5 szakértő által meghatározott ok az Instagram-on történő hirdetésre

Avatar admin | 2021.02.16. 76 Views 0 Likes 0 Ratings

76 Views 0 Ratings Rate it

Az Instagram nemrég ünnepelte a 2020-as év végének végén a kettős számjegyeket 10-es fordítással. A vizuálisan serkentő és vonzó platform már egy ideje létezhet, de még mindig messze van az érettségtől, mivel továbbra is új módszerekkel fejlődik a vállalkozások számára, hogy bővítsék organikus termékeiket erőfeszítéseket fizetettekre.

okok az Instagram hirdetési példákon való hirdetésre

Több mint Havi 1 milliárd felhasználó, Az Instagram az ellenplatform Facebookja után a második helyen áll, amikor az aktív felhasználókat nézzük. Amint egyre több felhasználó csatlakozik a hálózathoz, és áttanulmányozza hírcsatornáit, történeteit, a Felfedezés fület és az IGTV-t, annak népszerűségét és gyakori új funkcióinak bevezetését, nagy lehetőség kínálkozik arra, hogy az összes fajtájú márka belépjen ebbe a térbe, és megtalálja a siker elérésének módját. Végül is, ha ennyi ember van a platformon, a közönsége minden bizonnyal jelen van.

Ha a használati statisztikák önmagukban nem meggyőzőek, olvassa el, hogy megismerje öt okát az Instagramon történő hirdetésre:

5 funkció és előny az Instagram-hirdetésekből

A. Öt fő előnye Instagram reklám amelyek sok vállalkozás számára jövedelmező csatornát jelentenek, a következők:

  1. Folyamatosan növekvő lehetőségek.
  2. Készítsen követőket márkája számára.
  3. Könnyen létrehozhat hirdetéseket.
  4. Mutassa be márkáját a Stories-on keresztül.
  5. Használja ki a magasabb elkötelezettségi arányokat.

Vessünk egy pillantást közelebbről mindegyikre, hogy megismerhesse, hogy az Instagram-hirdetések az Ön vállalkozásának kell-e, és ha igen, akkor megtanulják, hogyan lehet kihasználni mindazt, amit kínál a maximális siker érdekében.

1. Folyamatosan növekvő lehetőségek

Persze, sok ember van az Instagram-on, ahogy fent említettük, de mire számíthatunk a tényleges növekedésre? Vegyük példának az Egyesült Államokat. A 140 millió felhasználó az Egyesült Államokban az Instagram egy negyedév alatt 8% -kal nőtt a felhasználók körében, 2020 harmadik negyedévétől az év végéig. Hirdetések Nyugat-Európában? Az a régió a felhasználás 17% -kal nőtt Folyamatosan növekszik, és nyugodtan mondhatjuk, hogy az Instagramnak van módja, hogy telítetté vagy elavulttá váljon. Még mindig rengeteg lehetőség maradt a vállalkozások számára, hogy célközönségük elé kerüljenek, bővítsék láthatóságukat, és hogy elérjék különféle céljaikat.

okok az Instagram-on történő hirdetésre a közönség körében

2. Készítsen követőket márkája számára

Amíg az emberek elmennek közösségi hálózatok hogy kapcsolatba léphessenek családjukkal, barátaikkal, vagy megnézzék, mi a kedvenc hírességeik dolga, milliók nézik meg, milyen márkákat osztanak meg. A felhasználók nem minden platformon csinálják ezt aktívan. Valójában, 200 millió Instagram-felhasználó látogasson el legalább egy üzleti profilt minden nap. Az Instagram-felhasználók 81% -a a platformot termékek és szolgáltatások kutatására is használja. Ezenkívül most, hogy az Instagram nemrégiben a vásárlást hangsúlyosabbá tette a platformon, 130 millió felhasználó havonta érintse meg a vásárlási bejegyzéseket.

Ez az a cél, hogy belépjen és magával ragadó, látványos módon mutassa meg, mit kínál. Ha jól csinálják, a márkák megtehetik jelentős követõket építeni és a platformról terelje az üzletet, ezért ne tartsa vissza magát. Fejleszteni a stratégia önmagában, de fontolja meg, hogyan fog játszani a holisztikus marketing és hirdetési stratégiájában. Fejlesszen és használjon látványosan vonzó és vonzó tartalmat, és nézze meg, hogyan vásárol az Instagram az Ön márkájához és a termékek vagy szolgáltatások te nyújtod.

