A Belkin bemutatja a vezeték nélküli fülhallgatókat az Apple ‘Find My’ technológiájával – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.13. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

A Belkin Soundform Freedom vezeték nélküli fülhallgató fényképe.
Belkin

Belkin bővíti a SOUNDFORM audio eszközök az új SOUNDFORM Freedom igazi vezeték nélküli fülhallgatóval, amely magában foglalja az Apple Find My technológiáját, hogy elveszve vagy ellopva könnyen visszakereshető legyen. Bár a Belkin nem jelentett be árat a fülhallgatók számára, a vállalat szerint ez év márciusában vagy áprilisában várható a bevezetés.

A SOUNDFORM Freedom vezeték nélküli fülhallgató egy AirPods stílusú folytatása Belkin 60 dolláros SOUNDFORM fülhallgatója. Nyolc órás hallgatási idő (28 óra töltő tokkal), Qi vezeték nélküli töltés és 15 perces vezetékes gyors töltés két órás lejátszásig. Az eredeti SOUNDFORM fülhallgatóhoz hasonlóan a SOUNDFORM Freedoms IPX5-ös verejtékállósági besorolása is tökéletes, amely tökéletes az edzőteremben való foglalkozáshoz.

Természetesen a SOUNDFORM Freedoms kiemelkedő funkciója az Apple Find My támogatás. Az Apple fejlett Find My hálózatának segítségével bármikor megtalálhatja az elveszett eszközöket a telefonján található Find My alkalmazáson keresztül. És az Apple fantasztikus titkosítása miatt soha nem kell aggódnia, hogy valaki a Find My-t használja az Ön tartózkodási helyének követésére és a magánéletének megsértésére.

A Belkin SOUNDFORM Freedom vezeték nélküli fülhallgató 2021 márciusában vagy áprilisában jelenik meg, bár a Belkin még nem jelentett be árat a fülhallgatóért. Ha ma szeretne egy fülhallgatót nyomkövető technológiával, akkor nézze meg Skullcandy vezeték nélküli fülhallgatói, amelyekbe be vannak építve a csempék követése.

Forrás: Belkin
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok