Nem tudtunk dönteni a címsorról, de a Motorola új telefonjai rendkívül megfizethetőek – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.08. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Az a személy, aki játékot játszik egy Motorola telefonon
Motorola

Nem mindenkinek van szüksége kiemelt telefonra, és manapság nem kell költeni 1000 dollár az Android telefonok megfelelő beállításához. A Motorola is tudja, ezért jelentett be négy új Moto G telefont, amelyek ára 400 dollár alatt van. Mint mindig, ha egy kicsit többet költenek, akkor valamivel többet kap. De ha helyesen állítja be elvárásait, akkor a legújabb ajánlatokkal akár 170 dollárt is elérhet, és használhat valamit.

A 169 dolláros Moto G Play nem ad sok vagy sokba

A dolgokat a legkedvezőbb szinten kezdheti, a Moto G Play egy 6,5 hüvelykes 720p kijelzőt és 5000 mAh-s akkumulátort kínál. Qualcomm Snapdragon 460 processzorával nem fog sebességdíjat nyerni, de ennek elégnek kell lennie az e-mail és a közösségi hálózatok ellenőrzéséhez. A Motorola szerint a telefon 13 megapixeles kettős kamerás rendszert tartalmaz, de nem szabad világszínvonalú fényképeket várni egy 169 dolláros telefonról.

Videohívásokat kezdeményezhet a könnycsepp stílusú, 5 megapixeles elülső kamerával, a telefonhoz pedig 3 GB RAM és 32 GB tárhely tartozik. A MicroSD foglalattal további tárhelyet adhat hozzá, ha arra szüksége van.

A 199 dolláros Moto G Power frissen marad kisebb frissítésekkel

AG elektromos telefon fehér alapon.
Motorola

Utánkövetés a tavalyi Moto G Power; a legújabb modell tartalmaz néhány apró frissítést, hogy a telefon megfeleljen az időnek. Alig 200 dollárért Snapdragon 662 processzort, 3 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet és 6,6 hüvelykes 720p LCD-kijelzőt kap. Töltsön el további 50 dollárt, és akár 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet is növelhet. A Motorola azt ígéri, hogy a mellékelt 5000 mAh-s akkumulátor három napos töltöttséget jelent.

Jobb fényképeket is kap, köszönhetően a 48 megapixeles hármas kamerarendszernek. Az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőnek köszönhetően a telefon kinyitásának is egyszerűnek kell lennie.

A 299 dolláros Moto G Stylus továbbra is jár a Stylus-szal és a 4G LTE-vel

Ezüst Moto G Stylus telefon
Motorola

A Moto G Powerhez hasonlóan a 299 dolláros Moto G Stylus is marginális frissítéseket lát a tavalyi modell felett. Ezúttal egy Snapdragon 678 processzor működteti a telefont, 4 GB RAM és 128 GB tárhely mellett. És természetesen ezt kibővítheti egy MicroSD kártyával. A 6,8 hüvelykes LCD 1080p-ig lép fel ebben a modellben, és 48 megapixeles négykamerás rendszert kap. Amit nem fog kapni, az az NFC vagy egy hatalmas akkumulátor, mindössze 4000 mAh.

A Moto G Power-hez hasonlóan ez a frissítés oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőt is tartalmaz. És ahogy a neve is sugallja, tollal jár. Nem egy fantasztikus vezeték nélküli kommunikációs toll, ne feledje, csak egy sima toll, kattintással. Akkor is behúzza a telefon alját, ha nincs rá szüksége, így legalább megtarthatja.

A 399 dolláros Motorola One 5G Ace felveszi a Pixel 4a-t

A Motorola One Ace 5G telefon fehér alapon.
Motorola

A ma bejelentett telefonok közül a Motorola One 5G Ace lehet a legizgalmasabb. Ez azért van, mert a Google Pixel 4a készülékét veszi igénybe, amely az egyik legjobb megfizethető telefon, amelyet megvásárolhat. 399 dollárért megkapja a Qualcomm Snapdragon 750G-jét, ami elég jó ahhoz, hogy 5G-re tegye. Ezenkívül kap egy 6,7 hüvelykes 1080p LCD-kijelzőt, 6 GB RAM-ot, 128 GB tárhelyet és 5000 mAh-s akkumulátort.

A Motorola One 5G az egyetlen ma bejelentett, amely NFC-vel érkezik, és egy 48 megpaixeles hármas kamerarendszert használ, amely a vállalat ígérete szerint képes kezelni gyenge megvilágítású és éjszakai fényképeket.


Mind a négy kamera január 14-én jelenik meg az Amazon, a Motorola és a Best Buy területén, az előértékesítés január 8-án kezdődik.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok