Az Apple ceruza (első és második generáció) töltése

Avatar Gadam | 2021.01.02. 1239 Views 0 Likes 0 Ratings

1239 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Khamosh Pathak

Az Apple az Apple Pencil két különböző generációját kínálja, amelyek kompatibilisek a különböző iPad-ekkel. Mivel mindkettő akkumulátorral működik, óhatatlanul kifogy a lé. Így töltheti fel és ellenőrizheti az Apple Pencil akkumulátor százalékát.

Az első generációs Apple ceruza töltése

Az első generációs Apple Pencil töltése nem a legelegánsabb ügy. Az első generációs Apple Pencil kompatibilis minden olyan iPad-del, amely fizikai Home gombbal és Lightning porttal szállít.

Ha segítségre van szüksége a birtokában lévő Apple Pencil azonosításához, vegye figyelembe, hogy az első generációs kiegészítő teljesen kör alakú.

Ugyanúgy párosítva és töltve. Vegye ki az Apple ceruzát, és vegye le a sapkát a toll tetejéről. Most az Apple ceruza végén megjelenik egy Világító csatlakozó.

Az első generációs Apple Pencil csatlakozik az iPad-hez
Colin Hui / Shutterstock

Helyezze ezt a csatlakozót az iPad alján található Lightning portba. Dinget hall, és az Apple Pencil elkezd tölteni.

Tartsa az Apple ceruzát csatlakoztatva; a teljes töltés körülbelül 15-30 perc alatt megtörténik. A cikk végén bemutatjuk, hogyan tekintheti meg az Apple ceruza akkumulátor százalékát.

Ha nem szereti tölteni az Apple ceruzát az iPad használatával (és ez elég kínos eset), használhatja a Lightning adaptert, amely az Apple Pencil készülékhez kapott.

alma

Csatlakoztassa az Apple ceruzát az adapterhez, majd csatlakoztassa az adaptert egy villámkábelhez az érintőceruza töltéséhez.

Hogyan töltsük fel a második generációs Apple ceruzát

Az Apple ugrásszerűen javította a második generációs Pencil töltési élményét. A második generációs Apple Pencilt az újabb iPad-es profik és az iPad Air támogatják. Ezeknek az iPadeknek lapos az éle, és nincsenek fizikai Home gombjaik.

A második generációs Apple Pencil mágnesesen rátapad az iPad oldalára, mivel egyetlen lapos éllel rendelkezik (egy programozható gomb). És csak annyit kell tennie, hogy párosítsa és töltse az Apple ceruzát.

Helyezze az Apple ceruzát az iPad tetejére (fekvő helyzetben), és megjelenik egy szalaghirdetés, amely azt mondja, hogy a tartozék töltődik. Látni fogja az akkumulátor százalékát is.

alma

Mivel így tárolhatja és hordozhatja ceruzáját iPad-jével, az Apple ceruzája szinte soha nem lesz díjmentes.

Ha ez mégis megtörténik, az iPad-hez csatolva mindössze néhány perc alatt megkapja a szükséges töltést. Értesítést is kap, ha az Apple Pencil akkumulátora lemerül.

Hogyan tekinthető meg az Apple ceruzaelem százalékos aránya

Amikor ceruzát használ iPad-jével, az Apple automatikusan hozzáadja az Elemek modult a Mai nézet képernyőhöz. Húzza balról jobbra az iPad kezdőképernyőjén a „Mai nézet” megjelenítéséhez. Itt csúsztassa ujját felfelé, hogy megtalálja az „Elemek” modult.

A csatlakoztatott Apple Pencil akkumulátorszintjét itt láthatja.

Ha nem találja az Elemek modult, akkor megtalálja adja hozzá a modult alig pár másodperc alatt. A belépéshez érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyő üres részét Jiggle mód.

ÖSSZEFÜGGŐ: Modulok hozzáadása az iPad kezdőképernyőjéhez az iPadOS 14 készüléken

Itt érintse meg a „+” gombot a képernyő bal felső sarkában.

A kütyü felbukkanó menüben válassza az „Elemek” lehetőséget.

Három méretben fogja látni a modult. Használja a Kis vagy Nagy méretet, ha meg szeretné tekinteni az akkumulátor százalékos arányát, majd érintse meg a „Widget hozzáadása” gombot.

A widget hozzáadódik a Today View végéhez. A képernyőn bárhová áthelyezheti. Húzza ujját felfelé a Kezdőlapról a widget elrendezés mentéséhez.

Mostantól bármikor láthatja az Apple Pencil akkumulátor százalékos arányát, függetlenül attól, hogy tölt-e vagy sem.


Az egyik legjobb dolog, amit tehet az Apple Pencil használatával, az a használata kézzel írt jegyzeteket készíthet a Notes alkalmazásban. Búcsúzzon el egyszer és mindenkorra a tolltól és a papírtól!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk kézírásos jegyzeteket iPad-jére az Apple ceruzával[ad_2]
Source link


1239 Views 0 Ratings Rate it