Vegán tök csokoládé chips kenyér recept

Avatar admin | 2021.02.08. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


Készülhet-e tök kenyérből muffin / cupcakes bél?

A receptet valóban “kenyérnek” vagy “cipónak” hívják, de kiválaszthatja, hogy melyik tortaformát szeretné elkészíteni, beleértve a muffinhéjat is!

Van egy kis tipp, amelyet megadhatunk, ha a vekniformánál kisebb muffin mellett dönt, vagyis egy muffin. Mivel a muffinhéjak kevesebb tésztát tartalmazhatnak, mint egy vekniforma, kevesebb időbe telik, amíg a torta közepe megsül. A sütőtök kenyér receptjét meghatározó finom nedvesség elvesztésének elkerülése érdekében csökkentse a sütési időt 15-20 percre.

Alkalmas-e a tök kenyér fogyás és keto diétákra?

Vegán csokoládé chips sütőtök kenyerünk szuper egészséges és finomított cukrok nélkül készül. Valójában csak a tökben és a banánban természetesen rendelkezésre álló cukrok vannak jelen. Tehát ez a recept alkalmas cukorbetegeknek, fogyókúrás embereknek és természetesen vegánoknak.

De vajon kaphat-e ketogén étrendet fogyasztóknak egy szelet ebből a süteményből? Elméletileg nem. Habár nem használtunk cukrot, a recept tartalmaz búzát és banánt is, amelyeket nem szabad keto diétán tartani. Sőt, ebben a receptben minimálisra csökkentettük a zsírokat, amelyek inkább az ilyen típusú étrendben találhatók.

A jó hír az, hogy rengeteg a keto étrendhez tervezett receptek; Nézd meg őket!

Melyik gyümölcsöt adhatom a tök kenyérhez?

A tök kenyér lehet sima vagy tele mindenféle ízletes hozzávalóval. A receptünkben étcsokoládé chipset adtunk hozzá, de más dolgokat is használhat, például a száraz gyümölcsöt.

Íme néhány ötlet a sütőtök kenyérrel jól illő gyümölcsökről:

  • mazsolák

  • száraz füge

  • száraz mangó darabok

  • száraz barack

  • friss áfonya

Házi vs konzerv tökpüré: melyiket használjam?

A tök kenyér konzervpürét igényel. Vagy elkészítheti saját, vagy megvásárolhatja készen egy boltban. Ha további 15 perc áll rendelkezésére, javasoljuk, hogy otthon készítse el, hogy csökkentse a felesleges tartósítószereket.

A sütőtök püré elkészítése önmagában egyszerű. Vagy butternut tököt, vagy cukortorta sütőtöket vásároljon. Ezután aprítsa fel és forralja fel. Az extra íz érdekében meg is piríthatja. Ha megfőtt, konyhai robotgéppel blitzeljük, amíg krémes paszta nem lesz belőle. Ennyi kell a tök püré elkészítéséhez a semmiből!


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it