2021. évi havi naptár nyomtatható készlet: nagy formátumú, asztali és születésnapi naptárak

Avatar Gadam | 2021.01.01. 928 Views 0 Likes 0 Ratings

928 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Maradjon stílusosan szervezett ezzel a gyönyörű, kézzel írott, 2021-es, naptárból nyomtatható akvarell nyomtatható szettel. Magában foglalja a nagy formátumú nyomtatható fali naptárt, a 8 × 10 naptárt, az asztali naptárat, az örök születésnapi naptárt és az ÚJ havi rácsnaptárt a találkozók és emlékeztetők írására.

2020 kézírással ellátott naptár nyomtatható #remodelaholic

2021 havi naptár nyomtatható készlet

2021 már közel van, és a kézi betűkkel ellátott havi naptárunk éves frissítése is kinyomtatható. Nyomtasson egy falinaptárt vagy asztali naptárat, amely megfelel a miénknek olvasó által kedvelt ünnepi művészeti nyomtatott készlet – könnyen összehangolható irodai dekoráció egész évre!

Akvarell havi naptár nyomtatható #remodelaholic

Idén újdonságként egy könnyen nyomtatható havi rácsnaptárt adtunk hozzá az időpontok és emlékeztetők megírásához – válasszon minimalista kézírásos fekete vagy színes akvarell stílusokat!

2021. havi rácsnaptár-akvarell vagy modern fekete #remodelaholic

A nyomtatható naptárcsomag magába foglalja

  • túlméretezett 13 × 19 falinaptár
  • 8,5 × 11 falinaptár
  • 4 × 6 asztali naptár
  • örök születésnapi naptár
  • havi rácsnaptár

Megvásárolhatja a csomagot, és megszerezheti az összes 2021-es nyomtatható naptárméretet, vagy kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb méretet.

Minden havi naptár tartalmaz egy színes akvarell és egy minimalista fekete verziót is, így kiválaszthatja, hogy melyik opció illeszkedjen az Ön stílusához – vagy annak stílusához, akinek a nyomtatott naptárt ajándékozza!

Szerezze be a nyomtatható 2021-es naptárkészletet

Szeretne kipróbálni vásárlás előtt? Kattintson ide, és csatlakozzon e-mail listánkhoz hogy minden méretnaptárból ingyenes mintaoldalt kapjon!

2021-ben nyomtatható naptár nagy falakban és íróasztalokban, örök születésnapi naptár, havi rácsnaptár #remodelaholic

Naptár készítése ajándékozáshoz (vagy megtartáshoz)

Alapvetően barkácsolók vagyunk, ezért szeretünk saját naptárat készíteni ezekből a nyomtatható anyagokból. A függő naptár kijelző valóban megmutatja a zászló naptár alakját, ráadásul gyönyörű, egyszerű és egyedi ajándékot nyújt!

Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz. Tudjon meg többet és olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt.

Nagy formátumú nyomtatható fali naptár

A extra nagy fali naptár olyan könnyen kinyomtatható és téphető falinaptárrá, kézzel és csak néhány dollár anyagért.

Nagy falinaptár nyomtatható

Nagy formátumú otthoni 13 × 19 oldal nyomtatása széles formátumunkra Canon PIXMA i8720 nyomtató felhasználásával matt fotópapír igazán megdobja az akvarell részleteket, vagy a helyi nyomtatóüzlet is segít a túlméretezett naptároldalak elkészítésében.

Normál nyomtatható fali naptár

A nyomtatható naptárkészlet tartalmaz egy levélméretet is 8,5 × 11 nyomtatható naptár, amely gyönyörű a széltől a szélig szegély nélküli nyomtatáshoz másik kedvenc otthoni nyomtatónk.

Jelenítse meg ezt a naptárt ugyanazokkal DIY letéphető fali naptár technikával, vagy helyezze el a 12 hónapot (plusz az éves borítót és egy-egy pillantást) egy vágólapra a gyors, egyszerű ajándékozás érdekében.

Gyönyörű nyomtatható fali naptár és asztali naptár készlet #remodelaholic

Nyomtatható havi rácsnaptár (függőleges)

Ebben az évben újdonság, segítünk a szervezettségben maradni a nyomtatható rácsnaptár tevékenységek, események, emlékeztetők, születésnapok stb.

A stílus egyezik a többi gyönyörű naptárral fekete vagy színes színben, a függőleges naptárrács pedig azt jelenti, hogy ezt a naptárt könnyű elhelyezni a vágólapon vagy az iratgyűjtőben az egyszerű megjelenítés és hozzáférés érdekében (és még egyszer … könnyű ajándékozni!)

Nyomtatható havi rácsnaptár jegyzetekkel 2021, függőleges oldalarc, remodelaholikus

Nyomtatható asztali naptár

A 4 × 6 nyomtatható asztali naptár a kedvenc méretem, és ez az oktatóanyag egy DIY asztali naptárállványhoz (amely fényképekhez is működik, ha úgy tetszik) szuper könnyű ajándékot nyújt tanároknak, munkatársaknak, szomszédoknak – bárkinek, akinek szüksége van naptárra!

Nyomtatható asztali naptár és egyszerű barkácsolási asztali naptár állvány vagy fényképes kijelző

Nyomtatható örök születésnapi naptár

Ismétlődő eseményekhez használja a öröknaptár születésnapokra, évfordulókra vagy más ünnepekre és megemlékezésekre. Töltse ki egyszer, és használja újra minden évben!

Ez megint egy remek ajándékötlet – megkaphatja ezt a naptárt az egyszerű oldalfordításhoz, vagy a bemutatott klip segítségével egyszerűen becsomagolhatja.

Kézzel nyomtatható, öröknaptárak születésnapokra és évfordulókra #remodelaholic

Kattints ide a 2021-es havi naptár nyomtatható készlet megvásárlásához.

A nyomtatható készlet tartalmazza mind a 3 havi naptárméretet mindkét stílusban (plusz 2 oldalas formátumú 4 × 6 asztali naptár), az örök születésnapi naptárban és a havi rács függőleges naptárban is nyomtatható – mindez PDF formátumban a kényelmes nyomtatás érdekében.

Nyomtatható havi naptárcsomag falinaptárhoz, asztali naptár 2020 Remodelaholic

Válasszon egy méretet / formátumot, vagy szerezze be a teljes naptárcsomagot! Minden nyomtatható havi naptár tartalmazza mind a 12 hónapot, egy címoldalt és egy-egy pillanat alatt.

Színes kézírással nyomtatható havi naptár 3 méretben

BONUS nyomtatható visszaszámláló naptár-kiegészítő

Ünnepi visszaszámláló tábla 05. születésnap

Legyen motivált és izguljon a közelgő ünnepek, vakációk és születésnapok miatt ezzel visszaszámlálás naptár kiegészítő! Hozzon létre egy 90 napos visszaszámláló naptárt (valójában akár 99 napot is) a táblára a ezt az oktatóanyagot és egyedi kitölthető nyomtatható készletünk.

BÓNUSZ! Adja hozzá mind a 2021 nyomtatható naptár és a visszaszámlálás naptár kosárba, majd a fizetéskor írja be a DOLLARCOUNTDOWN kódot, hogy megkapja a visszaszámláló naptárt mindössze 2 dollárért (60% kedvezmény).

Szeretjük ezeket a gyönyörű nyomtatható naptárakat, és reméljük, hogy Ön is! Küldjön nekünk egy fotót arról, hogy hol használja a naptárt, vagy használja az #imaremodelaholic alkalmazást az Instagram-on.

Szebb egész évben díszítő nyomtatható:

Kézzel írott, 2021-es akvarell nyomtatható naptár nagy falakban és íróasztalokban, örök születésnapi naptár, havi rácsnaptár

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult hirdetési program, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cass