A „Jedi Fallen Order” megkönnyíti az új „Star Wars” várakozását – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.02. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

Jedi: A Fallen Order-Cal egy óriási ütővel harcol
Újrakezdés

Miután megnéztem pár évadot A mandaloriánus, Csillagok háborújának kedvében voltam. De bár úgy tűnik, hogy a Disney új prémium sorozatokat vet ki, mint egy rohamosztagos, aki hatástalanul robbant a főszereplőkre, sok hónap múlva bármi újat kapok. így mély kedvezménnyel és 10 dolláros kuponral felvettem Jedi: Bukott rend a Stadián.

A játék tavaly enyhe dicséretként jelent meg, „hosszú idő óta ez a legjobb Csillagok háborúja”. De olyan játékok mellett, mint a legendás kapzsiság, az EA volt Battlefront II, ez nem éppen egy magas sáv volt tisztázandó. Mégis viszketett néhány fénykard-csata, ezért leültem és eljutottam a WHOHING-hez.

Kicsit hosszabb ideje…

Bukott rend sok munkát végez, hogy szervesen illeszkedjen a Csillagok háborúja univerzum laza kánonjába. Néhány évvel azelőtt megnyílik Egy új remény, ahol Jedi padawan-t és a 66-os rend túlélőjét, Cal Kestist látjuk alacsonyan feküdni, és egy császári roncstelepen dolgoznak. Amikor kénytelen az Erőt használni a haverja megmentésére, a Birodalom Jedi vadászokból álló osztagot küld nyomozásra, és egy kis lázadó csapat megmenti a kedvezményes (és nőstény) Darth Vadertől.

A nagyon hűvös külsejű lázadó hajó fedélzetén találkozunk Cere-rel (ejtsd: „Látó”, mert a Csillagok háborúja nem tesz finomságot), még egy jedi túlélővel, aki megszakította az Erővel való kapcsolatát. Fizeti a hajó tulajdonosának, egy bölcsen feltörő, négykarú, Greez nevű fazon srácnak, hogy a galaxis környékén elkocsikázzon, egy USB-meghajtó után kutatva, amely tele van információkkal az erőérzékeny gyermekekről. Amint Cal megkapja a maga Star Wars márkájú Droidját, egy csipogó kis robotpapagájt, amely a vállán lóg, a beállításunk befejeződött: versenyezzünk egy maroknyi bolygó körül, nyomon követve a zsemlemorzsát, hogy a Birodalmat a gyerekek listájába verjük. .

Bár ez nem valami úttörő, Bukott rendmeglepően jó a története. Cal öntudatos, kísértetjárta fiatalembertől a teljes Jediig tartó útja szervesen értelmes, a háttértörténet liberális szórásának köszönhetően, amelyek új bejárási képességeket is nyitnak. És azon kaptam magam, hogy Cere történelmébe is befektettem: miért vágja el magát az Erőtől? A személyes dráma sokkal vonzóbb, mint a történet, amely egy elveszett civilizáció sírjairól szól – többé-kevésbé mentség a kiterjedt szinttervezésre.

Jedi: Fallen Order --- Cal és Cere
Újrakezdés

Azok a szereplők, akik nagyon tehetséges hangszereplők által gravitákat kaptak (Cameron Monaghan of Gotham és Szemtelen a hírnév Cal hangját és hasonlatosságát nyújtja), és néhány igazán remek arcanimáció. Nem számítottam volna rá a korábban ismert Respawn fejlesztőtől Call of Duty és Titanfall, de az arcok kifejezőek és finomak, még akkor is, ha nem emberek. Örültem, amikor láttam, hogy a nem Vader gazember leveszi a sisakját, már csak azért is, hogy a színész teljesítménye ne pazarolódjon el arc nélkül.

Ennek ellenére a történet nem lehet más, mint egy kissé lesújtó, csak azért, mert illeszkednie kell a Csillagok háborúja univerzumának többi részéhez. Amikor elõzetesÚj remény „a Jedi Rend újjáélesztéséről” szóló történet, nem spoiler azt állítani, hogy a dolgok végére a status quo nem sokat változott.

Csapj le

A játék csúcspontja számomra a fénykard harc. Bukott rend gyakran összehasonlították a Sötét lelkek, ami tisztességes, mivel a haladás megmentése feltölti az egészségvédő sávot és feltámadja az összes ellenséget. De maga a harc sokkal gyorsabb és folyékonyabb, veled egy mágikus lézerkard támadást és védelmet nyújt mind a közelharci támadások, mind a robbanócsavarok elhárítására.

Jedi: Fallen Order --- fekete rohamosztagos
Újrakezdés

Mint Sötét lelkek és modern kortársaival körültekintően és gondolkodva kell megközelítenie a harcot: ha csak elrugaszkodik a különféle rohamosztagosok ízeitől és teremtményeitől, akkor gyorsan erőszakos szellemként marad. Az őrzés, a parírozás és a sztrájk pillanatának kiválasztása mind elengedhetetlen elem, nem is beszélve a helyzetekről és a tömeg irányításáról a keményebb harcokban.

