A játékosrajzok kikapcsolása a „Splatoon 2” -ban

Avatar Gadam | 2020.12.27. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nintendo Switch Splatoon 2 logó rózsaszín háttérrel

A Nintendo 2. Splatoon az osztag alapú, első személyű lövöldözőt erőszakmentes játékgá alakítja, amely fiatalabb közönség számára megfelelő. De a játék más játékosok által készített rajzokat (úgynevezett „posztokat”) jelenít meg. Szerencsére kétféleképpen kapcsolhatja ki ezeket.

Mi a játékos bejegyzése 2. Splatoon?

2. Splatoon egy frissített változata a Splatoon, amely először a Wii U A Wii U érintőképernyőt tartalmazott ceruzával, és arra ösztönözte a játékosokat, hogy osszák meg a rajzokat a Miiverse nevű, már nem működő online szolgáltatás révén. Ennek az ötletnek a folytatásaként Splatoon lehetővé tette a játékosok számára, hogy „posztoknak” nevezett képeket rajzoljanak és más felhasználók számára megjelenítsék.

2. Splatoon folytatja ezt a hagyományt. A játékosok rajzolhatnak és megoszthatnak bejegyzéseket másokkal. Látni fogja őket a többi játékos feje fölött lebegni, miközben az Inkopolis Plazán (a játék fő városi központjában) jársz.

Nintendo Switch Splatoon 2 Post példa

Bár sok ilyen bejegyzés gyönyörű műalkotás, a játékosok bármit rajzolhatnak, amire vágynak (mindaddig, amíg be nem jelentik és eltávolítják őket sértő anyag miatt). Előfordulhat, hogy ezek a bejegyzések olyan üzeneteket tartalmazhatnak, amelyeket nem szeretné, hogy gyermekei lássanak. Még a felnőttek is idegesítőnek találhatják őket.

Szerencsére kétféleképpen kapcsolhatja ki ezeket.

Hogyan lehet kikapcsolni a játékos bejegyzéseit a 2. Splatoon Opciók menü

A játékos hozzászólásainak letiltásának legegyszerűbb módja a játék. Először indítsa el 2. Splatoon a Switch-en, majd a ZL + ZR megnyomásával indítsa el a játékot. Amikor meglátja a karakterét és a többi játékost az Inkopolis Plazában (a város területén), nyomja meg az „X” gombot a menü megnyitásához.

Válassza az „Opciók” fület, válassza az „Egyéb” elemet az oldalsávon, majd válassza a „Ki” lehetőséget a „Megjelenítés közzététele” lehetőség mellett.

Állítsa be a Splatoon 2-t "Bejegyzés megjelenítése" opció "Ki."

Ezután kiléphet a menüből. Lehet, hogy kényszerítenie kell a játékot az Inkopolis Plaza újratöltésére, hogy a változás életbe lépjen. Ennek egyik módja a pluszjel (+) megnyomása a készlet megtekintéséhez. Miután kilépett a menüből, a város újratöltődik, és többé nem látja a játékos rajzait.

Tipp: A „Megjelenítés utáni” beállítás itt is létezik Splatoon a Wii U-n, tehát ez a módszer abban a játékban is működni fog.

Hogyan lehet kikapcsolni a játékos bejegyzéseit? 2. Splatoon a szülői felügyeleten keresztül

Nyilvánvaló, hogy a fenti játékon belüli megoldás nem bolondbiztos annak megakadályozásában, hogy gyermekei láthassák vagy megosszák a bejegyzéseket 2. Splatoon– csak újra engedélyezhetik a „Megjelenítés utáni” opciót.

Ha szülői felügyeleti megoldást szeretne használni, és már regisztrálta kapcsolóját a Nintendo Switchnél Szülői felügyelet okostelefon-alkalmazás, csak nyissa meg az alkalmazást a telefonján vagy az eszközén. Válassza ki azt a kapcsolót, amelyen alkalmazni szeretné az új szülői felügyelet beállítását.

Koppintson alul a „Konzol beállításai” elemre, majd válassza a „Korlátozási szint” lehetőséget.

A Nintendo Switch Parental Controls alkalmazásban koppintson a ikonra "Konzolbeállítások," majd válassza ki "Korlátozási szint."

Koppintson az „Egyéni beállítások” elemre, majd a „Kommunikáció másokkal” elemre.

A Nintendo Switch Parental Controls alkalmazás korlátozásainak listájában érintse meg a elemet "Kommunikáció másokkal."

Győződjön meg arról, hogy a „Kommunikáció korlátozása másokkal” engedélyezve van.

A Nintendo Switch Parental Controls alkalmazásban engedélyezze "Korlátozza a másokkal való kommunikációt."

Ugyanebben a menüben görgessen lefelé, és kapcsolja be a „Splatoon 2” opciót.

A Nintendo Switch Parental Controls alkalmazásban ellenőrizze "2. Splatoon" a másokkal való kommunikáció korlátozásába tartozik.

Ennek engedélyezése után a kapcsoló játékosai nem tudják megosztani vagy megtekinteni a játékosok bejegyzéseit. Sőt, ha elkezdi 2. Splatoon és ellenőrizze a menü „Megjelenítés közzététele” opcióját, megjelenik egy üzenet, amely megerősíti, hogy ezt a szülői felügyelet korlátozza.

A Splatoon 2 "A szülői felügyelet által korlátozott használat" üzenetet a menüben.

Küldetés teljesítve – érezd jól magad a kapcsolón!

ÖSSZEFÜGGŐ: A szülői felügyelet beállítása a Nintendo Switch-en[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it