Vegán citromos bors Tofu harap

Avatar Gadam | 2021.02.02. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Ismeri azokat az ízletes só, citrom és bors tintahal falatokat, amelyeket a kínai étteremben kap? Tegyük ezt, de vegán! Ezzel a recepttel ropogós citromos és borsos tofu falatokat készítünk. Sütőben sütik, így a bűntudat nélkül élvezheti a ropogást.

Mint tudják, a tofu nem túl ízletes. Néhány ember ezt gúnyolja. Szerintünk ez a legnagyobb ajándék, amelyet a természet a vegánoknak adott. A tofu bármi más ízét felveheti körülötte, és ettől válik olyan erőteljes és sokoldalú összetevővé. Ma beöntjük a paprika és a citrom élénk és élénk ízeivel, majd panko zsemlemorzsa héjjal bevonjuk, és ropogósra sütjük.

Ezekből az apró falatokból kiváló snack vagy előétel lesz. Főzhet egy nagy adagot, majd tálalás előtt újból felmelegítheti a felesleget a sütőben.

Ami a tálalást illeti, egyszerűen és könnyedén megtarthatja, ha a falatokat friss citromlével megszórja. Vagy menjen nagyot a kedvenc mártással! Ha még soha nem próbálta ki, akkor kipróbálhatja egészséges vegán tartármártás. Ezeket a citrompaprikákat kedvenc salátájához, vagy egy tál curry rizzsel is megkóstolhatja.

Maga a recept egyszerű és gyors. Kevesebb, mint 10 perc munka, 20 perc pácolási idő, majd 15 perc sütés.

Teljes tömb kemény tofut használtunk, és körülbelül 60 falatot készítettünk. Ha úgy gondoljuk, hogy egy adag 8 darabból áll, akkor egy adag 125 kalóriát, csak 5% zsír RDI-t és ízletes 18% fehérje RDI-t biztosít.


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it