Vissza ezeket a furcsa intelligens eszközöket az Amazon Kickstarter-szerű vállalkozásában – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.17. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Az Amazon intelligens konyhai mérlege, okos kakukkóra és vezeték nélküli öntapadó nyomtató.
amazon

Az Amazon 2020-ban indította el az 1. nap kiadásait, hogy tesztelje az olyan különös új termékek eladóképességét, mint a Visszhangkeretek és Echo Loop. A vállalat most új programmal bővíti az 1. nap programját Építsd meg kezdeményezés, ahol az ügyfelek új termékeket tömörítenek a létezésükbe. És az Amazon Build It termékei közül az első – a okos kakukkóra, táplálkozási skála, és cetlik nyomtató, finoman szólva nagyon furcsa.

Build Ez a Kickstarter és az Indiegogo által népszerűsített koronafinanszírozási kampányok kockázatmentes felvétele. Nincsenek jutalmazási szintek vagy mutatós videók, csak egy termékoldal és egy előrendelési gomb. Ha elég sok ember előrendeli az Amazon kakukkos óráját, konyhai mérlegét vagy öntapadó nyomtatóját március 19. előtt, akkor az Amazon „hivatalossá” teszi a terméket, és teljesíti az összes előrendelését. De ha a Build It termék nem teljesíti az előrendelés célját, akkor az ügyfelek visszatérítést kapnak, és a termék soha nem éri el a gyártást. (Az Amazon korábban az 1. nap termékeivel, mint például az Echo Frames, közösségi finanszírozást alkalmazott, de az előrendeléseket csak bizonyos ügyfelek nyitották meg.

Az Amazon első három Build It terméke bájosnak tűnik, és bár kissé furcsák, senki sem mondhatja, hogy nem egyediek! Mindhárom terméket párosítani kell egy kompatibilis Echo eszközzel, és az órának és a mérlegnek mindig 30 lábon belül kell lennie egy Echo készüléktől.

Az intelligens táplálkozási skála valószínűleg a legpraktikusabb elem a csomópontban, mivel megmérheti a termékeket, vagy meg tudja mondani az ételek súlyának megfelelő tápértékét (kalóriákat, cukrot stb.) Az intelligens mérleget az Echo Show kijelzőhöz is csatlakoztathatja, hogy lássa a tápértéket.

Az intelligens kakukkóra meglehetősen egyszerű, figyelmeztet, ha időzítőket vagy emlékeztetőket állít be Alexa segítségével. És az intelligens öntapadó nyomtató, bár drága és hiányos, az Alexa parancsai alapján kinyomtathatja a jegyzeteket és emlékeztetőket.

De várjon, miért szeretne előrendelni olyan terméket, amelyet senki sem használt? Az 1. napos eszköz birtoklásának újdonságán kívül a Build It program termékei enyhe kedvezménnyel járnak. Az Amazon intelligens táplálkozási skálája például 45 dollárba kerül, ha „hivatalos” termékké válik, de a jelenlegi előrendelési ár mindössze 35 dollár (nagyszerű ár az intelligens táplálkozási mérlegért, ha engem kérdez).

Az Amazon első Build It kampánya március 19-én ér véget. Az írás idején úgy tűnik, hogy mindhárom termék elérheti az előrendelés célját, mivel alig néhány órával az Amazon-on történő bevezetés után túllépte a szükséges megrendelések 5% -át. Ha azt a kedvezményes előrendelési árat szeretné, akkor jobb, ha most megrendeli!

Forrás: amazon keresztül A perem
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok