Nézze meg, hogy jövőnk robotfőnökeink úgy táncolnak, mintha nincs holnap az emberek számára – Tekintse át Geek

Avatar Gadam | 2021.01.02. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Két Atlas bot és egy Spot bot tánc.
Boston Dyanamics

Ha valaha is lesz valami oka annak, hogy a robotok megdöntötték emberi mestereiket, akkor ez az az idő, amikor arra késztettük őket, hogy show-kórusként viselkedjenek. A Boston Dynamics emberei ismét itt vannak, és ezúttal parkour vagy kínzás helyett a kettő kombinációja – tánc. A mérnöki csoport felvett egy videót, amely bemutatja a koreográfiai táncrendet Szeretsz A kontúrok. Igen, meg kellene nézned.

Maga a videó meglehetősen lenyűgöző. Az összes híres Boston Dynamic robotot használja, a parkour barátságos Atlas a Spot robot kutyának, amit tudsz hűvös 75 000 dollárért. Még a Handle robot, a csomó dobozzsonglőrje is megjelenik. Ez az utolsó mondat csak több bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozóan, hogy a robotok egyszer fel fognak lázadni.

A videó legimpozánsabb része az, hogy a robotok milyen simán táncolnak. Bonyolult láb- és kézimunkákon mozognak és tökéletes szinkronban teszik ezt. Az atlasz botjai még az egyik lábukon egyensúlyoznak, miközben a másikat fejjel emelik. Semmi itt nem olyan, amit egy középiskolás show-kórus nem tudna kihúzni, de az a tény, hogy robotok csinálják, nagyon látványos.

Még Spot is lehúz néhány díszes csillogást, részben félelmetes csápfejének köszönhetően. Nézd, nem azt mondjuk, hogy a Boston Dynamics nem csinál jó dolgokat. De amikor a The Corridor Crew vírusos CGI-videója valósággá válik, készek vagyunk azt mondani: „Mondtam neked.”

keresztül A perem
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it