Termelékenységi tippek, amelyeket ma használhat »Lovely Valóban

Avatar Gadam | 2021.01.29. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Próbálja ki ezen termelékenységi tippek bármelyikét (vagy mindet!) Ma és figyelje, ahogyan a napja azonnal jobban érzi magát. Hack-ekre van lehetőségünk, az idő megszervezésétől kezdve, a profiként való összpontosításig, a mindennapi kevésbé túlterhelt érzésig.

termelékenységi tippek

Ha része vagy a digitális tanfolyamomnak, A produktivitás eszközkészlete akkor valószínű, hogy napjaid már szabadnak, könnyűnek és olyannak érzik magukat, mint a termelékenység aranya. De a termelékenységi párt nem csak a tanfolyamon folyik! Mint minden jó háziasszonynak, nekem is vannak pártjaim.

Ezek a buli kedvezmények olyanok, mint az ajándék, amelyet folyamatosan adnak, mert ha felhasználja őket, akkor napi szinten maximalizálja a termelékenységet. Ezek 13 termelékenységi tipp, amelyeket ma felhasználhat nem minden, amit megosztottunk a Termelékenység eszközkészletben – ez az vadonatúj bónusz információk, és csak neked szól.

És mindenképpen jelentkezz be az alábbiakban a VIP csoportomba, ahová tovább küldök legjobb ötletek egyenesen neked!

13 produktivitási tipp, amelyeket ma használhat

Miért a termelékenység? Egyértelműen fogalmazva: mivel megérdemli, hogy kevesebb stresszt érezzen, legyen kevesebb napod, amely tele van túlterheléssel, és tudd, hogy minden eszközöd megvan a számodra fontos célok eléréséhez.

Nem tanítom a termelékenységet, mert hiszek a „nyüzsgésben”. Valójában éppen ellenkezőleg.

Tanítom a termelékenységet, mert úgy gondolom, hogy a nyüzsgés nem az öngondoskodás nagyszerű formája. Tehát megosztom az általam felfedezett és kifinomult eszközöket, technikákat és stratégiákat, hogy helyet találjon lélegzetvételre és élvezhesse napjait.

Ez a fajta termelékenység szívből fakadó, leegyszerűsített és egyszerűen jól érzi magát.

Térjünk tehát erre a 13 tippre!

termelékenységi tippek

Próbálja ki a Pomodoro technikát

Döntsön egy feladatról, és állítson be egy időzítőt 25 percre. Ezekben a percekben csak azon a feladaton dolgozzon. Amikor az időzítő megszólal, álljon meg és tartson 5 perc szünetet. Helyezzen pipát egy darab papírra.

Ismételje meg ezt addig, amíg négy pipa nem lesz, majd tartson hosszabb szünetet, például 25-30 percet. Ez nagyszerű módszer nagy projekteken való munkához!

Hozzon létre egy takarítási ütemtervet otthon

Ha a házimunkádon maradsz, akkor kevésbé valószínű, hogy lemaradsz és túlterheltek. Készítsen Önnek megfelelő ütemtervet – egy nap mosásra, néhány hétenként mélytisztítás, néhány naponta könnyű takarítás.

Mérje fel saját maga, mi fog a legjobban működni, és adja hozzá a sajátját takarítási ütemtervet a te családi naptár így nem hiányzik.

Ne pazarolja az ingázását

Hallgasson meg egy inspiráló vagy informatív podcastot, gyakoroljon beszédet vagy előadást, fejlesszen ki egy új koncepciót hangosan, gyakoroljon mély lélegzetet, hozzon létre egy új mantrát, ütemezzen kihangosítós konferencia-beszélgetést vagy értekezletet. Az ingázási idő teljesen értékes és érdemes használni.

Ismerje meg a legnagyobb termelékenységi órákat

Mindenkinek a legeredményesebb napja van! Szánjon néhány napot arra, hogy észrevegye saját ritmusait, és próbálja megtalálni a csúcstermelékenységi órákat. Aztán tudja, hogy ezekben az órákban ütemezze fontos projektjeit vagy tennivalóit, hogy kihasználhassa a fő termelékenység előnyeit.

termelékenységi tipp

Termelékenységi tippjeink közül a legegyszerűbb: Csak kezdje

Ne hagyja, hogy az elemzés bénulása vagy a perfekcionizmus halogatása az ön útjába kerüljön! Soha nem lesz tökéletes alkalom egy projekt vagy ötlet elindítására. Csak kezdd.

Gondoskodjon arról, hogy a céljai okosak legyenek

A célok megléte jó hely a produktivitás megkezdéséhez, de nem minden célt hozunk létre egyenlően. Tehát ez az egyik kedvenc termelékenységi tippem, amellyel vissza lehet állítani!

Amikor célt tesz, győződjön meg arról, hogy a célja megéri-e, használja a SMART útmutatót: ellenőrizze, hogy a célja konkrét, mérhető, elérhető, releváns-e Önnek és időalapú-e.

Próbálja meg naponta kétszer ellenőrizni az e-mailt

Lehet, hogy ez kiborít, ha e-mail-s narkó vagy, de egyszer csak próbáld ki nyitottan!

Hacsak nem olyan környezetben él vagy dolgozik, ahol minden pillanatban el kell érni e-mailben, feltétlenül szükséges, hogy az e-mail expozíció korlátozása segíthet összpontosítani és produktívabb lenni más területeken.

Alkalmazhatja ugyanezt a koncepciót a hírek vagy a közösségi média ellenőrzésére.

Néhány nap, koncentráljon csak egy dologra

Mindannyiunknak vannak mérföld hosszú feladatlistái, de néhány nap visszaállíthatja az összpontosítást és a termelékenységet, hogy csak egyetlen feladatot válasszon, és arra koncentráljon a nap folyamán.

Ne hagyja, hogy más feladatok kúszjanak be, és próbáljon meg a lehető legtöbb erőfeszítést és energiát fordítani a választott feladatra. A termelékenységi tippek néha még egyszerűbbek, mint gondolnád!

Írja le a céljait vagy céljait

Tanulmányok azt mutatják, hogy amikor a dolgokat feljegyezzük, akkor „belekódolódnak” az elménkbe. Tehát amikor célokat vagy célkitűzéseket írunk le, nagyobb valószínűséggel követjük az elérésük lépéseit, és nagyobb valószínűséggel teljesítjük azokat. (Azért is szórakoztató, mert akkor le kell ellenőrizned a dolgokat a listádról!)

termelékenységi tipp

Rövidítse le a teendők listáját

Ha úgy tűnik, hogy nem tud a teendők végére jutni, tegye rövidebbé! Ha egy hatalmas listát lát, az elsöprő és megbénító lehet, és néha azt sem tudja, hol kezdje.

Tehát ez a termelékenységi tipp egyszerűen szerepel az Ön listáján néhány alapvető céllal, amelyet napközben elérhet, és a többit megtakaríthatja egy másik napra.

Jegyzettömböt vagy dokumentumot tartson a gondolatok vagy az új ötletek eltereléséhez

Ha összpontosítani próbál, és úgy találja, hogy a kóbor gondolatok vagy ötletek mindig elterelik a figyelmét, tartson kéznél egy ötletfüzetet vagy dokumentumot e gondolatok feljegyzéséhez.

Ha már nincsenek a fejedben, később újra felkeresheted őket – és nem fogják ellopni a figyelmedet.

Csinálj egy rossz első tervezetet

Nem szerkeszthet olyat, ami nem létezik! Tehát csak indítsa el a projektet, és éljen át egy első kísérletet, bármi is legyen az. Ha van valami a világon, fel tudja mérni és megtervezheti az irányt.

Ne essen le a részletekbe

Ha úgy érzi, hogy a nyúl lyukán kezd el vándorolni, végezzen mentális bejelentkezést, és kérdezze meg, hogy ezek a részletek elengedhetetlenek-e vagy szükségesek-e. Ha vannak, koncentrálja a gondolatait, hogy megpróbálja kitalálni őket. De ha nincsenek, lépjetek tovább! Ne hagyja, hogy a részletek elvonják a figyelmét a feladat fő pontjáról.

Még több termelékenységi tipp és ötlet

Ha ezek szólnak hozzád, feltétlenül nézd meg a termelékenységről szóló egyéb bejegyzéseinket:

Ezek közül melyik szól teljesen önhöz? Mindig jobban tudnám csinálni, ha hagynám, hogy az e-mail postaládám kevésbé zavaró legyen. Hagyj egy megjegyzést, hogy tudasd velem, melyik hangzik úgy, mintha teljesen neked működne (vagy melyik nem!) puszi


Source link


20 Views 0 Ratings Rate it