A Caviar módosított AirPods Max fejhallgatója szuper alacsony áron, 108 000 dollárért felel meg – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.02. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Két pár AirPod max fejhallgató arany és fekete vagy fehér krokodilbőrrel borítva.
Kaviár

Amikor az Apple bejelentette a AirPods Max zajcsökkentő fejhallgató, az 549 dolláros kért ár azonnal állt. De mi lenne, ha egy prémium fejhallgató-készletet vehetne igénybe prémium áron, és abszolút szemet könnyíthetne? Írja be a Caviar nevű orosz céget, amely termékek és arany csöpögtetéséről és csillagászati ​​feljegyzéséről ismert. Ezúttal megszerezheti AirPods Max a kaviárral kezelés „csak” 108 000 dollárért. Hármat veszünk.

Mi különbözteti meg Caviar egyedi AirPods Max készülékét? Arany és krokodilbőr. Az egység nagy részét krokodilbőrbe pakolták, az Ön választása szerint fehér vagy fekete, és arany ékezeteket adott a fülbevalókhoz és a szalaghoz. Caviar szerint ez egy csodálatos megjelenés, megjegyezve:[I]Lehetetlen elfordulni ettől az innovatív és pompás készüléktől, amelyet azok számára készítettek, akik értékelik egyediségüket és mindig a csúcson akarnak lenni. „

Úgy tűnik, hogy a Caviar AirPods Max is nagyon korlátozott kiadású. A vállalat kijelenti, hogy minden színt „egyetlen darabban fognak kiadni világszerte”. Tehát, ha van pénze égetni, és valójában már elveszítette szórakoztató értékét, talán a Caviar AirPods Max a megoldás az Ön számára.

keresztül MacRumors[ad_2]
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it