Az Instagram márkákon történő hirdetések okai hozzáadott értéket képviselnek

3. Könnyen létrehozhat hirdetéseket

Ha van a Facebookot használta a vállalkozásához organikus és fizetett növekedés a hirdetések révén, akkor könnyű tovább bővíteni az elérést és erőfeszítéseket testvérplatformjukon, mivel a Facebook Ads Manager segítségével kapcsolódnak hozzájuk. Az Instagram Ads és a Facebook Ads Manager integrálásával kiaknázhatja a legtöbb kampánycél, az optimalizálási és a célzási lehetőségek előnyeit. Egyszerűen csatlakoztassa a Instagram-fiók a Facebook Business Manager üzleti beállításaiban, majd az Ads Manager alkalmazásban adja hozzá az Instagram-ot a hirdetéselhelyezés célzásához a hirdetéskészlet szintjén, ha még nem tette meg, és nézze meg, hogy az Instagram három hirdetéselhelyezése – Feed, Stories és Explore fül – dolgozhat az Ön számára. Bár az IGTV-n nincsenek elhelyezések rajta, úgy gondolom, hogy számíthatunk arra, hogy a közeljövőben elérhetővé válik – szóval ügyeljen erre. A Facebook az ökoszisztémájának sokféle helyére kiterjedt, belülről a Messengerre, a Közönséghálózatra és az Instagramra.

Hirdetési okok az Instagram-elhelyezéseken

Ha ez lesz az első próbálkozás az Instagram-hirdetésekkel, könnyedén használhatja a Facebookon működő kreatívokat, azonban ügyeljen a specifikációkra, hogy hirdetéseit natív módon megjeleníthesse a platformon, és bizonyos videóhossz-korlátok között illeszkedjen, mint ők platformonként és elhelyezésenként változhat. Ha még nem rendelkezik olyan képekkel vagy videókkal, amelyek inkább történetközpontúak lennének, mivel függőlegesek és teljes képernyőt foglalnak el, akkor szerkesztheti kreatívok a hirdetés szintjén, és vágja le őket a különböző elhelyezésekhez, amíg több méretben nem rendelkezik képekkel és videókkal.

Ha még nincs videohirdetések de szeretne még jelentősebb hatást elérni azzal, hogy leköti a célközönség figyelmét az Instagram-on, használja ki a Facebook által kínált ingyenes beépített eszközök előnyeit. A hirdetési szinten töltse fel vagy válassza ki az állóképét, majd a Video Creation Kit segítségével használja sablonokat, speciális effektusokat és szöveget adjon élt a képeinek némi mozgást adva hozzájuk. A Facebook Ads Managerben elérhető legtöbb funkció az Instagram hirdetések elhelyezésén is működik.

Az Instagram sablonokon történő hirdetések okai

4. Mutassa be márkáját a Stories-on keresztül

Lehet, hogy a Snapchat volt az első, amely elmúló tartalommal rendelkezett, de nem az utolsó. Az Instagram kifejlesztette saját verzióját, miután a Snapchat elutasította a Facebook felvásárlási ajánlatát, és gyorsan felülmúlta a Snapchat felhasználói körét. Míg Instagram történetek nem új keletű, több márka folytatja a népszerű elhelyezést, és nagy sikert arat. Jelenleg a félmilliárd ember minden nap nézi a Történeteket, így tovább hangsúlyozva, miért fontos ez adjon hozzá történeteket az organikus és fizetett hirdetési stratégiájához. Bár ez igaz a Facebook hirdetési ökoszisztémájában, az Instagram-ra is kiterjed, hogy könnyedén kapcsolatba léphet olyan célközönséggel, amely nem tudja, hogy létezik, és hozzáadott értéket adhatna az életükhöz. Azáltal, hogy megjelensz előttük, gyorsan elbűvölheted a Történetek használatát, figyelembe véve a tartalom rövidségét, majd az embereket a csatornádba csábítva. Val vel több mint fél azoknak a felhasználóknak, akik azt mondják, hogy jobban érdeklődnek egy termék vagy szolgáltatás iránt, miután meglátják azt a Történetekben, akkor akár fogadhat is magára, és megnézheti, hogy az Instagram hirdetések milyen eredményeket hozhatnak Önnek és vállalkozásának.

Az Instagram-történeteken való hirdetések okai

5. Használja ki a magasabb elkötelezettségi arányokat

Az ügyfelek számláin és az ipari szőlő körül hallottak alapján az elkötelezettség aránya általában magasabb, mint más közösségi platformokon. Noha ez a helyzet, győződjön meg arról, hogy a termék képei és videói vizuálisan vonzóak és márkájúak, hogy elősegítsék a több vásárlást. Egy a közösségi média csapata jelentette hogy az elkötelezettség a legmagasabb a fotóbejegyzéseknél, ezt követik a körhinta, majd a videók – amelyek természetesen a hirdetett tartalomtól, az iparágtól és a közönség célzásától függenek.

E-kereskedelmi marketing felület – jelentette Yotpo hogy az emberek 58-szor nagyobb valószínűséggel foglalkoznak márkás tartalommal az Instagram-on, mint a Facebook-on, és 120-szor nagyobb valószínűséggel, mint a Twitter. Míg az elkötelezettség aránya megváltozott, mióta a Yotpo 2018-ban közölte ezeket az Instagram-statisztikákat, azt láttuk, hogy az évek során kissé csökkennek, mivel többen csatlakoznak és töltenek fel tartalmat. Még akkor is, ha másoknak ez a helyzet, az Instagram-bejegyzések és -hirdetések felhasználói elkötelezettsége továbbra is kivételesen magas más platformokhoz képest.

Először erős elkötelezettséggel vagy a meglévő erőfeszítések fokozásával, kihasználja a felhasználók által létrehozott tartalmat, vagy UGC. Ha nincs UGC tartalom még, kezdje a kettőskereszt trend arra ösztönzi követőit, hogy járuljanak hozzá és osszák meg. Ezenkívül tegyen fel kérdéseket a bejegyzéseiben, majd tegyen némi hirdetési költségvetést maguk mögé, hogy az új közönség számára bővítse elérhetőségét és láthatóságát. Nyújtson kisebb befolyásolók és dolgozzon ki partnerségi programot. Amint megvan az UGC tartalma, ossza meg újra a fiókján, függetlenül attól, hogy valaki egy Ön termékét viseli vagy használja-e, felülvizsgálat vagy ajánlást, vagy bármi mást, amit az emberek megoszthatnak, ami az Ön márkájához kapcsolódik. Néhány más módszer arra, hogy minél több elkötelezettséget szerezzen az Instagram hirdetéseiben verseny létrehozása hogy több követőt és elkötelezettséget szerezzen versenypályázatain, amelyet hirdetésekként is növelhet. Bár a lehetőségek végtelenek, mutassa be termékét vagy szolgáltatását, hogy használatban legyen, hogy a leendő ügyfelek és a lelkes rajongók jobban kezelhessék elvárásaikat, és nagyobb valószínűséggel tegyenek konverziót első vagy újabb alkalommal.

Az Instagram-hirdetések beépítése a holisztikus stratégiába

Az Instagram most egy évtizedes, de még mindig klassz gyerek a blokkban, aki hamarosan nem megy sehova. Az emberek továbbra is napi szinten csatlakoznak és használják a platformot, és a vállalkozások számára továbbra is olyan új funkciókat indítanak el, amelyek elkötelezik a célközönségünket – legyen szó megjegyzésekről vagy erősebb intézkedésekről, például konverzióról. Ha e-kereskedelemben dolgozik, az Instagram kulcsfontosságú lehet a siker szempontjából, mivel tagadhatatlan és jelenleg a leginkább vásárlásközpontú közösségi média hirdetési platform.

Fontolja meg az Instagramot az összességében marketing stratégia terjeszkedni az idei évre, hogy lássa, hogy ez hogyan és hogyan lehet a tölcsér része, és segíthet-e az alsó sor vezetésében. Ez nem megy sehova, amint folytatja az új funkciók bevezetését a márkák számára, amelyek felhasználhatók és sikereket érhetnek el tőlük.
Source link


76 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok