A csak online banki „egyszerű” leáll, és nem látja el egyenértékű cserét – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.07. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Egy egyszerű hitelkártya egy hiúságon.
Egyszerű

Az egyszerű kezdete … hát egyszerűen. A kezdeti időkben csak meghívásos, csak online bank volt, integrált pénzkezelő eszközökkel. Képzelje el, ha a bankalkalmazása közvetlenül a kezelőfelületbe lett beépítve. Ez lényegében egyszerű volt, és gyorsan növekedett. Azért volt ez a kulcsszó, mert az ügyfelek olyan e-maileket kapnak, hogy a BBVA USA anyabank bezárja az egyszerű és átmenő felhasználókat a szolgáltatásaiba. És nem lesz ugyanaz.

Az e-mailek jelenleg a felhasználókhoz kerülnek, és azt állítják, hogy a BBVA „stratégiai okokból” döntött a Simple leállítása mellett. A bank 2014-ben vásárolta a Simple-t. Az e-mail szövege:

Van egy frissítésünk a banki kapcsolatáról a Simple céggel, a BBVA USA leányvállalatával.

A BBVA USA stratégiai döntést hozott a Simple bezárásáról. Nincs közvetlen hatása a Simple fiókjaira, és jelenleg semmit sem kell tennie. Mivel az Ön betétei már az USA BBVA-nál vannak elhelyezve, az ott érvényes FDIC biztosított számlákon maradnak, a vonatkozó korlátozásokig. A jövőben Simple fiókját kizárólag a BBVA USA kezeli, de addig is folytathatja fiókjához és pénzéhez való hozzáférését a Simple alkalmazáson keresztül vagy online a simple.com címen. A közeljövőben további információkat fog kapni a fiókszolgáltatásának a BBVA USA-ra való áttéréséről.

Biztosítani szeretnénk Önöket arról, hogy elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ez az átmenet a lehető legegyenletesebb legyen az Ön számára, és hogy folyamatos átlátható és nyílt kommunikációt fogunk biztosítani, így tudja, mire számíthat az út minden egyes lépésében.

Ügyfélszolgálati ügynökeink egyelőre nem tudnak kérdéseket intézni a bejelentéssel kapcsolatban. Proaktív módon felvesszük Önnel a kapcsolatot, mivel további részletek állnak rendelkezésünkre. Kérjük, hogy rendszeres banki igényeihez csak az ügyfélszolgálattal forduljon.

Köszönjük, hogy egyszerű ügyfél vagy, megtiszteltetés volt szolgálni.

De bár igaz, hogy a betétek megőrzik az FDIC biztosított számláit, az átálláshoz végül át kell költözni a BBCA alkalmazásra és a portálokra. És ez szégyen, mert a Simple nem csupán egy csak online bankszámla volt. Jött a célok kitűzésének képessége, mint például a megtakarítás a nyaralásra, a nyugdíjra, a konkrét számlákra és hasonlókra. Ha valaha is használta a „borítékrendszert”, gondoljon erre, de digitális formátumban.

Kevés banknál van ilyen típusú eszköz, ha van ilyen, közvetlenül a banki alkalmazásokba. Ehelyett általában egy második alkalmazásra van szüksége, például Menta vagy Személyes tőke. Az Android Police szerint, a bezárásról szóló döntés részben annak köszönhető, hogy a BBVA várhatóan egyesül a PNC-vel. Az Android Police-nak adott nyilatkozatában a BBVA kifejtette:

A BBVA USA folyamatosan értékeli a stratégiai prioritásokat és erőforrásokat, ideértve a külső szervezetekkel meglévő és potenciális partnerségeket is. Kihasználtuk a PNC-vel folyamatban lévő egyesülés alkalmát, hogy újraértékeljük a BBVA USA-val szemben támasztott céljainkat, így azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyek a vállalat jövője szempontjából a legértelmesebbek, akár önállóan, akár a PNC-vel együttesen. Ennek eredményeként ma felgyorsítunk néhány változtatást, és leállítjuk a munkát másokkal, beleértve a Simple bezárását. Ezek az áttekintések a szokásos folyamataink részét képezik, és az elmúlt évben körülbelül más vállalkozásokat zártak le a teljesítmény és a gazdasági környezet alapján, ideértve Covault (2020) és Denizen (2019).

Az egyszerű ügyfelek már kettős kapcsolatban állnak a BBVA USA-val és a Simple-vel. Ezeket az ügyfeleket a díjnyertes BBVA USA mobilalkalmazásba helyezzük át. Ugyanezek az ügyfelek a felvásárlás lezárásakor PNC-ügyfelekké válnak, amelyre a szokásos zárási feltételek vonatkoznak. A BBVA USA részeként az egyszerű ügyfelek sokkal szélesebb termék- és szolgáltatáscsomaghoz férhetnek hozzá, a bank díjnyertes mobilalkalmazása mellett, amely magában foglalja a BBVA Financial Tools-ot.

Ez azért van, mert a BBVA USA nem állt le azzal, hogy bejelentette Simple leállítását. Egy másik, csak online bankja, az Azlo, most hasonló e-mailt küld az ügyfeleknek:

Sajnálattal osztom meg ma ezt a hírt: Anyabankunk, a BBVA US stratégiai döntést hozott az Azlo bezárásáról. Az átláthatóság hihetetlenül fontos számomra és az Azlo csapatának, ezért korán megosztjuk a híreket. A fiókjában vagy a szolgáltatásában nem történnek azonnali változások.

Magunk alapítóként és vállalkozóként tudjuk, hogy váratlan ütközések lehetnek a vállalkozói úton. Sajnáljuk, hogy nem leszünk veled – inspiráló vállalkozói közösségünk – miközben növekszel és virágozol.

Szeretnénk megismételni, hogy az Azlo szolgáltatása és fiókja ma nem szűnik meg, és továbbra is támogatni fogjuk Önt ebben az átmeneti időszakban. Tudjuk, hogy kérdései lesznek nekünk. Kérjük, figyelje a frissítéseket és a híreket.

Csodálattal,
Cameron Peake, alapító és vezérigazgató
Az Azlo csapat

2021 előrehaladtával és a globális járvány esésének rendeződésével nem lesz meglepő, ha több kisvállalkozást és szolgáltatást bezárnak, vagy nagyobb vállalatok vásárolnak meg. Lehet, hogy szem előtt kell tartani, mielőtt egy kis független szolgáltatásba vásárolna, anélkül, hogy egyértelmű jövőkép lenne.
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok