A Bose Sport nyitott fülhallgató a fülére illeszkedik anélkül, hogy blokkolná a hallását – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.05. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy nő, a Bose Sports nyitott fülhallgató viselése közben
Bose

Edzés közben a zene és a podcastok szórakoztathatják Önt és tovább tarthatják a meghajtót. De a gyakorlattól függően előfordulhat, hogy hallania kell, mi zajlik körülötted – például kerékpározás vagy evezés. Az új 199,95 dollár Bose Sport nyitott fülhallgató adja meg ezt a hangzásbeli egyértelműséget anélkül, hogy a csontvezetésre hagyatkozna. Ehelyett az igazi vezeték nélküli fülhallgató magasan fekszik a fülén, így nem akadályozza a hallását.

Ahogy a neve is mutatja, a Sports Open fülhallgató testedzésre szolgál. Annak érdekében, hogy IPX4 vízálló minősítést kapjanak. Rengeteg hasznát fogja venni belőlük is, mivel a Bose azt állítja, hogy a fülhallgató egyetlen töltéssel nyolc órán át tart. Ahelyett, hogy a csontvezetésre támaszkodnának, amelynek hiányzik a hangereje és a basszus, ezek kicsit jobban hasonlítanak a hagyományos fülhallgatókra.

Egy fülhallgató készlet egy töltő dokkolóban.
Bose

De ahelyett, hogy a füledbe mennének, a külső füled teteje közelében ülnek. Ez nyitva hagyja a fülét, hogy hallja, mi zajlik körülötted, de lehetővé teszi a zenéjének meghallgatását is, mintha hangszórót hordana – csak nagyon a feje közelében. A legtöbb igazi vezeték nélküli fülhallgatóhoz hasonlóan ezek is tartalmaznak mikrofonokat, így hívásokat fogadhat. A Bose megígéri, hogy a fülén maradnak, miközben ellenállnak az „izzadságnak, hőnek, esőnek és hónak”.

A Sport Open Earbuds Bluetooth 5.1-et használ, védő hordtáskával és töltő talppal. A Bose Music alkalmazással irányíthatod. Előre megrendelheti a Bose Sport nyitott fülhallgató ma a helyszínről, és ki kellene szállítaniuk[ad_2]
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it