7 megfizethető alternatíva a drága „Home Edit” szervezőknek – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.07. 201 Views 0 Likes 0 Ratings

201 Views 0 Ratings Rate it

Balról jobbra: akril smink szervező, lusta Susan szervező és fémdrót polc.
Sorbus / YouCopia / Amazon alapjai

Ha a Netflixé Rendeződjön a The Home Edit segítségével van-e kedved mindent otthonában színkódos edényekbe tenni, szükséged lesz néhány kellékre! A bemutatón ajánlott termékek kissé drágábbak lehetnek, ezért segítünk megtalálni néhány költségvetés-barát alternatívát.

Mert a show partneri kapcsolatban áll A konténerbolt, az epizódokban bemutatott termékek közül sok elérhető ott. Sajnos sok közülük meglehetősen drága – főleg hétköznapi, mindennapi használatra.

Ezért gyűjtöttük össze a legextravagánsabbakat Otthoni szerkesztés ajánlásokat és megfizethetőbb alternatívákat talált. Mindegyik ajánlásunkat összekapcsoljuk az eredeti termék linkjével a The Container Store-ban, így saját összehasonlító vásárlásaival is foglalkozhat.

Talán valami arról a 120 dolláros akadályról csak úgy szól hozzád, ahogyan a 18 dollár nem. Akárhogy is, ellenőrizze őket alább, és nézze meg, melyik tetszik neked (és a pénztárcádnak) a legjobban!

Chrislley Slim gördülő mosógép

Vékony, bézs színű mosoda akadályozza a bézs színű kanapét
Chrislley

A műsor ajánlja ez a 120 dolláros gördülő mosoda akadályozza, de kaphat hasonlót modell Chrislley-től mindössze 18 dollárért. Külsejében nincs annyi részlet, de elvégzi a munkát, és rendezett és diszkréten tartja a mosodát.

Mint a drágább unokatestvér, ez a mosodai akadály is halvány semleges táskával, szilárd vázon és kis kerekekkel rendelkezik. A vékony kialakítás azt is jelenti, hogy bármelyik sarokba behúzhatja.

A két termék közötti fő különbség a szerkezet és az esztétika. A Container Store hátrányának felül nagyobb fogantyúi vannak, nagyobb az alja és a padló közötti rés. Külső részén részletesebb varrások is vannak.

Sorbus akril sminkfiók

Tiszta téglalap alakú fiók a pulton, sminktermékekkel
Sorbus

A tiszta, egymásra rakható konténerek alapanyag Az Otthoni szerkesztés márka, de ezek költsége gyorsan összeadódik. Sorbus felajánlja egymásra rakható, 19 dolláros alternatíva nak nek a 30 dolláros fiókot műsorban ajánlott.

A 11,75 x 4 x 6,75 hüvelyk méretű Sorbus fiókban bőven van hely az összes kedvenc kozmetika vagy ékszer szép tárolására. Tartson mindent elérhető és látható állapotban – ne próbáljon többé emlékezni arra, hogy melyik fiókba tett valamit!

Ultrawall kerékpártároló

Függőleges kerékpártartó, amelyen hat kerékpár lóg
Ultrawell

A falak tárolóhelyként való felhasználása az egyik leghatékonyabb tipp a bemutatón, különösen a garázsban. A műsor ajánlja ez a 116 dolláros rack amely legfeljebb négy kerékpárt tárol, de ez az Ultrawell hatot fog tartani, mindössze 63 dollárért.

Mindkettő erős kampókat és hatékony kialakítást használ a tárolóhely maximalizálása érdekében. És mindkettő biztonságosan fogja a kerékpárt a falon, ugyanakkor lehetőséget nyújt a köztük lévő tér szükség szerinti beállítására is.

Hogy igazságos legyek, a drágább állványnak van egy olyan jellemzője, amelyet az Ultrawell modell nem tartalmaz: kijelölt függőhely sisakok és egyéb felszerelések számára. Ha mégis erre vágyik, elég könnyű az olcsóbb megoldás egyik extra helyét sisakhorogként használni!

Az Amazon Basics négypolcos tárolóegysége

Ezüsthuzalos polcegység a konyhában, készülékeket, könyveket és ételtartókat tartva
amazon

Amíg stabil és stabil, miért fizetne 120 dollárt egy fém tároló állvány amikor hasonlót kaphat négy polcos egység az Amazon-tól csak 57 dollárért? Ráadásul polconként 300 font helyett az Amazon opció polconként akár 350 fontot is megtarthat.

Ezen kívül a két egység nagyon hasonló. Mindkettő ezüst színű, állítható polcokkal (mindkettőhöz bizonyos összeszerelés szükséges), és mindkettő tökéletes garázs tárolásához. Az Amazon opció valamivel szűkebb és egy lábnyival rövidebb. Ha azonban ezek egyike sem üzletkötő, a The Container Store verzió költségének kevesebb mint a felével, ez nagyszerű helyettesítőt jelent!

Glenor Co. Ékszerszervező

Négy fekete, egymásra rakható ékszerkocka egymásra rakva
Glenor Co.

Az ékszerek szervezetten tartása igazi fájdalmat okozhat. Ezért javasolja a Home Edit csapat ez a 86 dolláros, egymásra rakható tárolókészlet. Egy megfizethetőbb lehetőségért nézze meg ezt A Glenor Co. ékszerszervező. Hasonló felépítésű, különféle ékszerekhez több rétegben különálló fülkék vannak, de csak 30 dollárba kerül.

Mint várható volt, az elrendezés kissé eltér a másik terméktől. Mindkettőnek négy különböző rétege van, négy különböző elrendezéssel, de a Glenor Co. készletnek nincs egy dobozos rétege (a legnagyobb osztások a negyedek). Bónuszként azonban tükröt is tartalmaz!

YouCopia Lazy Susan Szervező

Tiszta műanyag lusta Susan lemezjátszó, tele snack csomagokkal
YouCopia

A lusta Susan népszerű szervező, különösen a konyhában. A tárgyakat szétválasztva és egy szekrényben rendezve tartja, ugyanakkor könnyen áttekinthetővé és hozzáférhetővé teszi őket – csak forgassa meg! Míg a műsor ajánlja egy 30 dolláros termék, ez megosztott akril Crazy Susan a YouCopia-tól ugyanazt a munkát 20 dollárért végzi, szerkezeti vagy anyagbeli különbségek nélkül.

A YouCopia termék körülbelül egy hüvelykkel kisebb átmérőjű, de ez azt is jelenti, hogy még kevesebb helyet foglal el. Ez a tiszta műanyag lemezjátszó elválasztókat is tartalmaz, amelyek segítenek a konyhai termékek rendezésében.

Smart Design konyhai tároló állvány

Nyissa ki a kamraszekrényt, az ajtón lógó edényeket tároló rácsokkal
Intelligens tervezés

Bár ez Smart Design ajtón kívüli tároló állvány rövidebb, mint a bemutató ajánlott terméke, 45 dollár, ráadásul jóval megfizethetőbb, mint a show 77 dolláros opciója. Mindkettő fehér huzallal rendelkezik, több különböző kosármérettel. Ezekben bármit elrejthet, a dobozoktól és az üvegekig, az üvegekig és a Tupperware-ig.

A hosszabb, drágább opcióhoz hasonlóan a Smart Design állványon is hat polc található, amelyek mindegyikének magasságát beállíthatják. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, egy elég hosszú toldat a különösen magas ajtókhoz.
Source link


201 Views 0 Ratings Rate it