. Készítsen mozgó ellenőrzőlistát, hogy minden szükséges legyen a gördülékeny mozgáshoz.

Az egyik otthonból a másikba költözés újrakezdést jelent, ezért fontos a zökkenőmentes, sikeres átmenet érdekében a megfelelő tervezés és a csomagolás. Kövesse mozgó ellenőrzőlistánkat, amelyet Ön hozott 3M, tippeket az éppen erre!

1. Törje meg otthonát

Amikor arra készül, hogy eladja házát, vagy akár kiköltözik a bérleti díjakból, meg kell takarítania, és el kell kezdenie rendezni a dolgait.

Mindenkinek vannak olyan cikkei, amelyekre már nincs szüksége, és amelyek gyakran ócska fiókba, tetőtérbe vagy garázsba kerülnek. Ha évek óta nem használt valamit, és nem is tervezi, akkor itt az ideje, hogy megszabaduljon tőle!

A „mai ház tulajdonosának” otthont adnak Danny Lipford és Chelsea Lipford Wolf, akiken egy fiatal pár látható, a garázs átalakítása során a mai ház tulajdonosának forgatásán.
Otthonában rengeteg dolog van, amire már nincs szüksége. Mielőtt csomagolna, döcögjen!

Valójában a költözés a tökéletes alkalom házának gondozására, így az új helyen csak azok a tárgyak találhatók, amelyek otthonává teszik.

Tehát, fogjon meg három dobozt, és jelölje be őket: „Keep”, „Toss” és „Donate”. Hozzáadhat egy negyedik dobozt, és jelölheti “Eladás” -val, ha van ideje udvari eladásra vagy szeretné eladni néhány elemet online.

A cél az, hogy leromboljon és megszabaduljon mindentől, amire nincs szüksége – így kevesebbet kell csomagolnia, kevesebbet mozognia és kevesebbet kell kiraknia az új helyen.

A legjobb az egészben, hogy adományozott és eladott tárgyai örömet okozhatnak mások otthonában!


Scotch Heavy Duty Shipping Tape, látható mozgó dobozokon
Mindenkinek szüksége van az alapvető mozgóeszközökre: dobozokra, párnafóliára és szalagra. És jobb, ha több van, mint gondolná, amire szüksége lesz. (© 3M)

2. Rendeljen mozgó kellékeket

Hacsak nem vagy extrém minimalista és mindent be tud csomagolni egy bőröndbe, szüksége lesz néhány mozgó kellékre. Valójában valószínűleg több kellékre lesz szüksége, mint azt el tudná képzelni!

Home Depot eladja az összes 3M márkát, amely megkönnyíti a költözést. De függetlenül attól, hogy kurátor vagy – valaki, aki gondosan kezeli otthonának tartalmát és hajlamos kevesebbel élni -, vagy gyűjtő -, aki többet tesz hozzá otthonához a napok, hónapok és évek előrehaladtával – mindenkinek szüksége van az alapokra. Dobozok, párnafóliák (kényes tárgyakhoz) és szalagok szükségesek a mozgó ellenőrzőlistához.

Ne kockáztasson és vak becsléseket készítsen! A folyamat felénél senki sem akarja felfedezni, hogy nincs elég doboz.

A skót márka mozgó készlet kalkulátor eltávolítja a találgatást. Csak válassza ki az otthoni méretet, a hálószobák számát, az életstílusát, és adjon hozzá még néhány részletet, hogy megtudja, mely kellékekre – és hányra – lesz szüksége.


Halmozott, mozgásra kész tárgyak, köztük egy arany óra, műalkotások és több megtöltött mozgó doboz
Nyugodtan – csomagoljon szobákat apránként, egy-egy nap (© Pixel-Shot, Adobe Stock Photos)

3. Készüljön fel a dobozra

Valljuk be, mindenki új házba akar költözni, de senkinek sem tetszik a dobozok csomagolása, hogy elhagyhassa régi otthonát.

Itt van egy kis előkészítő munka.

Ha túl elfoglalt vagy a munkával és egyéb kötelezettségekkel, és motivációra van szükséged néhány doboz bepakolásához, íme egy trükk. Helyezzen mozgó dobozokat otthonának minden szobájába emlékeztetőül, hogy apránként csomagolja őket minden nap.

De ne helyezze a dobozokat a falhoz vagy a szekrénybe – ezeket könnyű lenne figyelmen kívül hagyni. Helyezze őket közvetlenül a padlóra, könyvespolcok, szekrények és fiókok elé.

Akkor motivált lesz csomagolni cuccokat, csak hogy elmozdítsa őket!

Amíg szobánként csomagolja a dolgokat, használja ezt az alkalmat, hogy foltozza be a körömlyukakat, és javítsa ki a falak esetleges sérüléseit. Ezzel könnyű 3M nagy szilárdságú kis furatok javítása egy minden egyben applikátor eszközzel. A készlethez tartozik egy gitt kés, alapozóval javított orsó és egy csiszolótányér.

Végül érintse meg a festéket.


Tisztítson meg és fertőtlenítsen mindent, mielőtt összecsomagolná a mozgáshoz.

4. Tisztítson meg mindent

A költözés hosszú, kimerítő folyamat. A stressz csökkentése érdekében minimalizálja azt a munkát, amelyet az új helyre való megérkezés után kell elvégeznie. Ehhez adja hozzá a „tiszta mindent” a mozgó ellenőrzőlistához.

Mielőtt elkezdené csomagolni a könyveket vagy összecsomagolná a knickjeit, először tisztítsa meg őket. Futtasson tollporral képkereteket, miniatúrákat és trófeákat. Törölje le minden keménykötést – fentről lefelé – a könyvespolcokról.

Használat Scotch-Brite újrafelhasználható törlőkendők hatékonyabb tisztításhoz kevesebb könyökzsírral. Tartósabbak, mint a papírtörülközők, és moshatók gépben. A legjobb az egészben, hogy akár 10-szer is leöblítheti és felhasználhatja ezeket a törlőkendőket, ami megnöveli a háztartás dollárját.

Tegye ugyanezt a lámpák, eszközök és adathordozók esetében, biztosítva, hogy a számítógépek, nyomtatók és perifériák por- és piszokmentesek legyenek, mielőtt a mozgó teherautóba lépnének.

Ha nem biztos benne, mit kell tennie a telefonok és a távirányítók gombjai körüli gunkkal, próbálja meg fogpiszkálót mártva alkoholt dörzsölve és finoman súrolva azokat a szűk tereket.

Miután megtisztította az apróságokat, fordítsa figyelmét a nagy dolgokra, különösen a kárpitozott bútorokra és matracokra. Vezessen rájuk vákuumkefe-rögzítőt, hogy elszívja a port, amely hatással lehet új otthonára beltéri levegő minősége.


Nő csomagol karton mozgó dobozt Scotch Box Lock szállítási szalaggal.
Szalagozza be a mozgó dobozok varratait, majd ragassza fel a varrásra merőlegesen az extra támogatás érdekében. Ezután töltse ki teljesen a dobozait, hogy egymásra helyezhessék őket, és ne dőljenek össze.

5. Csomagolja be a mozgó dobozokat

Csak egy utolsó dolog van hozzáadni a mozgó ellenőrzőlistához, és ez az egyik legfontosabb: csomagolj!

A Scotch Moving Box dobozok könnyen összeszerelhetők és megfelelőek. Csak kövesse a doboz utasításait, és zárja le a varratot az alján Scotch Box Lock csomagolószalag. Ezután ragassza fel a dobozt a varrásra merőlegesen az extra támogatás érdekében.

Ne feledje, hogy a költözés nem az idő, hogy kockáztasson. Ezért fontos a Scotch Box Lock csomagolószalag használata, amely azonnal tapad bármely dobozhoz, beleértve a nehezebben ragasztható, 100% -ban újrahasznosított dobozokat is.

Valójában garantáltan egy szalagcsíkkal lesz lezárva – nem lesz szükség több rétegre. És rendkívüli tapadással rendelkezik, hogy a dobozok biztonságosan zárva maradjanak durva kezelés során is.

Okosan tervezze meg a boksz stratégiáját, figyelembe véve az egyes dobozok tartalmát és súlyát. Például a keménykötésű könyvek nehézek, ezért helyezze őket kis dobozokba a hátsó megterhelés elkerülése érdekében. Foglaljon nagy dobozokat kisebb tárgyakhoz (például kitömött játékokhoz), amelyek sok helyet megtöltenek, de nem okoznak fájdalmat.

