A LEGO Botanikai Gyűjtemény gyönyörű növényeket helyez el otthonában, amelyeket nem ölhet meg – Tekintse át Geek

Avatar Gadam | 2020.12.30. 404 Views 0 Likes 0 Ratings

404 Views 0 Ratings Rate it

Virágkészlet és egy Bonsai-fa LEGO formában
LEGO

Fordulhat a LEGO-hoz autók, művészetek és játékmásolatok után, de mi van a természettel közelebbivel? Az új LEGO botanikai kollekció csak a válasz erre a kérdésre. Két készlettel indul, a korábban pletykás Bonsai fa és virág csokor. Mindkettő 50 dollárért jár, amikor január 1-jén megjelennek, és szerencsére nincs szükségük vízre és szennyeződésre. Csak add hozzá a szerelmet … és a LEGO téglákat.

LEGO bonsai fa egy igazi bonsai fa mellett.
LEGO

Mi korábban lefedte az új készleteket, de most már hivatalosak, és többet tudunk róluk. A Bonsai-fa állványt, fatálcát, „koszos” darabokat, valamint zöld és rózsaszín lombozatot tartalmaz. A LEGO híresen új és érdekes módon újrafelhasználja a téglákat, és ez itt sincs másként. A fatörzs a Mickey Mouse & Minnie Mouse Buildable Characters készlet végtagjaihoz használt darabokból áll. A társaság megfogta a fekete karokat, és barnára színezte őket. Nézze meg közelről a rózsaszín cseresznyevirág leveleit, és rózsaszínű békákat észlel.

A Bonsai szett 878 darabot tartalmaz, és a rácsos faállvány még gumiabroncs-darabokat is használ, hogy ne csússzon körbe. Meg lehet venni 50 dollárért, 2021. január 1-jétől.

LEGO virágcsokrot építő személy
LEGO

A Virágcsokor a készlet tartalmaz mindent, amire szükség van három rózsa, két csattanó sárkány, egy levendulaág, egy aster, két közönséges százszorszép és egy kaliforniai mák felépítéséhez. Keverheti össze, ahogy tetszik, és a szár hossza állítható, így illeszkedik a vázához. A vázát mégis meg kell adnia.

A Bonsaihoz hasonlóan a LEGO is új és érdekes módon használta fel a darabokat. A Pterodactyl szárnyak és az autó motorháztetői virágszirmokká válnak stb. Az, hogy mekkora virágok vannak, attól függ, hogyan állítja fel őket, de a csattanó sárkány 14 hüvelyk magasan áll, ha a leghosszabb szárhoz van rögzítve. A Bonsaihoz hasonlóan a Virágcsokor is 50 dollárért jár, és megteheti vegye meg 2021. január 1-jén.

Forrás: LEGO
Source link


404 Views 0 Ratings Rate it