Noha az ellenségek száma, amely képes blokkolni vagy harckocsik fénykardját eltalálni, a rajongók szemszögéből megerőlteti a hitet, ez a körültekintő és megfontolt harci megközelítés vonzó. Többé-kevésbé ellentéte a benne látott csomózatlan hatalmi fantáziának Az Erő felszabadult, vagy Kyle KatarnVÉGZET fénykarddal ”kirándulások a Jedi lovag játékok. Olyan közel van, mint valaha láttam egy játékot, hogy jedinek érezhesse magát, inkább ügyességet gyakoroljon, mintsem csak varázslatot szabadítson fel. Még Cal erőteljesebb, feloldatlan támadásai is ki vannak egyensúlyozva a korlátozott erőállománnyal (alapvetően állóképességgel).

Jedi: Fallen Order --- blokkolja a robbanócsavarokat
Újrakezdés

Ja, és azóta Sötét lelkek szóba került: nem, a játék közel sem olyan nehéz, mint azt az egyesület sugallja. Volt egy kis gondom a végső főnökkel kapcsolatban, és a pislogás-és-hiányozni fog időzítése vezetékes kapcsolatra kényszerített, hogy pótoljam a Stadia általában láthatatlan lemaradását. De még az ilyen harcok újoncai sem fogják megfélemlíteni az alacsonyabb nehézségű beállításokat.

Csillagtúrák

A kanyargós történet segítségével felfedezhet néhány új bolygót néhány ismert Csillagok háborúja mellett, például Dathomir és Kashyyyk. És természetesen felbukkan néhány felismerhető arc a filmekből. De a „bolygók” alapvetően csak „szintek”. Nagyok, bár eleinte nem úgy tűnnek, hogy néhány elágazó és metsző ösvény átjárási módszerekkel ad struktúrát.

A játék előrehaladtával új szintterületeket nyithat meg új Force képességekkel és digitális frissítésekkel a droidjára. Hirtelen hozzáférés a korábban levágott helyekhez izgalmas … de a már látott szint felének átgázolása nem az, főleg, hogy ritkán talál valami hasznosat a korábban elérhetetlen zugokban. A hajó új festését vagy Cal számára egy új poncsó alig érdemes felfedezni ezeket a szinteket.

Jedi bukott rend --- Hívjon be egy templomot
Újrakezdés

És a felfedezés volt a legkevésbé kedvelt részem a játékban, már csak azért is, mert a fizikája nagyon heves lehet. Gyakran pontosan tudtam, mit kell tennem, de a játék utálatos volt, ha engedtem, hogy megtegyem, mert az Feltérképezetlen– a hegymászó és ugró szett darabjai megkövetelik, hogy jól csináld a dolgokat. Egy órát vesztettem egy apró puzzle-darabtól, és nagyon bosszankodtam, amikor feladtam, és a YouTube-ra kerestem a választ, csak rájöttem, hogy rögtön rájöttem, és a játék motorja csak fukar volt.

A következetlen ugrások és hegymászások összességében kisebb jelentőségűek, és ezeket a szakaszokat kissé türelemmel át lehet haladni. Legalábbis ritkán vesznek részt a harcban, így a játék legjobb tulajdonsága átvilágíthatja a homályos részeket.

Megpróbál

Az írás idején Jedi: Bukott rend mindössze 24 dollár Gőz, Epikus, és Stadia, és gyakran megtalálhatja a játék Xbox és PlayStation verzióit is kedvezményesen. Ez az EA Play és az Xbox Game Pass előfizetői szolgáltatásain keresztül is elérhető, így hatékonyan ingyenes, ha már fizet érte.

Jedi Fallen Rend inkvizítor
Újrakezdés

Bár ez nem egy Alderaan-t megrázó újítás sem a Star Wars történetmesélésében, sem az akció-kaland játékban, Bukott rend szilárd tombolás ismerős univerzumban. És meglepő, hogy mentes a mikrotranzakciós rémálomtól, amelyet elvárhat egy EA Star Wars játéktól. A „Deluxe Edition” néhány extra kozmetikumától és a featurette gyártásától eltekintve a játék nem kényszeríti Önt további vásárlásokra.

Veterán Lelkekmint a játékosok alacsonyabb nehézségek esetén szelídnek találhatják, és a Metroidstílusú feltárást akadályozza a fideszes fizika. De Bukott rend könnyen megkapja a Star Wars játékok legjobb fénykardharcát, és egyiket sem akadályozza meg. Önmagában ezt érdemes megnézni, ha rajongsz a franchise mellett. És ha játékra vágysz, akkor valószínűleg van valami, ami játszik. Megveheted Bukott rend Xbox, PlayStation, Stadia vagy PC-hez az Epic és a Steam áruházakon keresztül.
Source link


49 Views 0 Ratings Rate it