A Google Nest Cams megújult felállást kap 2021-ben – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.06. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Nest Cam Outdoor kamera, rajta egy pillangó.
Google

Tegnap a 9to5Google kiváló emberei arról számoltak be, hogy a Nest IQ Outdoor rendelkezik elfogyott több hétig. Ez a legújabb fényképezőgép a vállalat kínálatában, így szokatlan ilyen sokáig elfogyni. De látszólag az sem véletlen. A Google megerősítette hogy „elfogyott a Nest Cam IQ Outdoor-ból, és a továbbiakban nem lesz elérhető a Google Store-ban”. Ehelyett a cég egy új fényképezőgép-sorozaton dolgozik az okos otthonának.

Egyelőre nem világos, hogy mik lesznek ezek a kamerák, de csak remélni tudjuk, hogy a Google lecseréli kimenő kültéri modelljét. A 9to5Google szerint a Google azt mondta: „A Nest folyamatosan új innovációkba fektet be” egy „új biztonsági kamerákkal 2021-re”.

Még mindig megvásárolhatja a megfizethetőbb kültéri kamera opció eközben. És egyelőre legalább a Google továbbra is rendelkezik a 129 dolláros Nest Cam Indoor és a 299 dollár Nest Cam IQ Indoor. Mindez a Google által a Nest Aware-előfizetéseket érintő nemrégiben végrehajtott változtatásokat követi annak érdekében, hogy több kamera birtoklása megfizethetőbb legyen. Amikor a Google többet bejelent, értesítjük.

a 9to5Google-n keresztül
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it