20 vezető generációs ötlet működik a legjobban 2021-ben

Avatar Gadam | 2021.05.02. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Nehéz néhány lépést tenni az értékesítési és marketing világába anélkül, hogy hallanánk, hogy az emberek az e-mail lead létrehozásáról vagy a lead elfogásáról beszélnének.

A vezető generációs technikák már régóta léteznek. Annyi jelentkezési űrlapot láttunk, amely felkéri az olvasókat, hogy iratkozzanak fel egy hírlevélre. Azt is láthattuk, hogy az e-kereskedelmi márkák kuponos felugró ablakot jelenítenek meg a weboldalukon, és arra kérik a látogatókat, hogy adják meg e-mail címüket az ajánlat megszerzéséhez.

De itt jelentkezik a probléma is: annyi lead-generációs tipp teszi kihívássá a márkák számára, hogy tudják, mi működik és mi nem. Meg kell találnia az új, kreatív leadgenerálási taktikákat, hogy átvegye a zajt, és további potenciálra hívja fel a potenciális ügyfeleket.

Annak érdekében, hogy túllépjünk ezen a poszton, összegyűjtöttük a 20 legjobb lead-generációs tippet ebben a bejegyzésben. Olvassa el, hogy megtudja, mik ezek, valamint a legjobb felhasználási esetek és valós példák.

Mi az ólomgenerálás?

Mielőtt rátérne a potenciális ügyfelek generálásának tippjeire, érdemes áttekinteni a lead-generálás néhány alapját.

A vezető az a személy, aki bármilyen módon érdeklődést mutat a terméke, szolgáltatása vagy márka iránt, például követi az Instagram-fiókját vagy letölt egy ingyenes útmutatót.

A potenciális ügyfelek generálása az ügyfelek személyes adatainak, például név és e-mail cím rögzítésének folyamata, amellyel felhasználhatja őket a jövőbeni értékesítésbe. Alapvető szempont az egyén azon útján, hogy örömteli vásárlóvá váljon.

Az ólomgenerációs csatorna szisztematikus megközelítés a leadek előállításához és valódi ügyfelekké alakításához.

Az ólomgenerálás hasznos lehet minden típusú és méretű vállalkozás számára, beleértve a B2B-t (vállalkozásról vállalkozásra) és a B2C-t (vállalkozásról ügyfélre).

A vezető generációs folyamat megvalósításakor növeli a márka ismertségét, kapcsolatot alakít ki a potenciális ügyfelekkel és új ügyfeleket talál. Minél képzettebb leadjei vannak (azoknak, akik nagyobb eséllyel vásárolnak), annál több eredményez értékesítést.

Hogyan lehet hatékony vezetési generációs tervet kidolgozni

A lead-generációs terv biztosítja, hogy a megfelelő embereket célozza meg, és megfelelő módon végezze el a minősített leadek megtalálását.

Itt van négy lépés a biztos ólom-generációs terv elkészítéséhez:

  1. Határozza meg a vezetőit: Kezdje azzal, hogy meghatározza, kik a céljai, és mi teszi valakit képzett vezetővé a vállalkozásához. Győződjön meg arról, hogy az értékesítési és marketing csapatok egyetértenek-e a jó vezető meghatározásában.
  2. Határozza meg ajánlatát: Használja a célközönségével kapcsolatos kutatásait, hogy kitalálja, milyen ajánlat vonzza őket. Ajánlatának nem feltétlenül valami nagynak kell lennie, amennyiben valódi értéket hoz azoknak, akiket megcéloz.
  3. Válassza ki a lead elfogási taktikáját és csatornáit: Határozza meg a megfelelő taktikát és csatornákat a leadek rögzítéséhez. Például, ha Ön e-kereskedelmi áruházat üzemeltet, érdemes lehet egy Instagram versenyt lebonyolítani és kedvezményt kínálnia. De ez nem jó ötlet, ha a B2B térben van – ebben az esetben gondolkodhat a LinkedIn marketingen vagy a tartalommarketingen. A magasan konvertáló céloldal elengedhetetlenül szükséges, ha hirdetéseket kíván megjeleníteni.
  4. Mérje és optimalizálja: Használjon olyan mutatókat, mint az előfizetők száma, a konverziós arány, az átkattintási arány és az ólomképződés aránya csatornánként a teljesítmény értékeléséhez. Határozza meg, hogy mi működött, mi nem, és használja az információkat a következő kampány javításához.

Most, hogy megtanulta az áttekintést a lead-generációs stratégiákról, folytassuk a felfedezéssel a legjobb 20 lead-rögzítési ötlet megvalósítását ebben az évben.

A legjobb 20 vezető generációs tipp, amelyet most meg kell próbálnia

1. Ajánljon ingyenes eszközt

Legjobb: SaaS.

A B2B-ügyfelek előállításának egyik legjobb módja egy praktikus eszköz kifejlesztése és ingyenes felajánlása. Amikor a megoldás segít az embereknek megoldani a problémáikat, örömmel osztják meg kapcsolataikat.

Ezzel egyúttal bepillantást enged a potenciális ügyfelekbe képességeibe és kínálatába, így nagyobb valószínűséggel vásárolnak fizetett terméket.

Jó példa erre A CoSchedule ingyenes címsor-elemzője ez segít a címsorok fejlesztésében és optimalizálásában.

Amikor beír egy címsort a mezőbe, és az elemzésre kattint, megjelenik egy felugró ablak, ahol személyes adatait kéri. Adja meg adatait, és kap egy jelentést a címsor teljesítményéről.


Forrás link


17 Views 0 Ratings Rate it