20 kreatív cselekvésre ösztönző példa az e-mailes hírlevélre történő regisztrációhoz

Avatar admin | 2021.02.13. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Noha ez az egyik régebbi digitális marketing stratégia, az e-mailes marketing még mindig létezik, mert működik. A vállalkozások ezt a sokoldalú platformot használják a potenciális ügyfelek előállításához és ápolásához, erősítse az ügyfélkapcsolatokat, építse közönségét és szerezzen több ügyfelet. Tehát hogyan szerzik meg ezeket az e-mail címeket? Kérdezik. Cselekvésre ösztönző kifejezések és gombok elhelyezése a webhelyen és a tartalom egyéb formái nagyszerű módja az e-mail címek összegyűjtésének az e-mail lista összeállításához. Az alábbiakban bemutatunk 20 valódi példát az e-mailes feliratkozásra, amelyek szemléltetést nyújtanak cselekvési felhívás bevált gyakorlatok.

Cselekvésre ösztönző példák az e-mailes regisztrációhoz

Ezen a ponton meghatároztuk cselekvésre való felhívás és biztosított néhányat cselekvésre ösztönző példák. Itt az ideje, hogy bemutassunk néhány vizuális példát e-mail feliratkozások konkrétan, hogy segítsek neked készítsd el a listádat.

1. Szájkosár

Az imádnivaló kis fellel ebben a cselekvésre való felhívásban hogyan ne vehetnénk fel ezt a példát? Minden aranyos kölyköt félretéve, mi is szeretjük a tervezés egyszerűségét és a vonzó színeket. MEGJEGYZÉS: Ez nem azt jelenti, hogy a pooch-ot használnia kell e-mailes regisztrációhoz. A Nuzzle kutyanyakörv-gyártó cég, ezért ez a kép releváns az üzletük szempontjából.

cselekvésre ösztönző példák az e-mail feliratkozásokhoz-nuzzle

2. Business Development Bank of Canada

Szeretünk néhány dolgot ebben az e-mailes feliratkozásban. Az „INGYENES”, piros színű és nagybetűs, azonnal tájékoztatja a felhasználót a fontos információkról. Az alábbi leírás rövid, de pontosan megtudja, mit és hogyan kap. Azzal, hogy megnyugtatja, hogy bármikor leiratkozhat, és egy bal oldali vizuális példát is tartalmaz, a BDC csökkenti a feliratkozás kockázatát és bizonytalanságát.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozáshoz - Business Development Bank of Canada

3. Cabot

Míg az előző cselekvésre ösztönzés részleteket és tervezés, ez több egyszerűséget és kizárólagosságot használ. A „Becab Cabot Insider” felhívja az emberi vágyat, hogy valami különleges részese lehessen. A rövid leírás segítségével a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak, a feliratkozás gomb zöld színe pedig a üdvözlő és biztonságos érzés.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozáshoz

4. Digitális trendek

A Digital Trends nem részletezi részletesen, hogy mit fog kapni a regisztrációhoz. Feltételezik, hogy Ön a webhelyén van, hogy megkapja Computing News-ját, és így fog képet kapni arról, hogy fog kinézni egy összefoglaló. A részletek helyett inkább arra koncentrálnak sürgősség a „Ne maradj hátra” címsorukkal, valamint további e-mailek küldésének engedélykérésére. A cselekvésre ösztönzés példájának további egyedülálló aspektusa, hogy a „nem” opció nem X, hanem egy hosszabb, emberibb hangvételű kijelentés.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozások digitális trendjeihez

5. A Country Cook

Amit szeretünk a Country Cook e-mailes regisztrációjával, az az személyre szabott nyelv és vonzó design. Az olyan szavak, mint a „pop” és a „gimme”, szórakozást és izgalmat adnak. A tényleges gomb alatti üzenet a felhasználó bizonyos habozásaival foglalkozik, és hozzáteszi a emberi elem ehhez a digitális dobozhoz. Van itt jó néhány felkiáltójel, amelynek vannak előnyei és hátrányai. Ezenkívül a mezőszöveg fekete színe elirányítja a figyelmet a cselekvésre ösztönzés többi elemétől, amely lehet vagy nem.

cselekvésre ösztönző példák az országos szakács e-mailes hírlevélre történő feliratkozására