Az értéktárgyakat és a kényes tárgyakat, például az edényeket is becsomagolhatja Skót párnahuzat. Biztonságosabb, mint a régi újságok, és nem hagy nyomot a cikkeken. Ami az ételeket illeti? Állítsa őket függőlegesen, mint a bakelitlemezeket, ne vízszintesen.

A dobozok akkor működnek a legjobban, amikor egymásra rakhatók, ezért töltse ki őket teljesen, hogy megakadályozza az összeomlást. És rögtön az egyes dobozok kitöltése és lezárása után fogjon meg egy állandó jelölőt, és írja be annak a helyiségnek a nevét, ahová az elemeknek menniük kell.

Végül csomagoljon be egy utolsó dobozt – minden benne lesz, amire csak szüksége lehet, miután megérkezett új otthonába. Ez magában foglalja a kávéscsészéket, harapnivalókat, piperecikkeket és tisztítószereket. Érkezéskor nem akar vadászni ezekre a dolgokra.

Csomagolja be ezeket az alapvető dolgokat utoljára, és ragadja meg, amint megérkezik az úticélhoz.


Nő Scotch-Brite Heavy Duty súrolószivaccsal tisztít egy gázrácsot
A Scotch-Brite nagy teherbírású súroló szivacsai elakadnak az új otthon készülékein, így szikráznak.

Végül, de nem utolsó sorban…

Amikor végre beköltözöl az új helyedbe, még mindig sok a tennivaló a kicsomagolás után. És egyetlen lépést sem akar kihagyni, mert ezeknek az otthoni fejlesztéseknek a kezelése azt jelenti, hogy később nem kell rájuk gondolnia. (Ráadásul otthona sziporkázni fog a háziasszonyi bulira!)

Először alaposan tisztítsa meg új otthonát A Scotch-Brite nagy teherbírású súroló szivacsai. Ha szappan és víz keverékét használja fel ezekkel az erős szivacsokkal, eltávolítja az előző háztulajdonosoktól megmaradt rendetlenségeket és emlékeket,

Ezután itt az ideje, hogy személyre szabja új otthonát. Először takarja le a kárpitot Skót kék festő szalag élzárral (a kék tekercsen), és adjon a falaknak egy friss festékréteget, amely tükrözi az Ön személyes stílusát. Kreatívnak érzi magát? Blokkoljon bizonyos alakzatokat és mintákat a festő szalagjával a dizájner megjelenés érdekében.


A női főiskolai hallgató 3M-os Parancssávokkal lóg fel Sharpie művészeteket a jól berendezett kollégiumi szobájában.
A Command Picture Hanging Strips művészeti megjelenítési megoldásokkal rendelkezik, legfeljebb 16 font súlyú telepítésekhez. (© 3M)

Ezt követően díszítse új otthonát sérülésmentesen Parancsfüggő csíkok. A kerettípustól függetlenül létezik rá függesztett megoldás, amely nem hagy lyukakat, nyomokat vagy ragadós maradványokat a falain.

Végül rendezze otthonát tiszta tárolási megoldásokkal. Könnyű, ha használja Parancsnok seprűfogója, sérülésmentes, öntapadó tárolási megoldás a seprűk levezetésére a szekrény padlójáról.

Ezután a tisztítószerek palackjait leveheti a szekrény padlójáról – és ezzel helyet takaríthat meg a kosarak és egyéb tárgyak számára A Command Spray palack akasztója.


Parancssárga horgok főző alapanyagokból egy konyhaszekrényben
A Command Wire Hooks segítségével felszabadíthatja a polc terét a szekrényekben

Több helyet kell felszabadítania a konyhaszekrényekben? Parancsdrót-kampók tartson akár 2 fontot is – tökéletes az összetevők műanyag zacskóihoz és bármi máshoz, amit a főzéshez kell tartanod.

És összekuszálhatja a kusza zsinórokat számítógépes íróasztalok, készülékek és szórakoztató központok között Parancskábel csomagolók. Ragaszkodnak a festékhez, a fához és a csempéhez, többek között, és nem hagynak lyukakat, nyomokat, ragadós maradványokat vagy foltokat!

Most, a 3M termékek kényelmének köszönhetően, a mozgó ellenőrzőlista elkészült. Tehát csak annyit kell tennie, hogy felkészüljön a zökkenőmentes mozgásra.


Ez az oldal társult linkeket tartalmaz. Ha ezekről a linkekről vásárol terméket, akkor kis jutalékot fogunk szerezni, felár nélkül.


Forrás link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok