A 11 legjobb ingyenes játék új Xbox-jához, PlayStation-jéhez vagy Switchjéhez – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.29. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Pillanatképek Dauntlessről és Brawlhalláról egy kollázsban.
Phoenix Labs, Ubisoft

Ha százakat dobsz le egy vadonatúj konzolra, akár magadnak, akár gyerekeidnek, akkor még egy rakat pénz eldobása a játékokra nem éppen vonzó. Szerencsére rengeteg nagyszerű, ingyenesen játszható cím érhető el az összes főbb rendszeren.

Van azonban egy dolog, amelyet meg kell jegyeznünk a búvárkodás előtt. Sok szabadon játszható játéknak van játékon belüli vásárlása, hogy fenntartsa magát. Ezek a „mikrotranzakciók”, ahogy általában nevezik, a egyszerűségtől kezdve a kozmetikai bőrtől a játékmenetet aktívan befolyásoló tárgyakig terjedhetnek. Gondoskodtunk arról, hogy korlátozzuk a választékot, így a különösen rossz mikrotranzakciókkal rendelkező játékok nem kerültek bele. Szinte minden itteni játéknál a mikrotranzakciók kizárólag kozmetikai cikkekre korlátozódnak, de mindenképpen megemlítjük azokat a játékokat, amelyek nem ragaszkodnak ehhez.

Továbbá, mivel a legtöbb ilyen játék online fókuszú, biztosan megemlítjük, hogy mely játékok támogatják a különböző platformok közötti keresztjátékot.

Fortnite (PS5 / Xbox / Switch)

Valószínűleg hallottál róla Fortnite, de akkora, mint okból. Eltekintve a népszerűtől battle royale műfaj, 100 fős mérkőzéseken vesz részt, ahol harcolnia kell azért, hogy az utolsó játékos (vagy csapat) álljon, miközben a térképen különféle fegyvereket és tárgyakat vesz fel. A játékmenet könnyen felvehető, de még mindig rengeteg fejlődési lehetőséget biztosít az elkötelezett játékosok számára – különösen az egyedülálló épületrendszerrel, ahol menet közben is felépíthet struktúrákat. És mivel számos esemény és frissítés történik az év során, mindig van valami új felfedezésre váró dolog.

Fortnite elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Rakéta Liga (PS5 / Xbox / Switch)

Rakéta Liga a futball sportját veszi át, az embereket rakéta-meghajtású autókra cseréli, és hagyja, hogy dicsérjen vele. Kevés határa van annak, amit be lehet húzni Rakéta Liga, és a kevés létező többnyire a saját készségének köszönhető. Több száz órát tölthet a mechanika finomhangolásával, így őrült trükköket húzhat versenyképes mérkőzések megnyerésére, vagy csak időnként eljátszhatja, hogy gyorsan szórakozzon. Rakéta Liga mindkét körülmények között működik, és ezért maradt ilyen népszerű az elmúlt öt évben.

Rakéta Liga elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Paladinok (PS5 / Xbox / Switch)


Válasszon a 46 egyedi karakter közül ebben az akciódús csapat-lövöldözős játékban. Minden szereplőnek megvannak a maga képességei és játékstílusa, és a stratégia növelése érdekében különféle kártyákkal erősítheti őket meccs közepén. Ha ez ismerősnek hangzik, akkor valószínűleg azért Paladinok vesz néhány nehéz jelzést a népszerű játékból Overwatch, de az egyedi karakterek és mechanika új élménnyé teszi – még akkor is, ha hasonló játékmenettel rendelkezik.

Paladinok elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Brawlhalla (PS5 / Xbox / Switch)

Van-e kedves emléke a Smash Brothers sorozat? Jól, Brawlhalla alkalmazza ezt a játékképletet, hozzáad néhány egyedi mechanikát, és jó online játékkal rendelkezik a rendszerindításhoz. Akár szórakozásból barátai ellen játszik, akár megpróbál mászni a versenylétrán, Brawlhalla biztos, hogy rengeteg kaotikus csatával látja el. 51 olyan karakter van, amellyel játszhatsz, köztük több crossover karakter, például Lara Croft, Shovel Knight és Finn Kalandidő.

Brawlhalla elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Apex Legends (PS5 / Xbox / Switch)

Ha egy reálisabb harci királyt szeretnél, Apex Legends a legjobb tét. Nemcsak a lövészmechanika reálisabb és a hangnem megalapozottabb, mint valami hasonló Fortnite, de a játék hatalmas hangsúlyt fektet az általános mozgására. A nyuszi komló és a falrúgások között itt rengeteg mindent el kell sajátítani, és az egyedi karakterek hatalmas választéka ezt csak elősegíti. És természetesen, ha megragadhat egy-két barátot, hogy csatlakozzon a csapathoz (a játékokat két-három játékosból álló csapatok korlátozzák), az csak még élvezetesebbé teszi a mérkőzéseket.

Apex Legends elérhető a PlayStation 5 és Xbox Series X / S keresztjátékkal mindkettő között. A Kapcsoló kioldása tervezett, de egyelőre nincs szó konkrét megjelenési dátumról.

Varázslat (PS5 / Xbox / Switch)

A lista utolsó harci királynője, Varázslat érdekes ötleteket mutat be a műfajban. A szokásos fegyvereid helyett a karaktereid különféle kesztyűket látnak el, amelyek képesek az elemi erők kiaknázására. Földrengéseket okozhat, vagy hatalmas tűzgolyókat indíthat el, hogy károkat okozzon, de ennél mélyebbre vezet. Egyszerre két kesztyűt felszerelhet egyedi elemi kombinációk – például mérgező tűz vagy villamos víz – létrehozására. Ha szereted a battle royale műfajt, Varázslat érdemes megnézni azokat az egyedi ötleteket, amelyeket egyedül az asztalra hoz.

Varázslat elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Rettenthetetlen (PS5 / Xbox / Switch)

Rettenthetetlen világos ihletet merít a Szörnyvadász sorozat, de hé, mindenképpen vannak rosszabb helyek, ahonnan ötleteket meríthetünk. Míg a szörnyek elleni harc, az új felszerelés kidolgozása, majd ugyanazok a szörnyek nehezebb változatai elleni küzdelem alapvető játékköre itt van, és többnyire változatlan, Rettenthetetlen még mindig rengeteg egyedi ötlet van a kezében. Még akkor is, ha a veterán vagy Szörnyvadász sorozat, ezt még mindig érdemes megnézni. És ha még soha nem nyúlt hozzá egyikhez sem Szörnyvadász játékok, akkor ez tökéletes bevezetés a műfajba.

Rettenthetetlen elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és a Nintendo Switch cross-play támogatással az összes platform között.

Astro játszószobája (PS5)

Ez a 3D platformer egy szerelmes levél a korábbi Sony rendszerek felé, de még ha nem is tudsz semmit a cég múltjáról, még mindig rengeteg élvezhető dolog van itt. Astro játszószobája egy ingyenes játék, amely a PlayStation 5-hez tartozik és kizárólag a PlayStation 5-hez tartozik. Használja az új különféle funkcióit DualSense vezérlő hogy megmutassa, mire képes, beleértve a giroszkóp vezérlőket, a haptikus visszacsatolást és az érintőpadot. Rengeteg standard platform élvezhető, és mindenfelé, Astro játszószobája egy rövid és édes vállalkozás, amelyet érdemes megnézni, ha rajongsz a műfajért.

Warframe (PS5 / Xbox / Switch)

Warframe MMO, de nem esik sok csapdába, mint a műfaj többi játékának. Szabadon játszható barátságos, harcmechanikával is rendelkezik, és látványos a hatalmas nyitott világ. Az idegen világ, amelyet felfedez, hatalmas és részletes, rengeteg küldetéssel és eseményen vehet részt, amelyeken részt vehet. És ha van néhány barátja, akikkel játszhat, az még jobbá teszi a dolgot.

Warframe elérhető a PlayStation 5, Xbox Series X / S, és Kapcsoló. A keresztjáték jelenleg nem támogatott.

Genshin Impact (PS5 / kapcsoló)

Ebben a nagyszerű nyílt világú RPG-ben felfedezheti Teyvat varázslatos világát. A világ tele van egyedi dolgokkal, amelyeket meg kell találni, és rengeteg gyűjthető tárgyat. A különféle karakterek mindegyike egyedi előnyökkel és képességekkel rendelkezik, rengeteg mással, amelyeket feloldhat, amikor szintet lép. Ha játszottál A Legend of Zelda: A vad levegője, biztosan észrevesz néhány hasonlóságot a mozgásban és a világ kialakításában, de Genshin Impact még mindig rengeteg egyedi ötletet nyújt – például a teljes kooperatív multiplayert.

Igaz figyelmeztetés, Genshin Hatás meglehetősen kirívó mikrotranzakciókkal rendelkezik az itteni más játékokhoz képest. Bár jól érezheti magát az ingyenes játékkal, sok karakter és bizonyos kinyitható elemek a zsákmányládák mögött vannak bezárva.

Genshin Impact elérhető a PlayStation 5 az úton tovább tervezett Switch-kioldóval.

World of Tanks (PS5 / Xbox)

World of Tanks olyan játék, ahol a tankokat irányítod – nem meglepő? A tankok ugyanolyan erőteljesnek és súlyosnak érzik magukat, mint amire számíthatsz, és bár ez azt jelenti, hogy van egy kis tanulási görbe, ez sokkal kielégítőbbé teszi, ha végre kezeled a kezelőszerveket. A jól részletezett térképek pedig csak a játékmenetet teszik jobbá, rengeteg épülettel és épülettel, amelyeket át lehet szántani, miközben elpusztítják az ellenfeleket.

A mikrotranzakciók itt vannak, és túlmutatnak a tisztán kozmetikai lehetőségeken. Fizethet azért, hogy frissítse tankjait ebben a játékban, hogy előnyt szerezzen magának az ellenfelekkel szemben, és gyorsabban haladjon a játék szintező rendszerén keresztül.

World of Tanks elérhető a PlayStation 5 és Xbox Series X / S keresztjátékkal mindkét platform között.[ad_2]
Source link


43 Views 0 Ratings Rate it