A kiterjesztések eltávolítása vagy letiltása a Microsoft Edge szolgáltatásban

Avatar Gadam | 2021.01.05. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Edge Hero

Microsoft Edge Hosszabbítások számos új funkcióval bővítheti az Edge-t, amely még hasznosabbá válik. De néha előfordulhat, hogy túl sok telepítve van, vagy már nincs rá szükség. Ebben az esetben könnyű letiltani vagy eltávolítani őket. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg az Edge alkalmazást. Kattintson bármelyik ablakban az ellipszisekre (három pont), és válassza a megjelenő menü „Bővítmények” elemét.

Az Edge alkalmazásban kattintson az ellipszis gombra, majd válassza a lehetőséget "Hosszabbítások."

A „Bővítmények” fülön megjelenik az összes telepített Edge kiterjesztés listája.

Keresse meg az eltávolítani vagy letiltani kívánt bővítmény bejegyzését. Ha ideiglenesen le szeretné tiltani a bővítményt – amely inaktiválja a bővítményt, de telepítve hagyja -, akkor kapcsolja ki mellette a kapcsolót, hogy kikapcsolja.

A kiterjesztés letiltásához az Edge programban kattintson a mellette lévő kapcsolóra a kikapcsoláshoz.

(Később, ha újra engedélyeznie kell a bővítményt, csak térjen vissza a Bővítmények fülre, és állítsa a kapcsolóját „be” állásba.)

Ha véglegesen el szeretné távolítani a bővítményt, kattintson a bővítmény leírása alatt található „Eltávolítás” gombra. Ez teljesen eltávolítja a kiterjesztést.

Az Edge-ben kattintson a gombra "Eltávolítás" gombra a bővítmény leírása alatt az eltávolításához.

Az „Eltávolítás” gombra kattintás után megjelenik egy megerősítő előugró ablak. Kattintson ismét az „Eltávolítás” gombra.

Kattintson az Edge elemre "Eltávolítás" a megerősítés eltávolításához.

A bővítmény teljesen eltávolításra kerül, és megjelenik egy „Bővítmény eltávolítva” üzenet. Az „X” gombbal figyelmen kívül hagyhatja vagy elvetheti.

Az Edge-ben egy bővítmény eltávolítása után megjelenik egy "Hosszabbítás eltávolítva" üzenet.

Alternatív megoldásként gyorsan eltávolíthat egy kiterjesztést az Edge-ből, ha látja annak ikonját az eszköztáron. Kattintson a jobb gombbal az ikonjára, és válassza az előugró menü „Eltávolítás a Microsoft Edge-ből” parancsát.

Kattintson a jobb gombbal a kiterjesztés eszköztár ikonjára az Edge alkalmazásban, és válassza a lehetőséget "Eltávolítás a Microsoft Edge-ről."

Ezután kattintson az „Eltávolítás” gombra a felugró ablakban, és a bővítmény eltávolításra kerül.

Ha valaha is újra kell telepítenie, meg kell látogatnia a Élbővítmények kategória a Microsoft Store-ban, amelyhez szintén hozzáférhet a Bővítmények fülön keresztül. Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A kiterjesztések telepítése és használata az új Microsoft Edge-ben
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it