A Google Assistant rutinok indítása a kezdőképernyőről

Avatar admin | 2021.01.12. 201 Views 0 Likes 0 Ratings

201 Views 0 Ratings Rate it

google asszisztens kezdőképernyő parancsikonja

A „rutinok” jelenthetik a Google Segéd legerősebb funkcióját, különösen, ha otthonában intelligens eszközök vannak. Egyetlen paranccsal több feladatot automatizálhat. A rutinok még könnyebb használata érdekében hozzáadhatja a kezdőképernyő parancsikonjait.

A Google több előre elkészített rutint tartalmaz a Google Home alkalmazásban, de létrehozhat saját egyedi rutint is. Az automatizálásától kezdve minden megtalálható munkanap hogy javuljon lefekvés ideje a fények beállításához attól függően, hogy vagy-e otthon vagy távol.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Segéd “Lefekvés” rutinjának beállítása és használata

A rutinok egyik hátránya, hogy állítólag hangutasítással kell őket elindítani. Ez legtöbbször rendben van, de bizonyos helyzetekben ez nem ideális. A legegyszerűbb módszer egy kezdőképernyő parancsikon létrehozása, amely egy érintéssel azonnal futtatja a rutint.

Jegyzet: A kezdőképernyő parancsikonjait csak Android-eszközök támogatják. Az írás idején nem adhat hozzá parancsikont iPhone vagy iPad eszközhöz a Google Home alkalmazásból.

Először nyissa meg a Google Home alkalmazást a készüléken Android eszközt, majd koppintson a „Rutinok” gombra a felső részben.

google home app rutinok

Válassza ki a rutint, amelyhez parancsikont szeretne létrehozni.

csap lefekvés

Koppintson a telefon ikonra a felső sávon.

koppintson a telefon ikonra a felső sávban

Megjelenik egy előugró ablak, a kezdőképernyő ikonnal a rutinhoz. Érintse meg és tartsa lenyomva az ikont, hogy manuálisan elhelyezhesse azt a kezdőképernyőn, vagy válassza az „Automatikus hozzáadás” lehetőséget, hogy az Ön számára elhelyezhesse.

adja hozzá a parancsikont a kezdőképernyőhöz

Most, a kezdőképernyőn lévő ikon segítségével egyszerűen megérintheti a rutin futtatásához. Megjelenik egy Google Assistant képernyő, amely végrehajtja a parancsokat.

parancsikon a kezdőképernyőn

Ez az! Ez nagyszerű módja annak, hogy a leggyakrabban használt rutinokat könnyen elérhetővé tegye.

Source link


201 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok