A Google egy csomó ingyenes játékot tartalmaz a kezdőlapján – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.03. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Google Pac-Man keresősáv labirintus
Google

Rengeteg apró rejtett húsvéti tojás van a Google keresőmotorjában. Tól től hordók tekeregnek a Cha-Cha csúszda, nagyon jól érezheti magát, amikor egyes kifejezéseket beír a keresősávba. Szeretnénk azonban külön kiemelni a teljes játékokat, amelyeket a Google itt elrontott.

Mielőtt belekezdenénk magukba a játékokba, csak tudd meg, hogy az összes játékot úgy tervezték, hogy akár számítógépen, akár mobil eszközön játsszák. A legtöbb játék esetén választhat, hogy játszik-e egérrel vagy billentyűzettel, ha számítógépet használ, míg a mobileszközök csak az érintéses vezérlőkre korlátozódnak.

A klasszikusok

Pillanatképek a Google Snake játékáról és a Tic-Tac-Toe-ről
Google

Rengeteg egyszerű, szinte hasznos játék van, mint példáulFeldobni egy érmét,Fonógép,Vagy „Roll a Die”Amelyek pontosan azt teszik, amire számítasz, de vannak olyanok is, több jelentős játékok. Merüljünk el bennük

Élvezheti a teljes verzióit Solitare, Kígyó, és Aknakutató hajó jó művészettel, jó mérlegelésre. Ezek olyan időről időre tesztelt játékok, amelyeket egy percig játszhatsz figyelemelterelésként, vagy beletehetsz egy hosszabb szekcióba, ha elkötelezett a magas pontszám megdöntése mellett. Akár játszani is lehet Tic Tac Toe a barátaival szemben (sajnos nincs online játék). A Kígyó játék különösen kiemelkedik, mivel számos lehetőség áll rendelkezésre a játék új mechanikákkal (például teleportálással) és nehezebb lehetőségekkel történő módosítására.

Akár a teljes verzióját is lejátszhatja Pac-Man. Az árkádok ikonikus útvesztője helyett egy stilizált Google labirintusban játszik, pontokat eszik és kísértetek elől fut, ahogy elvárhatja. Csakúgy, mint az ügyességi játékban, a labirintus minden egyes megnyomásakor a szellemek egyre nehezebbé válnak, és új, magasabb pontszámú gyümölcs kerül a keverékbe.

Google Originals

A Google Dinosaur Game képernyőképe
Google

A Google saját játékainak leghírhedtebbje mindenképpen a „Dinosaur Game” – egy egyszerű, pixelezett végtelen futó, ahol T-Rexként játszik. Ez akkor jelenik meg, amikor nincs internetkapcsolat a Chrome-on; ha a „Nincs internet” képernyőn van, csak nyomja meg a szóközt, és rögtön beugorhat. De ha játszani szeretne a kapcsolat letiltása nélkül a készüléken, csak menjen a chrome://dino/ bármikor hozzáférhet a játékhoz – ez azonban kizárólag a Google Chrome-ot érinti.

Néhány szórakoztató játékért a Google Doodles oldalához is fordulhat. Ezek azok a speciális Google logók, amelyeket a kezdőlapon láthat különböző ünnepek, évfordulók és események alkalmával, és noha egyesek csak szép illusztrációk, mások apró játékokat tartalmaznak.

Érdemes megnézni, bármi is legyen a jelenlegi Doodle, de még ha nincs is csatolt játék, akkor a régebbi Doodle játékokat is játszhatja a Doodle-archívum oldala. Ezek közül csak néhányat szeretnék megjegyezni 2020 Halloween játék, ami egy szórakoztató kis szintalapú ügyességi játék, és a magas pontszámú összpontosított baseball játék 2019. július negyedik.


Bár ezek közül a játékok közül egyik sem riad vissza, mégis szórakoztató zavaró tényezők, amelyeket időnként játszani lehet. Érdemes megnézni őket, és képesek egyszerű és tiszta szórakozást nyújtani – a magas pontszámú játékokkal akár egy ideig is magával rángathatja, ha megragad. Tehát ahelyett, hogy azonnal ugrálna a Twitteren vagy az Instagramon, amikor legközelebb van néhány perc tartaléka, miért nem megy inkább a keresősávba? Végül is mind szabadok – nincs vesztenivalód.
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it