6. Barkácsoldal

Ez DIY a site ugyanazt a megközelítést alkalmazza, mint a Country Cook, és ezzel azt az érzetet kelti, hogy egy ember felhívja Önt erre a cselekvésre. Ezenkívül az üzenet egyszerűsége, vastag betű és kontrasztos színek használata, valamint a nagy fehér nyíl teszi ezt an figyelemfelkeltő grafika.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozáshoz

7. SMS Global

Ez az e-mailes feliratkozás cselekvésre ösztönzésével hatékony megközelítést kell kiemelni először haszon az olvasónak („Növelje tudását”). A „Ne maradj hátra” használata a 4. példában hasonló hatással bír, de inkább negatív jelentéssel bír. Ez a cselekvésre való felhívás az összetartozás („Csatlakozz ezerrel”) és a kizárólagosság (Ne hagyd ki!) Emberi vágyait is felhívja. Végül a „most” használata a feliratkozás gombban sürgősséget okoz.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő feliratkozáshoz Az SMS globális

8. Investopedia

A 7. példához hasonlóan az Investopedia is arra ösztönzi az olvasót, hogy iratkozzon fel, kiemelve az általa nyújtott előnyöket. Ezenkívül tisztázzák az e-mailek gyakoriságát, csökkentve a bizonytalanságot. A Digital Trendshez hasonlóan ez a cselekvésre való felhívás egy emberibb hangzású kifejezést használ a „nem” opcióra. A Digital Trends-től eltérően ez a kifejezés kissé szellemesebb. Ennek a típusú megközelítésnek megvannak az előnyei és hátrányai is márka hangja és felhasználói élmény.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő feliratkozáshoz

9. Printsome

Ez a Printsome cselekvésre ösztönzése eltér az előtte szereplőktől, mivel a felhasználó nevét is kéri. Ezenkívül ösztönzi a regisztrációt, azonnali és hosszú távú is ajánlat. A feliratkozás gomb világos és figyelemfelkeltő, sürgős és izgalmas.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő regisztrációhoz

10. Remote.co

Ezt a cselekvésre ösztönző példát érdemes megjegyezni, mert nagy, vonzó kép és azonnal közvetíti a regisztráció célját. Ezenkívül a címsor alatti szöveg egy kérdés használatával vonzza a figyelmet, és tisztázza az előfizető e-mail gyakoriságát.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő regisztrációhoz

11. Mackóklub

Mi teszi egyedivé ezt az e-mailes feliratkozást a többi cselekvésre, az a kérdéssel kezdődik. A kérdések jó módszer lehet az olvasó figyelmének felkeltésére. A leírás nem tartalmaz egyértelmű részleteket arról, hogy az előfizető milyen információkat kap, eltekintve a „nyitott házaktól és egyebektől”, de az olvasó számára előnyös: elsőként tudhatja meg. A tényleges gomb azonban kissé zavaró. A „További információ” elbizonytalanítja, hogy a gombra kattintás az utolsó lépés a regisztrációhoz, vagy egy másik információs oldalra viszi-e a felhasználót.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való regisztrációhoz

12. Crush Boutique

Szeretjük a Crush Boutique e-mailes feliratkozását, mert bár a „te” nem annyira hatékony, mint a valódi neved, a „hé te” kifejezés mindenképpen barátságosan vonzza a figyelmedet. Szeretjük egyszerű és vonzó kialakítását is. A „Csatlakozás” szó megnyugtatja a felhasználót, hogy erre a gombra kattintva befejeződik a listára adás művelete. Több lehetőség is van a kilépéshez, amely segíthet a felhasználónak abban, hogy kevésbé érezze magát korlátozottabban és jobban irányítsa tapasztalatait.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozásokhoz

13. Popsugar

A PopSugar e-mailes feliratkozási cselekvésre ösztönzése tartalmaz néhány olyan elemet, amelyet a fenti példákban még nem láttunk. A rendszeres Facebook-felhasználók előnyben részesíthetik a „Regisztráció Facebook-fiókkal” opciót, amely időnként gyorsabb és kevesebb lépést igényel. Az alul található kifejezés átláthatóságot teremt a Popsugar számára, és megerősíti a felhasználó számára az általa végzett műveletet – engedélyt adva a Popsugar számára, hogy e-mailben elküldje őket. Ha azonban beleegyezik a „Feltételek elfogadása” kifejezésbe, akkor a felhasználó úgy érezheti, hogy valami nagyobbat követ el, mint gondolták, és habozást érez. Ha ez valójában jogi követelmény, a legjobb megoldás az alul és kis betűkkel való feltüntetése.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő feliratkozáshoz

