Roku a „This Old House” új streaming otthona – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.22. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A Roku Channel logó a régi ház logója mellett, lila alapon
Roku

A Roku még mindig nagy erőfeszítéseket tesz az egyedi és vonzó programozás bővítéséhez, és épp a házfelújító tömeggel biztosította helyét a jogok megvásárlása nak nek Ez a régi ház. Ráadásul a Roku nemcsak a home-reno show 1500 plusz epizódját ragadta meg, hanem megvásárolta a TV stúdiót is.

„A kézművesek szenvedélye Ez a régi ház csak a nézői hasonlítanak rá, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt négy évtizedben segítettünk nekik legértékesebb eszközük – otthonuk – javításában ”- jelentette ki Dan Suratt, a This Old House Ventures vezérigazgatója. „A Roku nemcsak Amerikában az első számú TV streaming platform, hanem a TV jövőjét is képviseli, és nem is gondolhatnánk jobb otthont a Ez a régi ház növekedni és folytatni vezető pozícióját a lakberendezési műfajban. ”

A nézők már megtekinthették a Ez a régi ház és Kérdezze meg ezt a régi házat ingyen a Roku csatornán keresztül, de a vásárlás lehetővé teszi, hogy a műsor aktuális epizódjait közvetlenül a sugárzás után megtekinthesse a PBS-en.

Mivel az első epizód 1979 februárjában került adásba, Ez a régi ház bemutatta a lakásfelújítási műsorok népszerűségét. Annak ellenére, hogy más olyan forró ingatlanok versenyeznek, mint Chip és Joanna Gaines Fixer Felső, Extrém otthoni átalakítás, Property Brothers, Szeretni vagy felsorolni, Apró Ház Nemzet, és tucatnyi (ha nem száz) más hasonló műsor, Ez a régi ház továbbra is a neves otthoni átalakítással foglalkozó tévéműsornak számít. Még 19 Emmy-díjat is elnyert, és 102 jelölést kapott!

A Roku más módon is bővült, például keresztül megszerezve Quibit és még a sajátját is létrehozza eredeti programozás, Rejtjelez. Között tévék sora (és a streaming videó szolgáltatások), kiválasztása zenecsatornák, a folyamatosan bővülő tartalomkínálat, a Roku megkönnyíti a kanapén ülést és a maraton megtekintését Ez a régi ház.

Forrás: Roku
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok