Távolítsa el rossz gépelési szokásait ezzel a felvillanyozó billentyűzettel – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.07. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Edző billentyűzet, amely sokkol
3DPrintedLife

Hivatásos író vagyok és bocsánatkérő billentyűzet, de a gépelési formám szörnyű. A gépelési osztályt elraktároztam, és 15 év alatt vadászatból és csákányból Frankenstein érintõ gépíróvá váltam, több ezer órás gépeléssel. Körülbelül 60 WPM-t tudok elérni. Ez a billentyűzet, amely megtanítja a gépelést úgy, ahogy Frankenstein doki nagyon szereti, nekem való.

Az operátor YouTube csatorna 3DPrintedLife megmutatja egyedülálló alkotását: egy mechanikus billentyűzet, amely a kapacitív érintésérzékelők segítségével érzékeli a kezed helyzetét. A tesztbe történő beíráskor a betűket és a szavak sebességét is ellenőrzi, egy kis LCD képernyőn megjelenítve. Ha a billentyűzet azt észleli, hogy az ujjai túl hosszúra tévednek az otthoni sortól, vagy ha a szavak aránya túl alacsony, a hibák pedig magasak, akkor közvetlenül a T és Y billentyűkhöz vezetett elektromos érintkezőkön keresztül elkapja Önt. A tábla tetején lévő LED-ek figyelmeztetik a felhasználót, amikor a sokk következik – ha elég gyors vagy, kijavíthatod az űrlapodat, és elkerülheted a sokkot.

A rendszer egy Raspberry Pi Zero-hoz csatlakoztatott olcsó Pictek mechanikus táblára épül, amely értelmezi az érzékelők adatait, futtatja a „gépelést” a kis képernyőn, és adminisztrálja a sokkokat. Ne aggódjon, a sokkok ártalmatlanok: Az építtető egy vicc sokkoló tollból (hasonlóan egy kézfogás-zümmögőhöz) újrafeldolgozta az elemet és az érintkezőket a projekt megvalósításához.

Ha a billentyűzet szadisztikusnak tűnik, alapelvei hangosak: A fájdalom alkalmazása nemkívánatos viselkedésre a jól dokumentált eszközök a viselkedés módosításárar. (Pszichológiai és tudományos körökben jelenleg nem részesül előnyben, mert hát, ugye.) A mindent futtató szoftver valójában meglehetősen lenyűgöző módon érzékeli a kéz helyzetét és meghatározza, hogy mikor kell sokkolni a felhasználót.

Forrás: Youtube keresztül Gizmodo
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok