Szórakoztassa az egészet ezzel az ingyenes bábjáték órával

Avatar Gadam | 2020.12.26. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció az egész család szórakoztatásához ezzel az ingyenes bábjáték órával

Fénykép: Afrika Stúdió (Shutterstock)

Még azok számára is, akik már ritkán hagyják el otthonukat, az üdülési szünet örvendetes változás volt ezen a héten. A korábbi évektől eltérően kevesebb lehet, ha megpróbálunk minden egyes pillanatot együtt tölteni az elvesztett idő pótlására – március óta több időt töltünk a háztartásunk embereivel, mint azt valaha is gondoltuk volna.

Elfogyott a tennivaló?

De fizikailag ugyanazon fedél alatt lenni nem egyenlő a költekezéssel minőség idő együtt, ezért talán keres valamit, amiben mindenki örülne (vagy legalábbis hajlandó lenne) részt venni. Alternatív megoldásként, miután több napot ugyanabban a házban töltött ezekkel az emberekkel nélkül a munka, az iskola vagy egyéb kötelezettségek zavaró tényezői, lehet, hogy nem biztos, hogy mit kezdjen egymással.

Talán bűnösnek érzi magát, amikor emlékezik az összes bezárt órára a rögtönzött szekrényedben-iroda, bosszantotta, hogy mindenki más az pontosan ott de elakadtál egy másik Zoom találkozón. És most, hogy mind ugyanabban a szobában heverészsz, akár külön is lehetsz, mert amúgy mindenki lenézi a saját telefonját.

Ha ezek bármelyike ​​ismerősnek hangzik, érdekelheti online bábjáték osztály holnap kerül megrendezésre, Jim Hensonnak szentelt kiállítás élőben. Itt van, mit kell tudni, és hogyan kell regisztrálni.

Hogyan vehet részt az online bábjáték órán

Minden korosztály esemény, hívott „Bábjáték a képernyőhöz”, is élőben zajlik Tő Jim Henson kiállítás a Mozgó Kép Múzeuma Queens-ben, New York-ban. Az óra EST 13 órakor kezdődik és körülbelül egy óráig tart.

Bábos és bábtervező Brian Carson vezetni fogja a leckét, kollégája némi segítségével együtt Buta Willy és néhány társuk a biz.

Bár technikailag az esemény ingyenes, van egy ajánlott 5 dolláros adomány (ami belegondolva nagyon alacsony árat kell fizetnie azért, hogy a háztartásában tartózkodó embereket elfoglalják egy órát). RSVP itt részt venni.
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it