Szerezzen erősen kedvezményes éttermi ételeket ezzel az alkalmazással

Avatar admin | 2021.01.10. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez, amely erősen kedvezményes éttermi ételeket kínál ezzel az alkalmazással

Fénykép: Kristini (Shutterstock)

Gondolkodott már azon, hogy az éttermek hogyan döntenek mennyi ételt vásárolnak? És mi van, ha egy napon az összes ebédlő lazacot akar, de a következő héten a marhahúsról szólnak? Hűtőszekrényükben sok tökéletesen jó, de fel nem használt lazac lesz? Néha!

Bár hajlamosak vagyunk az élelmiszer-pazarlásról egyéni vagy háztartási alapon gondolkodni, ez az éttermek (és élelmiszerboltok, pékségek, gazdaságok stb.) is. És itt hívott egy új alkalmazás Túl jó menni bejön, elad ezeket a tökéletesen jó, de romlandó élelmiszereket közvetlenül a fogyasztóknak, mélyen kedvezményes áron. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan működik

Az alkalmazás ötlete az, hogy összekapcsolja az ügyfeleket (például mi) helyi éttermekkel, pékségekkel és élelmiszerboltokkal, amelyekben véletlenül többlet élelmiszer, étel és alapanyag van – ezzel mind az élelmiszer-pazarlás, mind az élelmiszer-számlánk csökken. A Too Good to Go 2016-ban kezdődött Koppenhágában, és ma már 15 országban működik. Eddig az Egyesült Államokban azonban csak New York Cityben és Bostonban érhető el Washington DC és Philadelphia az valószínűleg a következő lesz.

A regisztrációhoz

Ha New Yorkban vagy Bostonban élsz, és ki akarod próbálni, kezdje az alkalmazás letöltésével a szokásos alkalmazásszolgáltatójánál (ingyenes) adja meg az e-mail címét a regisztrációhoz, majd adja meg a fizikai címet, vagy adja meg az alkalmazás számára a tartózkodási helyét. Innen kap egy listát a környéken rendelkezésre álló élelmiszerekről, telephelyenként felsorolva, és információt nyújt arról, hogy mi áll rendelkezésre, mennyibe kerül és hány egység van hátra a napra (általában gyorsan elfogynak).

Így például a mai napon, egy Murray-féle sajthelyiség a közelemben 3,99 dollárért kínált egy meglepetés „tejzsákot” – ami nagyon ésszerű termékeik számára. (Azóta elkelt.) Van egy meglepetés étkezés is egy helyi mexikói étteremben 4,99 dollárért, amely általában 15 dollárért jár.

És ez a másik dolog: legtöbbször nem tudod pontosan, mit fogsz kapni a meglepetés táskákban vagy a meglepetés étkezés során – tehát ha ételallergiás, akkor ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás te. (Vagy csak hívja az éttermet, hogy megtudja, mi áll rendelkezésre azon a napon.)

Ezenkívül fizikailag el kell mennie a létesítménybe, hogy magának vegye fel az ételt, és gyakran magával kell vinnie a táskáját. De ez egy alacsony ár, amelyet a finom és megfizethető meglepetés ételekért kell fizetni.


Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok