Van idősebb otthona? A Cync intelligens fénykapcsolói az Ön számára – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.01.06. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A konyhába telepített Cync intelligens kapcsoló.
Josh Hendrickson

A legtöbb okos otthon hasznot húznának az intelligens kapcsolókból. Több lámpát kevesebb dollárért fognak irányítani, mint egy intelligens izzót (a színes opciók árán). De az intelligens kapcsolók gyakran nem működnek olyan idősebb házakban, ahol nincsenek semleges vezetékek. Cync (korábban a GE által C) A Smart Light kapcsolók tökéletes megoldást jelentenek az idősebb otthonok számára.

Az idősebb otthonokban nincs vezeték

Egy villanykapcsoló-dobozos doboz csak két vezetékkel.
Josh Hendrickson

Ha Ön egy régebbi otthonban él (mondjuk ötven vagy annál hosszabb ideig), és megpróbálja lecserélni a villanykapcsolót egy intelligens kapcsolóra, valószínűleg bekövetkezik egy kábelezési probléma. A legtöbb intelligens kapcsolóhoz három vezetékre van szükség a villanykapcsoló-dobozban – vezeték, terhelés és semleges.

Vezeték és terhelés alkotják azt az áramkört, amely az izzókhoz és vissza a megszakítóhoz vezet. Minden otthon rendelkezik ilyen vezetékekkel. De a semleges nem olyan univerzális. Az átlagos villanykapcsolónál ez nem nagy baj, mivel egyetlen célja az áramkör befejezése vagy levágása. De egy intelligens kapcsolónak áramellátásra van szüksége az összes többi elektronika működtetéséhez, és ezt a legtöbb a semleges vezetékről kapja.

Ha nincs semleges vezetéke, akkor annak hozzáadása nem könnyű. Ha vezetéket vezet a villanykapcsoló csoportjához, meg kell húznia a semleges vezetékeket más kapcsolókról (ha van ilyen), vagy hozzá kell adnia az elektromos rendszeréhez. Szeretne villanyszerelőt, és drága lesz.

Ehelyett könnyebb olyan intelligens kapcsolót beszerezni, amelyhez nincs szükség intelligens kapcsolóra. De a Cync-ig nem volt sokkal könnyebb.

Drága megoldások, amelyek hubokat igényelnek

Ha olyan kapcsolót szeretne telepíteni, amelyhez nincs szükség semleges vezetékre, akkor a választása kevés volt. A legismertebb lehetőség Lutronból származik, a Caseta alatt márka. Lutron kapcsolója általában 60 dollárba kerül, és erre szükséged lesz 120 dolláros Lutron intelligens híd. Az intelligens híd gyakorlatilag egy intelligens hub, amelyet kizárólag a Lutron termékekhez használnak, ami korlátozza annak hasznosságát.

Csak egyszer kell megvásárolnia a hubot, de ez még mindig drága bosszúságot jelent. Ez még egy eszköz, amellyel bekapcsolódhat, esetleg csatlakozhat az Ethernet-hez és fenntarthatja. Könnyű több hubot létrehozni, mindegyik egy vagy két intelligens eszközhöz, ha nem vigyázol, így drága rendetlen rendetlenséget okozhat.

Lutron kapcsolója sem fog működni minden izzónál. Ha rossz típusú izzót helyezett be, akkor villoghat. Végezhet egy trükkös vágási folyamatot a probléma kijavítására, de a könnyebb dolog az, ha áttér egy izzóra, amelyet a Lutron támogat. Ez 150 W-os szabályozható LED / CFL izzók vagy 600 W-os izzólámpa / halogén izzók lehetnek.

Még ennél is rosszabb, hogy a neves márkák intelligens kapcsolóinak kezdete és vége, amelyek „semleges” lehetőséget kínálnak. Legalábbis addig Cync kapcsolója jött. Most van valami megfizethetőbb.

A Cync kapcsolója megfizethető és hibátlan

Több okos kapcsoló sorakozik egymás után.
Cync

40 dolláros átlagáron, A Cync be- és kikapcsoló gombstílusú intelligens kapcsolója észrevehetően aláveti Lutron kínálatát, és ez még azelőtt megjelenik, hogy a hub játékba lépne. A Cync-hez egyáltalán nincs szükség hubra, így ott spórolhat további pénzt. Helyette, mint sok más okoseszköz most, a meglévő Wi-Fi rendszert használja.

A telepítés rendkívül egyszerű. Kikapcsolja a megszakítót a kapcsolón, majd eltávolítja a régi fénykapcsolót. Csatlakoztassa a test-, vezeték- és terhelési vezetékeket. Nem kell aggódnia a vezetékek megfelelő illesztése miatt; A Cync kapcsolói kétirányúak. Amíg nem csatlakoztatja a földet a vezetékhez vagy a terheléshez, addig jó. De ha nem érzi jól magát, vegyen fel villanyszerelőt.

A kapcsoló telepítésekor van még egy lépés. A készlethez tartozik egy izzóadapter, amely a meglévő izzók és a világítótest között helyezkedik el. Csavarja rá az izzót, majd csavarja be az adaptert a lámpába, a mennyezetbe, vagy amikor van egy villanykörte. Csak egy adapterre van szüksége kapcsolónként, még akkor is, ha több villanykörtét használ egy kapcsoló.

A Cync kapcsolója izzó-, halogén-, CFL- és LED-lámpákkal működik, és ha a terhelés meghaladja a 150 W-ot, akkor még az adapterre sem lehet szüksége. Tapasztalatom szerint csak egy villanykörte kapcsán tapasztaltam villogó problémákat. De amikor kicseréltem az izzót egy másikra ugyanabból a dobozból, a villogás leállt.

Miután telepítette az adaptert és a kapcsolót, bekapcsolhatja az áramellátást, és mindent beállíthat a Cync alkalmazással (for iOS és Android). Még jobb, ha az intelligens kapcsolókat az Alexához és a Google-hez csatlakoztathatja a hangvezérléshez és a rutinszerű ütemezéshez. A hangvezérlés és az automatizálás révén a teljes okosotthoni csomag megvásárolható a versenytársakénál jóval kedvezőbb áron.

A Cync intelligens kapcsolói többféle stílusban kaphatók. Megtakaríthatja a legtöbb pénzt a nyomógomb alakja, de többet költhet a hagyományos megjelenésű lapát opció. Ha egy régebbi otthonban él, semleges vezetékek nélkül, a Cync a tökéletes megoldás arra, hogy fényrendszerét okossá tegye.

Nyomógombos intelligens kapcsoló

Evezővel


Ha otthonában semleges vezetékek vannak, a Cync kínál a hagyományos intelligens kapcsolási lehetőség is. Ezen az úton haladva hagyhatja ki a villanykörte adaptert. És ha van egy szobája sok izzóval, gyakran olcsóbb egy okos kapcsolót beszerezni, mint több intelligens izzót. Ezzel elkerülhető az is, hogy valaki megfordítsa a néma fénykapcsolót és semmissé tegye az intelligens izzókat.[ad_2]
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it