14. Szociális élet

A Popsugarhoz hasonlóan az Living Social is beleegyezési nyilatkozatot tartalmaz, alul és kis betűvel. De amire igazán szeretnénk felhívni a figyelmet, az az egyszerű és vonzó dizájn, az ajándék ikon, amely jelzi, hogy az olvasó ebből valamit kap, és egy ajánlat felhasználása a feliratkozások ösztönzésére. Nem világos azonban, hogy ez a 80% egyetlen szelvényre vagy az oldalukon található cikkek átlagos kedvezményére vonatkozik-e.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozásokhoz, amelyek közösségi életűek

15. Nav

A Nav e-mailes hírlevelükre tett felhívása remek példa erre tömör szövegírás. Megmondja a felhasználónak a hírlevél végső értékét, majd tisztázza, hogy az e-mailt milyen gyakran küldik el. A jobb oldali tiszta és márkás kivitelű e-mail példa a fellebbezés további eleme.

cselekvésre ösztönző példák az e-mail feliratkozásokhoz nav

16. Olvasatlan

Az Unreadit megközelítése egyedülálló abban a tekintetben, hogy nem csak azt mondja meg, hogy mi a hírlevél nyújt, de miért. Mert “Nem szabad csak a munkahelyi e-mailekkel kezdeni a hetet.” Ezután megadja azokat a részleteket, amelyeket a potenciális olvasók tudni akarnak, de felsorolás formájában, beleértve a múltbeli kérdéseket, az e-mail küldésének napját és idejét, valamint a feliratkozók számát.

példák az e-mail feliratkozásokra vonatkozó CTA-khoz olvasatlanul

17. Később

A későbbi hírlevél azt a közös megközelítést alkalmazza, hogy a látogatókat meghívja egy meglévő közösségbe, valamint lehetőséget ad arra, hogy elsőként megismerje és részletezze, pontosan milyen gyakran érkezik a hírlevél. Még jobb, a jobb oldalon látod e-mail minták amit megkapna, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy ízelítőt kapjanak és érdekfeszítésüket felkavarják.

cselekvésre ösztönző példák a hírlevélre történő regisztrációhoz később

18. Austin Kleon

Austiné szövegírás a stílus összhangban van egyszerű háromszínű márkanevével. 19 szóval elmondja, pontosan mit kell tudnia, majd lehetőséget ad arra, hogy megnyugtatóbbá tegye az archívumokat. A jobb oldali szerzői életrajz szintén hasznos módja a személyre szabásnak és az ismertség növelésének.

cta példák a hírlevelekre való regisztrációhoz austin kleon

19. Data Viz

A Data Viz merész lépést tesz itt azzal, hogy egyszerűen felveszi hírlevelük CTA-ját a weboldaluk végére. Ez a formátum azt a bizalmat fejezi ki, hogy weboldaluk mindent felölel, és hírlevelük csak a meghosszabbítás annak, amit a látogató már látott. Ráadásul a “Mi soha ossza meg adatait “világos és tömör.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre való feliratkozások adataihoz, azaz

20. Mel homokozója

Kutyával kezdődött, kutyával kell végződnie. A Mel Sandbox e-mailes hírlevele, a CTA rövid és egyszerű, még az egyes e-mailek átlagos szavak számát is tartalmazza, amellyel a gyors tempójú skimmerek közül több is feliratkozhat.

cselekvésre ösztönző példák az e-mailes hírlevélre történő feliratkozásokhoz a homokozó

Szerezzen több e-mail előfizetőt jobb cselekvésre ösztönzéssel

Lehet, hogy észrevett néhány közös témát és legjobb gyakorlatok a fenti cselekvésre ösztönző példákban, például:

  • Csökkentse a bizonytalanságot a potenciális előfizetők számára azáltal, hogy ötletet ad nekik, mire számíthatnak.
  • Próbáljon ki különböző megközelítéseket: mérvadó, rövid és édes (kissé merész), megnyugtató, alkalmi.
  • Tartalmazza a sürgősség és izgalom elemeit.
  • Legyen ember a szövegírásával; az emberek kedvelik az embereket.

Remélhetőleg ezek a példák inspirációt és tippeket adtak az e-mailes regisztráció másolásához a webhelyén, akár a honlapján, akár a blogján, vagy bárhol máshol arra ösztönzi az érdeklődő olvasókat, hogy csatlakozzanak a közösségéhez.


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok