10 termék a tökéletesen pihentető habfürdőhöz – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.05. 168 Views 0 Likes 0 Ratings

168 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: frottír fürdőköpeny, fürdőpárna és néhány Honest Company habfürdő.
Medicascrubs / Gorilla Grip / A becsületes társaság

Mikor pihentél utoljára egy szép meleg fürdőben? A kádban való áztatásnak rengeteg nagy oka van, a stressz enyhítésétől a fájdalom enyhítéséig. Mielőtt belevágna, fektessen be néhány rendelkezésbe.

Január 8-a a Bubble Bath napja, de biztosan nem kell várnia a kényeztetésre. Ha azonban minőségi mély áztatást szeretne a szeszélyes ünnepen, akkor itt az ideje, hogy készletezzen!

Pihentesse a fejét egy kényelmes fürdőpárnára

Nő pihentető a kádban egy fürdő párnával.
Gorilla Grip

A fejét a kád hátuljára támasztani nem túl kényelmes, ezért fontos, hogy legyen fürdőpárnája, ha azt tervezi, hogy bármikor időt tölt a kádban. Ez az egyszerű eszköz nemcsak kényelmet nyújt, hanem a nyakát is támogatja, hogy ne lépjen ki nagyobb fájdalommal a fürdőből, mint amivel együtt ment be. Mikor fürdőpárna vásárlása, válasszon egyet, amely teljesen sima felülettel van lezárva. Egy törülközőszerű textúrájú párna aranyosnak tűnhet, de végül penészes és foltos rendetlenség lesz belőle.

Kap néhány klipet a hajához

Egy nő haja lehúzódott a nyakáról.
Xtava

Ha hosszabb haja van, valószínűleg nem akarja, hogy áztatás közben a vízben lebegjen. De tartsa meg a zuhanysapkákat a zuhanyhoz. Ha sokáig áztat egy pezsgőfürdőben, egy vízhatlan sapkát tesz a fejére, hogy benne legyen a haja, az biztos módja annak, hogy úgy érezze, mintha egy fazékért sült volna meg.

Ehelyett használja a egy jó hajformázó határozott fogással, hogy a haját gyorsan felcsavarja és eltávolítsa az útból.

Adjon hozzá néhány pihentető hangulatvilágítást

Pislákoló hamis gyertyák az asztalon.
Homemory

A gyertyák kiválóan alkalmasak hangulatvilágításra, amikor egy kellemes habfürdőben pihen. Ha a gyertyák hangulatát akarja nyitott láng veszélye nélkül, és mindent, ami ezzel jár (például korom és viasz kiömlése), nehéz elrontani ezeket a reális kinézetű hamis gyertyákat.

A műviasz csöpög és villogó fények, ez a hamis gyertya otthon fog kinézni a fürdőszobájában. Nemcsak biztonságosabbak, mint a szokásos gyertyák, de sokkal kényelmesebbek is. Ha elfelejtette meggyújtani valódi gyertyáit, akkor ki kell húznia magát a kádból. Ezeknek a kis srácoknak azonban van távirányítójuk, így bekapcsolhatja őket és a kád kényelméből beállíthatja őket.

Hallgassa meg néhány nyugtató dallamot

Emberek, akik egy kis időt élveznek a tóban, vízálló Bluetooth hangszóróval a közelben.
JBL

Egy jó vízálló Bluetooth hangszóró nem kell sok pénzbe kerülnie. Ez a középkategóriás Bluetooth hangszóró vízálló, így kiválóan alkalmas fürdőzésre, zuhanyozásra vagy akár tengerparti kirándulásra. Ha kellemes pezsgőfürdőt élvez, néhány pihentető dallal még jobb lesz – és nem kell stresszelnie azon, hogy a hangszóró egy dunkot vesz a kádba.

És hé, ha valamire magasabbra akarsz frissíteni, mint amit a nagyon hordozható Clip biztosítani tud, akkor frissíthet a nagy testvérére, JBL Charge hosszabb akkumulátor-élettartamért és nagyobb basszusért.

Hintsen meg néhány gyógyító Epsom sót

Az Epsom-sóknak mindenféle csodálatos előnye van. Segít lágyítani a bőrt, segíti a vágások és zúzódások gyógyulását, valamint csillapíthatja a fájdalmakat. Mivel lágyítja a vizet, elősegíti a buborékok hosszabb ideig tartását is.

Ha a Dr. Teal-t választja az Ön által preferált Epsom só márkának, olyan lehetőségek nyílnak meg Önnek, amelyek magukban foglalják a pihentető növényi illatokat. Próbáljon meg többet, mint az eukaliptusz vagy a levendula.

Kollázs egy gazdag habfürdőben

Különböző pezsgőfürdők a The Honest Co.-tól
The Honest Co.

Természetesen a pezsgőfürdő élvezéséhez szükség van valamire, amely buborékokat hoz létre a fürdőben. Válasszon egy habfürdőt, amelyből sok buborék keletkezik, például a Tisztán egyszerű Bubble Bath a Honest Co.-tól Ez illatmentes, ami kiválóan alkalmas gyógynövényes fürdősókkal való kombinálásra.

Mellow egy hidratáló tejfürdőben

A kecsketej kiválóan alkalmas száraz bőrre, függetlenül attól, hogy szappanban használja-e vagy fürdik benne. Ez a fényűző kecsketejhabosító tejfürdő az Alpen Secrets cégtől habzik, így kiválóan helyettesíti a habfürdőt, vagy mindkettőt együtt használhatja extra buborékok és lágyítás érdekében.

Adjon hozzá néhány nyugtató fürdőfüvet

Dobhat friss fűszernövényeket a fürdőbe, hogy beázzon, vagy vásárolhat fürdő áztatásokat gyógynövényekkel. Dr. Teal’snak van még néhány remek fürdőteája, például a Zöld teafürdő áztatja. Csak ledob egy teazsákot a fürdőbe, és hagyja meredezni, mint egy csésze tea, és ahelyett, hogy megnyugtatná a belsejét, a külsőt is.

Habozzon fel egy puha szivaccsal

Tengeri gyapjú szivacs néhány hab és törölköző mellett.
Neptunusz Természetes

A kádban való áztatás egyszerűen kikapcsolódást jelenthet, de ha tisztulni akar, amíg bent van, akkor a puha szivacs. Minél lágyabb, annál jobb, így finoman tisztíthat, miközben élvezheti habfürdőjének nyugalmát.

Pihenjen egy hangulatos köntösben

Ne fejezze be a nyugalmat, amikor a kád leereszkedik, pihenjen egy kényelmes, puha köntösben. Ez az unisex köntös 100% pamut és vastag frottír szövetű szövéssel rendelkezik, amely rendkívül meleg és felszívóvá teszi a köntöst.


Nincs jobb idő, mint most egy pihentető fürdőzéshez. Legyen heti szokása, ha van ideje.
Source link


168 Views 0 Ratings Rate it