A legjobb alkalmazások az újévi fogadalom eléréséhez – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.28. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Egy futó ellenőrzi fitnesz zenekarukat.
Maridav / Shutterstock

A 2020-ról 2021-re történő elmozdulás lehet a legnagyobb az utóbbi idők emlékezetében, és soha nem volt még jobb idő a dolgok rendbe hozására. Olyan dolgok, mint az egészség, a szokások és a célok. De ez a „perspektíva” általában eltűnik egy-két hét múlva. Ha azt akarja, hogy állásfoglalásai megmaradjanak, segítségre van szüksége néhány ilyen pozitív, célorientált termék és alkalmazás segítségével.

Tartsa fent a felelősséget: Google Naptár

Három képernyőkép a Google Naptár alkalmazásról
Google

Nehéz lépést tartani a célokkal és a felelősséggel, különösen, ha mindig a nadrágja ülésén repül. Egy jó naptár vagy tervező segíthet egyengetni az idejét, és önbizalmat adhat a rövid és hosszú távú célok eléréséhez.

Szeretjük a Google Naptárt, mert ingyenes, könnyen használható és minden platformon elérhető. Értesítéseket küld, hogy emlékeztesse Önt a terveire, és jól integrálható olyan alkalmazásokkal, mint a Gmail, a Google Fit és a Slack. Még smarthome termékekkel is működik – megtekintheti és vezérelheti naptárát a Google Nest Hub, vagy automatizálhatja a smarthome eseményeket Google Naptár és IFTTT.

Ha a digitális naptárak nem a te dolgod, akkor inkább vegyen fontolóra papírtervezőt. Nem kerülnek sokba, minden formában és méretben kaphatók, és segíthetnek az idő kezelésében anélkül, hogy túlterhelnék őket.

Edzés és egészségkövetés: FitBit

Egy Fitbit Versa és két képernyőkép a Fitbit alkalmazásról.
Fitbit

Rengeteg fitnesz zenekar van a piacon, de semmi sem éri el a Fitbit. Ez az elsődleges egészségügyi és fitnesz eszköz, függetlenül attól, hogy az edzőterembe jár, kényelmesen sétál, vagy megmártózik a medencében (a Fitbit minden modellje úszásbiztos, mínusz a gyermeknagyságú Fitbit Ace). A Fitbits legtöbbje akár a pulzusát is képes figyelni, és az eszköz alvásfigyelő funkciói segíthetnek az alvás rutinjának javításában.

A Fitbit robusztus, folyamatosan növekvő alkalmazás, ez nem okoskodás. Ismét vannak más lehetőségek. Még az Apple Watch is egy átlagos fitneszkövetőt kínál. De egy jó Fitbit, mint a megfizethető Inspire 2 vagy az okosóra stílusú Versa 3, annyi funkcióval rendelkezik, és hihetetlenül egyszerűen használható. Éppen ezekre van szükség, hogy el tudja kezdeni ezeket az egészségügyi és fitnesz célokat.

Dolgozzon ki és kövesse nyomon az egészségét

Leszokni a dohányzásról: QuitNow!

Három képernyőkép a QuitNow!  kb.
QuitNow!

A cigaretta elhagyása nehéz szokás. A megvonások pokoliak, és a leszokással járó rutinváltás hónapokig (vagy néha évekhez) vezethet. De a dohányzás abbahagyása egy kicsit megkönnyítheti a dolgokat. Ha valami, akkor a perspektíva érzését adják. Megszámolják azokat a napokat, amikor füstmentesen ment, és általában közlik, mennyi pénzt takarított meg azóta, hogy abbahagyta a dohányzást.

Ha 2020-ban próbálja leszokni a dohányzásról, fontolja meg a QuitNow alkalmazás kipróbálását. A beépített vívmányokkal, az egészségmérőkkel és az opcionális „közösségi” funkcióval jóval kifinomultabb, mint a többi dohányzó alkalmazás.

A szerkesztő megjegyzése: 15 évig dohányoztam, és tíz évvel ezelőtt abbahagytam. A legjobb leszokási tanácsot akkori főnököm adta. Azt mondta nekem, hogy amikor vágyad van, két lehetőséged van: dohányozhatsz, hogy elmúljon a vágy, vagy várhatsz kb. 60 másodpercet, és a vágy elmúlik. És igaza volt. Ez mindennél jobban segített a nehéz vágyakon. Remélem, neked is segít.

Táplálkozás nyomon követése: MyPlate

Három képernyőkép a MyPlate alkalmazásról.
MyPlate

Az újév remek alkalom az egészséges táplálkozás megkezdésére. De mit jelent ez az egészséges táplálkozás? A válasz mindenkinek más, és nehéz lehet kitalálni, hogy mire van szüksége a testének.

Ezért létezik a MyPlate alkalmazás. Ez egy táplálkozási alkalmazás, amely hosszú játékot játszik. A MyPlate első használatakor alapvető életmódbeli információkat (magasság, testsúly, aktivitás stb.) Kér, és néhány táplálkozási célt (fogyás vagy hízás, testmozgás, hidratálás stb.) Kér.

Ezután meghatároz néhány alapvető célt, és megkéri, hogy kövesse nyomon, mit eszel. Nem kell elolvasnia az élelmiszerek címkéit vagy bármi mást – a MyPlate rendelkezik egy táplálkozási információs adatbázissal, sőt megadhatja az elfogyasztott ételek mennyiségét (például fél banán). Az idő múlásával az alkalmazás egyre jobban javasolja az Ön igényeinek megfelelő étrendet, és lehetőséget ad arra, hogy megfigyelje és megtanulja, hogyan táplálkozzon a testének. A MyPlate-et integrálhatja néhány más alkalmazással is, például Apple Health és Google Fit.

Egyébként a MyFitnessPal (iOS/Android) nagyszerű alternatívája a MyPlate-nek. Ez inkább fitneszorientált, és jól játszik a Fitbit, a Samsung Health, a Google Fit, az Apple Health és a számos egyéb fitneszalkalmazás.

Csökkentse a képernyőidőt: SPACE

Három képernyőkép a Space alkalmazásról
Hely

Szerint a a Nielsen piackutatása, az átlag amerikai naponta körülbelül 4 órát tölt okostelefonján. Ez az idő, amelyet a hobbijaira, a családjára vagy a barátaira fordíthat. És legyünk őszinték, a telefonon görnyedt idő valószínűleg szörnyű a testtartásod szempontjából.

A SPACE az alkalmazás, amely csökkenti a képernyőidőt és koncentrál. Olyan funkciók zűrzavarával épül fel, mint egy tevékenységkövető, egy telefonos feloldó számláló, egy értesítés blokkoló és egy napi célrendszer. Ezek a szolgáltatások természetesen nem kötelezőek, így a SPACE-t személyre szabhatja az Ön igényeinek megfelelően.

Ha Android-felhasználó vagy, akkor a Google nagy rajongói is vagyunk Digitális jólét aktivitáskövető. Ez egyszerű és hatékony – az a fajta eszköz, amelyet szeretünk. Nagyon hasonlít a SPACE-hez abban, amit csinál; a legnagyobb különbség az, hogy közvetlenül az Android-ba van integrálva. Minden modern Pixel telefonon és más, Android 10-et futtató telefonon elérhetőnek kell lennie.

„Olvassa el” tovább: Hallható és vezeték nélküli fülhallgatók

Három képernyőkép az Audible alkalmazásról.
Hallható

Az olvasás nem mindig könnyű. Sok időt és összpontosítást igényel – két dolog hiányzik manapság. Tehát ha 2020-ban könyvférgessé akar válni, fontolja meg a hozzáadást Hallható a keverékhez. Megfizethető, megbízható streaming szolgáltatás hangoskönyvekhez. Bár lehet, hogy inkább egy régimódi könyvet szeretne elolvasni, az Audible megkönnyíti az olvasást takarítás, főzés, testmozgás, vezetés vagy pihenés közben.

Tudod, mitől jobb még jobban az Audible? Jó pár fülhallgató –vezeték nélküli fülhallgató, amely nem okoz kényelmetlenséget és figyelmét, miközben klasszikus regényt vagy pikáns önéletrajzot hallgat. Még a legolcsóbb vezeték nélküli rügyek is 4+ órás akkumulátor-élettartamot nyújtanak, és ezek segítenek abban, hogy hangoskönyv-furcsasággá váljanak.

Célok elérése és szokások építése: életmód

Három képernyőkép az Életmód alkalmazásról.
Az élet útja

A szokáskövetőket súlyosan alulbecsülik. Valódi, szervezett cselekvésre ösztönzik Önt, és csodálatos szokásépítő eszközök lehetnek. Ráadásul a szokáskövetők bármilyen újévi fogadalomra vagy akár életcéljaira is szabhatók.

Szeretjük az Életmód alkalmazást, mert egyszerűvé teszi a dolgokat. Nem kapcsolódik valami zavaró mobil játékhoz, vagy bármi máshoz; ez csak egy célorientált szokáskövető, beépített naplóval és statisztika oldallal. Mivel ez egy alkalmazás, nem kell időt tölteni minden reggel egy lista elkészítésével, és megfigyelheti, hogyan változtak a szokásai az idő múlásával.

Ha az életmód szokáskövetője kissé túl bonyolultnak hangzik az Ön igényei szerint, akkor fontolja meg egy egyszerű használatát to-do list alkalmazás helyette. Különösen kedveljük a Todoist (iOS/Android) és a Google Keep (iOS/Android).
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it