Összekapcsolt eszközök megtekintése és kezelése a jelben

Avatar admin | 2021.02.16. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Jel logó

Jel egy biztonságos üzenetküldő alkalmazás ez nagyon komolyan veszi a magánéletét. Alapértelmezés szerint az üzenetek csak a telefonjára mennek, de felvehet más eszközöket is, amelyek másolatokat fogadnak, lehetővé téve a csevegést számítógépeiről és táblagépeiről. Így kezelheti azokat az eszközöket, amelyek hozzáférhetnek a Signal-fiókjához.

Hogyan tekinthetjük meg összekapcsolt eszközeit

A Signal a telefonszámát használja arra, hogy azonosítsa magát, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás használatához regisztrálnia és bejelentkeznie kell az okostelefonján. Miután ezt megtette, összekapcsolhat más eszközöket, például egy iPadet vagy egy MacOS, Windows vagy Linux operációs rendszert futtató számítógépet.

Egyszerre csak egy „mobileszközt” használhat a Signal szolgáltatással, de öt másik eszközt is összekapcsolhat, például táblagépeket vagy laptopokat. Ez azt jelenti, hogy a fiókjához bármikor csak egy elsődleges iPhone vagy Android okostelefont kapcsolhat. Újra regisztrálnia kell a Signal szolgáltatást, ha Android-ról iPhone-ra szeretne váltani, vagy fordítva.

A meglévő összekapcsolt eszközök megtekintéséhez vagy további információk hozzáadásához nyissa meg a Signal elemet elsődleges okostelefonján, és érintse meg a profil ikonját a képernyő bal felső sarkában. A megjelenő menüben érintse meg a „Összekapcsolt eszközök” elemet, hogy megtekinthesse az összes hozzáadott eszközt. Érintse meg a plusz vagy az „Új eszköz összekapcsolása” gombot egy másik eszköz hozzáadásához QR-kód használatával.

Tekintse meg, hogy mely összekapcsolt eszközök csatlakoznak a jelhez

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Deaktiválja a kapcsolt eszközöket a Signal-ban

A fő Signal eszköz – az elsődleges okostelefon – használható bármely csatlakoztatott eszköz leválasztására. Ehhez fedje fel a kapcsolt eszközöket úgy, hogy megérinti a profil ikonját az alkalmazás bal felső sarkában.

Signal Profile fül

Ezután válassza a megjelenő menü „Összekapcsolt eszközök” elemét.

Tekintse meg a kapcsolt eszközöket a Signal-ban

Egy eszköz leválasztásához csúsztassa balra az elemet, és érintse meg a megjelenő „Leválasztás” gombot. A képernyő alján meg kell erősítenie döntését.

Válassza le a jelkészüléket

Ha nem összekapcsolt eszközzel próbál üzeneteket küldeni, megjelenik egy figyelmeztetés, amely jelzi, hogy a normál használat folytatásához újra össze kell kapcsolnia készülékét.

Jelzőeszköz újbóli összekapcsolása Figyelem

Egy eszköz leválasztása törli az eszköz csevegési előzményeit is, mivel a beszélgetéseket biztonsági okokból nem viszik át az újonnan összekapcsolt eszközökre.

A biztonságos üzenetküldő alkalmazások felemelkedése

A jel a biztonságos üzenetküldő alkalmazások növekvő tendenciájának része. Legközelebbi riválisa vitathatatlanul a Telegram, mindkét platform a WhatsApp menekültjeivel lökdösődött, akiket a szolgálat elkötelezettsége iránt folytatott adatok megosztása a Facebook anyavállalattal. Azonban, A távirat nem mindig használ végpontok közötti titkosítást ahogy Signal teszi.

Tanul többet a táviratról és a jelzésről vagy válasszon egy másik biztonságos üzenetküldő alkalmazást a magánélet védelme érdekében.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jel vs. távirat: melyik a legjobb csevegőalkalmazás?
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok