Hogyan készítsünk saját, személyre szabott hírlevelet

Avatar Gadam | 2020.12.06. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

E-mail értesítés okostelefonon
oatawa / Shutterstock

Az éjjel-nappal tartó hírciklus aggasztó lehet, és megterhelheti Önt. Szerencsére van egy hatékonyabb eszköz a túlzott információfogyasztásra: személyre szabott hírlevelek.

Gondolhat egy személyre szabott hírlevélre, mint digitális érdeklődésre szabott magazinra. Ez lehetővé teszi, hogy cikkeit és egyéb tartalmait olvassa el kedvenc forrásaiból egy helyen. Tehát ahelyett, hogy szüntelenül megnézne minden új frissítést, amely a telefonjára vagy az online hírcsatornára érkezik, e-mailes összefoglalóval mindent elérhet a nap egy meghatározott időpontjában.

Számos szolgáltatás nyújt saját személyre szabott hírleveleket, például Feedly és Blogtrottr. De javasoljuk a Mailbrew-t, egy olyan prémium platformot, amely sokféle forrást támogat, ideértve a Twitter-fogantyúkat, a subbreddits-et és egyebeket, és rengeteg testreszabást kínál a hírlevél tervezésének pontos módosítása érdekében.

A Mailbrew teljes hozzáférésű, 14 napos próbaverziót kínál, de ennek lejártakor frissítenie kell a prémium szintre, amely havi 8 dollárba kerül.

Meglátogatni a A Mailbrew webhelye és regisztráljon egy új fiókot. Miután elvégezte a beépítési lépéseket (amelyeket átugorhat), egy szerkesztő képernyőre érkezik. Itt készíti el az első személyes hírlevelét.

Hozzon létre egy személyre szabott hírlevelet a Mailbrew-on

A bal oldali ablaktáblán megnevezheti hírlevelét, és eldöntheti, hogy mikor és milyen gyakran kell eljuttatni az e-mail postaládájába.

Nevezze meg és ütemezze a Mailbrew személyre szabott hírlevelét

Ezután lehetősége van testreszabni azt a részt, ahol a tartalma megjelenik.

Először hozzon létre egy forrást a „+” gombbal. Választhat egy Google Hírek témát, pénzügyi frissítéseket, RSS-hírcsatornát, tweeteket egy adott Twitter-felhasználótól és még sok mást.

Források hozzáadása a Mailbrew személyre szabott hírleveléhez

Ha kiválasztja ezeket a modulokat, a Mailbrew további lehetőségeket kínál, amelyekkel tovább módosíthatja, hogy a hírlevele mennyi és milyen információt tartalmazzon ebből a forrásból.

Például, ha egy RSS-hírcsatorna, meghatározhatja a legutóbbi bejegyzések számát, és azt, hogy a teljes cikket közvetlenül az e-mailben kell megjeleníteni, vagy csak a címsort.

RSS-hírcsatorna hozzáadása a Mailbrew személyes hírleveléhez

A Mailbrew létrehoz egy egyéni címet az Ön számára, ahová más meglévő hírleveleket is továbbíthat, például How-To Geek’s. Ez a „Beérkező levelek” részben jelenik meg, amely alapértelmezés szerint elérhető a forráslistában. Ezért akár a Mailbrew-t is felhasználhatja az összes feliratkozott hírlevelének összegyűjtésére és rendszerezésére egy közös e-mailben, és csökkentheti a beérkező levelek rendetlenségét.

Hírlevelek továbbítása a Mailbrew-nak

Ha végzett a források konfigurálásával és elégedett a jobb oldali előnézettel, a mentéshez nyomja meg a „Kész” gombot.

Mentse el a Mailbrew személyre szabott hírlevelét

Minden készen áll. A Mailbrew személyre szabott hírlevelet küld Önnek az ütemezés alapján.

Több Mailbrew-emésztést is létrehozhat, ha belép a „Sörök szerkesztése” szakaszba, és rákattint a „+” gombra.

Hozzon létre több személyre szabott hírlevelet a Mailbrew-on[ad_2]
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it