Növelje zuhanyzási élményét az eukaliptusszal

Avatar Gadam | 2021.01.05. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Fokozza a zuhanás élményét az eukaliptusszal

Fénykép: joserpizarro (Shutterstock)

Lehet, hogy látta, hogy a HGTV-n egy díszes előcsarnokot díszít: az eukaliptusz, egy elnémított zöld növény, hosszú szárú és kör alakú levelekkel, amelyek hosszában kihajtanak. Gyakran a fürdőkben és fürdőházakban használják, és az illóolaj-diffúzorok, a masszázsterápia és az aromaterápia mellett is népszerű. És bár manapság nem könnyű egy napot eltölteni a fürdőben, hozzáadhatja a stresszoldó eukaliptusz illatot, hogy a fürdőbe érezze a saját fürdőszobáját.

Az eukaliptusz segíthet levezetni a stresszt

Teából készítve az eukaliptusz felszabadul antioxidánsok hogy harcolni a gyulladással és lehet Alsó feszültség. Az eukaliptusz is ismert segítség a tüneteknél a náthával jár. Nem csoda, hogy ilyen sok termék van azzal készült: Dr. Bronner eukaliptusz testápolója, Vicks VapoRub, sőt köhögés elleni cseppek. Add hozzá a nyers növényt a zuhanyodhoz, ha sok ugyanazon aromaterápiás hatás érhető el (vagy csak azért, mert szereted az illatot).

Hol lehet friss eukaliptuszt szerezni

Az eukaliptusz növény megtalálható a helyi virágüzletben és néhány élelmiszerboltban, vagy már kötegelve tovább Etsy. A bushel online vásárlása nagykereskedelemben 35 és 249 USD között lehet, és be is jöhet több variáció—A legismertebb az Argyle alma eukaliptusz, más néven „True Blue”. Bár a True Blue a legnépszerűbb, nem kell túl válogatósnak lenni, mivel mindannyian kiváló illatúak. Minél frissebb, annál jobb, mivel a friss eukaliptusz tovább fog tartani a zuhany alatt.

Hogyan kell használni egy köteg eukaliptusz szárát

Fogjon meg ollót és természetes zsineget az eukaliptusz persely összeszereléséhez (természetes zsineg biológiailag lebontható és növények megkötésére alkalmas). Az eukaliptusz teljességétől függően használja három-tizenkettő a kötegéért, és a szárakat egyenletesen vágja le a kívánt hosszúságra, eltávolítva néhány levelet a szárak aljáról a könnyebb csomagolás érdekében. Vegyünk körülbelül két láb zsineget, és tekerjük össze a szárakat, szorosan összekötve a köteget. A zsineg segítségével készítsen hurkot az ágak akasztására a zuhanyfej alatt – nem közvetlenül a víz alatt, hanem elég közel ahhoz, hogy a gőz elérje a növényt. A szag körülbelül három hétig kitart, ekkor itt az ideje, hogy új ágakat szerezzünk, és újra előteremtsük a divatos illatú otthoni fürdőt.


Source link


20 Views 0 Ratings Rate it